Ondertussen terug betaal verzoeken gestuurd. Is er ergens iets te vinden waar alle gedupeerde van deze site zich kunnen melden. Als ik die vind zal ik deze zeker delen.
Dutchsneakers lijkt onbereikbaar. Ik wil mijn schoenen retour sturen maar tot op heden probeer ik al weken in contact te komen maar geen reactie op tickets en eerdere emails. Ik ben nu in contact met... Mehr ansehen
Ze hebben mijn probleem toch opgelost, en mijn geld teruggekregen. Ook kreeg ik een aanbod dat ik achteraf mag betalen. Ik zal ze toch een tweede kans geven. In ieder geval is dutchsneakers.com... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Air Max 1 daisy besteld, na 11 dagen in huis. Supermooi! En ze lopen lekker comfortabel. Ook heb ik voor mijn volgende aankoop een 10% kortingscode ontvangen, helemaal top! De klantenservice reage... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Ondertussen terug betaal verzoeken…
Ondertussen terug betaal verzoeken gestuurd.
Pas op niet hier bestellen.
Pas op niet hier bestellen.
nike air max 1 besteld van 150 euro maar nooit iets ontvangen.geen reactie,geen telefoon nummer. niks
PUUR OPLICHTERIJ!. dat deze site nog in de lucht is,hoe kan dit.mensen trappen hier elke dag in!
Geen bestelling ontvangen, geen reactie, geen gehoor.
Op 15 september een e-mail ontvangen, dat mijn pakket klaargemaakt zou worden en dat ik hierna een Track & Trace code zou ontvangen.
Op 24 september heb ik een e-mail gestuurd, dat ik nog géén track & trace code heb ontvangen. Hier heb ik dezelfde dag reactie van Eva ontvangen
''Hallo Marlouke,
Onze excuses wat er hier aan de hand is. Ik ga er meteen erachteraan, want het duurt normaal gesproken nooit zo lang. U hoort z.s.m. over wat er is gebeurd, en krijg u uw tracking code van de schoenen. Nogmaals sorry voor de vertraging, maar we gaan dit zeker oplossen! ''
Tot op heden helaas nog geen Track en trace code ontvangen. Op 26 september heb ik nog maals een mail gestuurd, om na te gaan of er al meer bekend is over mijn pakketje, hier heb ik geen reactie op mogen ontvangen.
Ik heb geprobeerd te bellen, mailen en ik heb geprobeerd contact op te zoeken via de chat op de site. Via geen een kanaal krijg ik gehoor, helaas.
Wanneer reactie uitblijft, zal ik genoodzaakt zijn andere stappen te ondernemen.
Oplichters!
Oplichters!
Niks geleverd, niet reageren.
krijg ik na 2 maanden een bericht dat ze het geld binnen 3 werkdagen terugstorten. Nooit iets terug ontvangen. Hier niet mee in zee gaan en aangifte doen tegen dit soort lui.
Oplichting
Op 14 juli sneakers besteld. 2 bestellingen gedaan maar nog steeds niets binnen gehad. Ook geen reactie op de email.
Oplichting!
Om een review te mogen plaatsen over dit bedrijf, moet ik helaas 1-ster geven. Maar eigenlijk is 1-ster nog teveel. Net als vele anderen, heeft dit bedrijf mijn vertrouwen erg geschonden. Het verdient geld over de rug van de consument. Bestellen gaat snel, alles daaropvolgend blijft uit. Geen schoenen (gaat bij ons om 2 paar), geen contact. Ook niet na diverse verzoeken. Ook aan het verzoek het geld te retourneren, geen (re)actie. Een automatische mail, gelul over binnen 48u bla, bla, bla .. We zijn inmiddels 2 maanden verder. Staan met lege handen! Bedrijf reageert enkel op positieve reviews, dus er is wel een contactpersoon. Veel voorkomende naam: Wouter. Ik zou zeggen Wouter, raap de moed bij elkaar en kom ook in contact met ontevreden klanten! Jullie service is ver, maar dan ook echt héél ver beneden pijl. Dat 1-paar schoenen misschien niet leverbaar is, kan gebeuren. Maar het betreft hier 2 paar, ander type en maat. Kan niet anders zeggen dat dit neigt naar pure oplichting!
