Fantastisk forløb hos Driverz med både lærerige køretimer og underholdende teoritimer. Jeg har haft fornøjelsen af at have Torben som kørelærer, og det har været en virkelig god oplevelse. Han er utro... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg synes at driverz har været rigtig gode, det har været en god og hyggelig undervisnin samtidig var det også læringsfyldt. Jeg vil klart anbefale dem hvis du kigger efter en god køre skole
Det kan lyde mærkeligt, at jeg anmelder køreskolen, når jeg ikke engan g har taget kørekort der! Men sagen er, at jeg flere gange har talt i telefon med en Lars fra Driverz i Horsens - og han var bare... Mehr ansehen
Jeg har haft et rigtig godt forløb ved Stig, som har haft tålmodighed og oplært mig godt og forklaret tingene ned til mindste detalje for mig, da jeg har synes både teori og kørsel har været svært. Pr... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
I køreskolen Driverz, kan du forvente en behagelig og professionel oplevelse, fra start til slut. Vi har kun erfarne og tålmodige kørelærere i køreskolen. Undervisningen vil give dig en forståelse for færdselsregler, og du vil lære at køre bilen, så du bliver en både dygtig, og sikker billist. Vores dejlige teorilokaler er placeret centralt i byen, så det er let for dig at komme til undervisning på cykel, bus eller tog. Vi vil glæde os til at byde dig velkommen i køreskolen Driverz.dk
Kontaktinformationen
Absalonsgade 7, 8700, Horsens, Dänemark
- Info@driverz.dk
- driverz.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
God oplevelse!
Det var en rigtig god og tryg oplevelse at have Torben som kørelærer - altid hensynsfuld, nærværende og tålmodig.

Mega god oplevelse☺️
Mega god oplevelse!
Jeg tog mit kørekort hos Driverz, og det var en fantastisk oplevelse. Min kørelærer, Stig, var virkelig dygtig til at forklare tingene på en måde, der gjorde det nemt at forstå. Han skabte en tryg og afslappet atmosfære i bilen, hvilket gjorde det meget sjovere at lære at køre. Der var altid en god stemning, og man følte sig i trygge hænder hele vejen igennem.
Jeg kan helt klart anbefale Driverz til alle, der skal tage kørekort – de tager virkelig godt hånd om en!

Super god køreskole
Jeg tog kørekort i Driverz med Stig som kørelærer. Utrolig kompetent og dygtig kørelærer der altid giver gode forklaringer i tilpasset tempo. Jeg har lært en masse gode ekstra tips til at køre endnu bedre! Stor anbefaling herfra.
Varm anbefaling
Jeg havde Torben som kørelærer hos Driverz. Han er super dygtig og engageret, så jeg følte mig tryg hele vejen. Jeg fik en masse støtte og gode råd, som gjorde at jeg følte sig velforberedt og helt klar til både teori- og køreprøven.
Køreskolen kan varmt anbefales, og tak for hjælpen med det hele Torben.😊🙌
Jeg kan varmt anbefale DriverZ til alle, der skal tage kørekort.
Jeg havde Stig (Mr. Perfectionist 😉) som min kørelærer, og allerede første gang jeg sad bag rattet, følte jeg mig tryg. Den følelse har fulgt mig gennem hele forløbet. Stig, du er verdensklasse – altid rolig, venlig og utrolig professionel. Du er der altid, hvis man er i tvivl om noget, især når det gælder teorien. En bedre kørelærer kunne jeg ikke have ønsket mig. At bestå i første hug ville have været umuligt uden jer – og især uden dig, Stig! 😜 Tak for de mange hyggelige timer, som jeg helt sikkert kommer til at savne.
Jeg synes, 5 stjerner er alt for lidt til at beskrive, hvor dygtige I er. Hvis jeg kunne, ville jeg gange de 5 stjerner med 2 – så her får I en velfortjent 10 ⭐️.
Glad og tilfreds 🚗💨
Jeg må give driverz min varmeste anbefaling. Jeg har altid været sådan lidt køre angst, og fik først samlet energi og overskud til at få taget kørekort her i en alder af 28. Det til trods har jeg haft et super informativt, behageligt og hyggeligt forløb ved min kørelærer Torben. Der var plads til at jeg var nervøs, også selv om det næsten var hver gang, men der var også plads til humor og hyggelig samtale. Enhver undervisning er selvfølgelig hvad man gør det til, men er du selv opmærksom, lyttende og klar til at lære, finder du al den støtte og hjælpsomhed du har brug for ved Torben. Personligt kom jeg igennem med 0 fejl i teori og et kørekort i første hug (og ja sgu, jeg blærer mig lige midt her i anmeldelsen). Driverz har givet mig en skidegod oplevelse, og det er jeg sikker på du også vil få hvis du vælger at tage dit kørekort her. Og selvfølgelig et specielt tak til Torben, som bare er en skidegod og professionel underviser.
Super tilfreds med forløbet
Super køreskole hvor der er styr på tingene. Havde Torben som kørelærer, og han var hyggelig og lærerig. Bestod prøverne i første hug, så klar anbefaling herfra.
-Emil