KIJK UIT: OPLICHTERS!
KIJK UIT: OPLICHTERS!!
Nike’s gekocht en blijkbaar zijn ze NEP!
Emailen heen en weer, foto’s gestuurd en zouden ze geld terugstorten na vele malen excuses aangeboden. Het was 7 juli dat ze dat beloofden. Nu nog steeds niks. Waardeloos!
Begin juni een bestelling gedaan en…
Begin juni een bestelling gedaan en betaald, Eind Juli na veel mailtjes verstuurd te hebben eindelijk een antwoord.de schoenen zijn niet meer leverbaar, u krijgt uw geld terug binnen 3 werkdagen.Tot op vandaag niets ontvangen of meer gehoord.
Verzoek om review verwijderen
Actief vragen om reviews aan te passen. Eerst geld terugstorten en pas daarna denk ik na om iets aan te passen.
Aangifte bij Politie is al verwerkt.
Heb op 13 July sneakers Bij jullie…
Heb op 13 July sneakers Bij jullie besteld, maar tot heden nog niks ontvangen. Telkens mailtjes gestuurd maar geen antwoord gekregen, er is 1 keer gereageerd en daarna niks meer. Ik voel mij belazerd door jullie. Zo ga je niet me mensen om. Dit is wel heel makkelijk geld verdienen over anders mans rug. Oplichters zijn jullie
14 juli sneakers besteld oplichters !!!
14 juli sneakers besteld. Heb ze gewoon al super veel gemaild krijg niks behalve binnen 48 uur krijg je reactie als automatische mail. De order staat nog steeds op Processing. Het zijn gewoon vieze honden die super veel mensen geld afhandig hebben gemaakt. Je geld ben je kwijt en je order komt nooit. Wij hebben aangifte gedaan in de hoop dat alle mensen hier dit ook doen en deze rot schoften aangepakt worden. KOOP HIER NIKS , OPLICHTERS !!!!!! Je bent je geld kwijt !!!!
Ik blijf jullie stalken onlangs dat ik…
Ik blijf jullie stalken onlangs dat ik mijn geld kwijt ben vieze honden zijn jullie!!! Hier niks kopen er zijn door meerdere mensen aangifte tegen DIJKEMA GROUP gedaan
NIKS KOPEN SCHOENEN KOMEN NIET EEN EN GELD BEN JE KWIJT!
Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!!
Bekende malafide handelspartijen
Aanvulling op 29/8/2024:
- Email ontvangen van 'trustpilot' (sure) om mijn negatieve ervaring te verwijderen van de Trustpilot review (?????)
-> Eerst mijn €114,99 terugstorten op mijn rekening. Daarna praten we verder!
Een positieve review krijg je alleen als je klantvriendelijk en servicegericht bent beste Dutchsneakers. Niet de boel besodemieteren en geen reacties meer geven op onze emails.
Onderstaande review blijft dus lekker staan hier op Trustpilot tot jullie mijn betaling netjes terugbetalen.
+ op onderstaande lijst is te zien welke internetfraudeurs door de politie in de gaten gehouden worden. Ik verzin dit niet:
Urls kunnen hier niet geplaatst worden maar via politie*punt*nl en dan:
aangifte-of-melding-doen/bekende-malafide-handelspartijen
‐-------‐-------------------------------
Op site Politie staat:
'Bekende malafide handelspartijen
Op deze pagina vindt u een lijst met handelspartijen (verkopers en handelaren) die als malafide bekend staan bij de politie. De politie raadt u alle handel met deze partijen af. Op deze pagina vindt u mailadressen, websites (url's) en rekeningnummers van deze handelaren'.
- Dutchsneakers.com (Dijkema Group) staat ook op deze lijst. Op 15/7/2024 sneakers besteld en betaald (€114,-). Na eerste email met de vraag waar ze bleven kwam de reactie 'ivm drukte is bestelling blijven liggen, maandag worden ze verstuurd'. Niets ontvangen tot nu toe en ook geen reactie meer op diverse emails.
10 juli schoenen besteld
10 juli schoenen besteld. Tot op heden (16 augustus)nog niets ontvangen! Meerdere keren mail gestuurd maar nul reactie!
Geld weg, geen schoenen
LET OP DEZE OPLICHTERS MET HUN…
LET OP DEZE OPLICHTERS MET HUN MALAIFIDE PRAKTIJKEN. Op 21-7-2024 sneakers besteld. Tot op heden bijna 1 maand later nog niks ontvangen. Eerst komen ze met een mail na de bestelling dat ze aan de slag gaan om de bestelling klaar te maken voor verzending. Dan hoor je niks, dus maar weer een mail eruit gestuurd. Ze reageren dat ze er naar streven om binnen 48 uur te reageren. Dan krijg je een bericht dat de bestelling vertraging heeft, dan beloven ze dat het wordt opgestuurd en vervolgens hoor je niks meer. Naar mijn sneakers waar ik hard voor heb gewerkt kan ik wel naar fluiten.Echt waardeloos. Hoe kunnen mensen zo met mensen omgaan en rijk worden over de rug van anderen. (Karma is a Bitch ) Ik hoop dat deze mensen hun verdiende straf zullen krijgen want zo ga je niet om met mensen.
12 juli Nike sneakers besteld en tot op…
12 juli Nike sneakers besteld en tot op heden niks ontvangen en ook totaal geen respons op mijn mails !!
Schoenen zouden volgens hun klaar staan voor levering op maandag 29 juli ….niet gebeurd en na mails gestuurd te hebben komt er totaal geen reactie terug …zo ga je niet met klanten om !
Of je zorgt dat je contact onderhoudt met de klant over het bestelde betaalde product en als je niet kunt leveren stort je het geld netjes terug !!
Ik zie dat ze alleen maar reageren op positieve referenties en op de rest niet !!
Laat eens iets van je horen !
Ik snap nu ook waarom ze alleen maar per mail zijn te bereiken !
Oplichting!
Lees de waarschuwing van de politie op opgelicht.nl via opgelicht.nl
Koop hier niets.
Dit zijn je reinste oplichters!!
Dit zijn je reinste oplichters!!! Ga hier niet iets kopen. Ze reageren amper, je krijgt geen updates. Uiteindelijk gaven ze aan dat mijn order niet kon worden uitgevoerd omdat het artikel uitverkocht was. Terwijl het nog op de site staat. Ze zouden ook het geld terugstorten. Dat is tot op heden niet gebeurd!!
Nog steeds geen geld terug
2 paar schoenen gekocht voor mij en mijn zus. Nadat het met bestellen al mis ging, kreeg ik direct een vervelend gevoel.
Er gingen 3 dagen voorbij en ik had nog geen bevestiging van de verzending. Na een mail te hebben gestuurd, kreeg ik na 10 minuten het bericht dat ze verstuurd waren. Hoezo toevallig..
Toen de schoenen eenmaal gearriveerd waren, werd het mij direct duidelijk dat dit nep Nike Air Max 1 zijn. De schoenen zijn namelijk in 2023 uitgekomen en op de schoen zelf staat 2020. Dit lijkt me vrij duidelijk.
Na het lezen van meerdere slechte reviews wist ik dat geld terug krijgen een ding zou zijn. Ik heb naar het retour adres een mail gestuurd, maar dit mailadres bestaat niet!!
Ik heb gezegd dat ze te klein zijn en dat ik ze terug wil sturen. Hier kreeg ik zowaar antwoord op. Alleen niet het antwoord wat ik wilde. Ik mocht ze ruilen voor een andere maat. Ik heb direct terug gemaild dat ik dat niet wil en dat ik mijn geld terug wil.
Na zo'n 4 a 5 mailtjes verder heb ik nog GEEN contact. Dus dutchSneakers: Neem AUB contact met mij op zodat ik mijn geld terug kan krijgen. Het gaat om bestelling 47163.
Begin juli sneakers besteld
Begin juli sneakers besteld, deze nog zijn nog steeds niet verzonden.
Helaas geen contact te krijgen er word nergens op gereageerd.
Inmiddels heel wat mails en tickets verder. Maar helaas.
Oplichterij!
Inmiddels ook aangifte gedaan bij de politie.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.