Mega god oplevelse!!!
Jeg tog kørekort hos Driverz. Mega god oplevelse. Jeg havde Stig som kørerlærer og han var virkelig god til at få en til at forstå hvad man skulle, man følte sig tryg i at køre med ham og der var altid godt humør i bilen! :)
Jeg vil klart anbefale at tage kørekort her da de tager god hånd om en :)
Rigtig god kører skole
Rigtig god kører skole,
Min lærer gjorde det meget sjovt og underholdende at være til teori. Man lærte hvad man skulle og jeg bestod teoriprøve på først huk, ville helt klart anbefale denne kører skole!!
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole.
Jeg havde Lars som kørelærer, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre lærer. Han tager god hånd om sine elever, og får et smil frem på en hver køretime. Han hjælper hvor der skal hjælpes, og får det bedste ud af alle.
Klar anbefaling hvis du vil have et godt og trykt forløb.
Tak for denne gang Lars!
Danmarks bedste
Stig Wilkins er værd at køre efter!
For knap 28 år siden tog jeg kørekort hos Stig. Dengang var han engageret, empatisk, yderst tålmodig og i særdeleshed professionel. Meget behagelig og fantastisk til at skabe tryghed og en rar stemning. Stig lærer ikke én kun at køre “godt nok” Stig er verdensmester i at lære fra sig, så de unge rent faktisk er gode bilister med det nye kort i hånden.
Stig er stadig Danmarks bedste kørelærer. Han er stadig alt det han var - og nu også med kæmpe meget erfaring.
Alle mine 4 “børn” og en svigerdatter har nu erhvervet sit kort ved Stig.
Gode oplevelser.
Består i første forsøg.
Stig glemmer man ikke. Efter 28 år var navnet frisk i min erindring, og glæden stor ved at erfare at også mine yngste “børn” har fået samme gode ballast og oplevelse med sig videre som sine brødre og jeg fik.
TAK STIG.
God og professionel køreskole
God og professionel køreskole.
Jeg kan på det højeste især anbefale kørelærer Stig Wilkens, som er en yderst empatisk, engageret og dygtig kørelærer med 20 års erfaring. Jeg kan især anbefale ham til elever som ikke tidligere har haft heldet med sig når det gælder at bestå køreprøven. Stig ved lige præcis hvor tingene går galt og er god til at rette på tidligere indlærte fejl så man bliver mere sikker i sin kørsel med masser af overblik. Stort bifald herfra da jeg endelig har bestået køreprøven, efter tidligere fejlede forsøg x 2 som kan kun kan tilskrive Stigs mange guldkorn :)
Utrolig god og fleksibel køreskole
Utrolig god og fleksibel køreskole!
Jeg kørte med Stig, og kunne simpelthen ikke have ønsket mig en bedre oplevelse! Han er den rareste mand som hjælper og støtter en igennem hele forløbet, og var super fleksibel ifht. Køretider.
Bestod køreprøve og teoriprøve i første forsøg.
Jeg følte mig sikker og tryk i at køre
Jeg følte mig sikker og tryk i at køre, når jeg havde undervisning. Underviseren var god og meget rolig, hvilket var godt hvis man var lidt nervøs.
Torben er en super rolig og forstående…
Torben er en super rolig og forstående kørerlærer. Han tager højde for hvis eleven har nogle problemer at kæmpe med. Hvor han hele tiden prøver at berolige en.
Kæmpe anbefaling herfra. 💪🏻

Antwort von Driverz ApS
Stor fornøjelse af køre med Stig
Jeg tog mit kørekort hos Driverz, hvor Stig var min kørelære. Stig lærer nemt fra sig og hjælper dig med at forebygge dine fejl på en god måde.
Kæmpe anbefaling herfra.
Mvh
Caspar Ejsing
Super kørelære
Super kørelære, med massere erfaring, og så på samme tid super sød.
Anbefaling !
Jeg havde Torben som kørerlærer - han var simpelthen den bedste !!! Stor anbefaling !!
Verden bedste kørelærer 😍😍
Kæmpe anbefaling
Jeg havde Stig, som kørelærer. Stig var god til at fjerne min nervøsitet og angst for at tage kørekort. Stig gjorde mig tryg fra første køretime og vejledte mig så godt igennem hele forløbet, at det var muligt at tage det hele i første forsøg!
Tak til Stig og Driverz!
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.