Dressit Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering og nem bestilling. Hurtig penge retur ved returnering. Intet at klage over 👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte den lækreste top fra AB lækker kvalitet, og passede perfekt, nem og overskuelig hjemmeside, altid gode tilbud, hurtig ekspedition og modtagelse. Har handlet der flere gange og denne gang var bes... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elsker Dressit.dk Super meget lækkert tøj og handlet der flere gange. Alt fungere bare 100%. Kommer hele tiden super lækre nyheder, så kan varmt anbefale dressit.dk.

Unternehmensdetails

1. Damenmodengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Dressit har vi et stort udvalg af lækre styles fra mærker; Anine Bing, Ragdoll LA, EMM Copenhagen mm. Der er styles til alle slags anledninger, og vi elsker at har items som kan styles på tværs så du kan Dress it your way!

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg modtager en trøje i sidste uge

Jeg modtager en trøje i sidste uge. Jeg tager den på samme dag og kigger enlig ikke rigtig på den overalt men ser den kun på forfra i spejlet. Jeg tager en anden oversides trøje uden på da jeg havde købt den til at have på inden under. Jeg er ikke særlig aktiv eller noget da jeg er på barsel med en for tidlig født og jeg går hverken med make up eller parfume eller noget pt. Og corona begrænser også aktiviteterne. Men Dagen efter vil jeg vaske den og ser der står det clean only så jeg putter den ikke i vaske maskinen og da jeg har den i hånden ser jeg så der er nogle hvide mærker på ryggen jeg tvivler meget stærkt på at jeg med ingen aktivitet og korte tid kan have lavet. Samt at trøjen har været beskyttet af en anden trøje udover. Men svaret fra dressit er at at det er mit eget problem da jeg skulle tjekke varen ved modtagelse. Hvilket de så kan have ret i man skal gøre men når nu man er uheldig ikke at have gjort det og der er en fejl ved varen så må man da også stå ved det. Jeg kunne forstå hvis det var en fest bluse man havde modtaget fredag og skrev om mandag. Men jeg skriver ret kort tid efter. Men det var så de 1000 kr man kan smide ud af vinduet. Jeg kan ikke nikke genkendende til den super gode service de selv mener de skulle yde. De skrev samtidigt også det kunne ligne deedorant, super fedt når nu jeg ikke har gået med det. Så kan man undre sig hvor det stammer fra. Men at bruge 1000 kr på en trøje og så få sådan en service. Det er ikke i orden. Jeg anbefaler ikke denne hjemmeside.

Hov hov nu skal du også svare reelt og ikke få det til at se ud til din fordel. Jeg har skrevet jeg har været på barsel fordi i skriver der er deodorant og jeg svare så tilbage at jeg ikke går hverken med make up eller parfume pt da jeg går hjemme med en for tidligt født.

Pletten kan ikke stamme fra mig selvom jeg den har været i brug for jeg har vitterligt ikke været ude for en dør og har haft en trøje udover. Når man også tænker på hvor hurtigt jeg har reklameret over trøjen fra da jeg modtog den på en torsdag så er det lidt svært at plette trøjen sådan til. Og min trøje der har været ud over er der ingen problemer med. Dertil skal det siges jeg har modtaget andet ragdoll tøj i sidste uge for ca. 5000 kr og det fejler intet.

Jeg pørver ikke at returnere den men reklamere over den. Der er lidt forskel.

Jeg har set jeres besvarelser igennem tråden hvor i beskriver en fin kundeservice hvilket jeg overhovedet ikke oplever. I har ikke engang ringet for at spørge ind til noget. I blankt afviser at jeres produkt kan have fejl og mangler.

Nu har jeg selv arbejdet i webshop hvor jeg har pakket pakker og jeg ved godt at ejerne af webshoppen straks mistænker deres kunder for diverse ting. Det er primært også derfor der bliver sat ekstra mærker i hvis der kun er mærker med sikkerhedsnåle. Det er trist det går udover folk med et produkt der reelt er fejl i. Det er godt nok en kedelig ting at gøre. Jeg tror selv du var blevet ked af det hvis du havde oplevet det samme. Men hvad er det man siger? Karma K’s a rammer en lige tilbage.

Desuden står der dry clean only i trøjen så jeres anbefaling om at vaske den - kommer den direkte fra Annie bing?

Jeg gider faktisk ikke spilde min tid mere på det her. Jeg synes bare du skal skrive sandheden og ikke en løgn for at få dit brand til at se bedre ud. De kunder der handler hos dig skal handle baseret på den behandling/kundeservice du reelt yder.

Der er mange måder at kunne løse dette på da det hverken er sjovt for jer eller mig. Det kunne F.eks have været 10 eller 20 % på næste ordre. Men at blankt afvise på mail uden at have haft en dialog. Er ikke service.

10. Januar 2021
Dressit-Logo

Antwort von Dressit

Hej Simone,

Vi er ked af du ikke er tilfreds med din handel på dressit.dk

Vi overholder et hvert ansvar og enhver lov.
- Det er klokke klart at du som kunde ikke kan returnerer dit tøj - efter du har gået med det og fået pletter på dit tøj. Det er ikke vores ansvar.

Vi har sendt dig en flot bluse uden pletter. At du ved brug spilder på din bluser, er ikke omfattet af vores garanti.

Som vi har anbefalet dig 2 gange på email, så synes vi du skal vaske din bluse, så pletterne forsvinder.

Barsel & corona har fra vores side intet med sagen om retur ret at gøre.

Vi håber at din bluse bliver fin efter vask. KH Dressit.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service

Returnering afvist da plastikpose til t-shirt mangler 😳

Får en t-shirt i julegave, kan ikke passe den og sender retur. Ingen brugstegn, har stadig mærke. Pakker den forsvarligt ind i plast og en kasse.

Modtager så en mail fra firmaet om at min returnering er afvist, da posen som trøjen har været i mangler ... Da jeg fik trøjen, var den ikke i pose og vedkommende jeg har fået gaven af har ikke posen længere. Alle kan da for pokker fejle.

De vedhæfter mig i mailen et billede af en gennemsigtig plastikpose som trøjen har været i. Jeg spørger om de ikke evt. har en anden pose trøjen kan kommes i? Det har de bestemt ikke. Og den SKAL bare være der.

De nægter mig at få mine penge tilbage.

Så nu afventer jeg en trøje fra jer, som for mig er ubrugelig - og som jeg ikke engang kan bytte til noget andet. Penge direkte ud af vinduet. Hvor er det bare ærgerligt og usmageligt af Jer.

Absurd dårlig service. Og i øvrigt var vedkommende i jeres “returafdeling” overhovedet ikke interesseret i at hjælpe på nogen vis.

Hvis 0 stjerner var en mulighed var dette givet.

4. Januar 2021
Dressit-Logo

Antwort von Dressit

Kære Ronja, vi er kede af din dårlige oplevelse hos Dressit. Som du kan se på vores TRUSTPILOT, så har vi rigtig mange gode og tilfredse kunder. Da vi er en lille virksomhed som prioritere og vægter vores service højt hver eneste dag.

Reglerne for returret er ganske simple - returner varen i samme stand som du modtager den for at få dine penge tilbage.

Vi vedlægger et lille postkort hvor det tydeligt på alle ordrer fremgår - at såfremt du ønsker at gøre brug af din returret, så skal varen sendes retur i samme stand som du modtog den.

Vi er altid åbne for dialog med vores kunder, og åbne for at finde løsninger så alle er tilfredse. Men det kræver naturligvis at vi ikke modtager et opkald hvor vi bliver råbt & skreget af.
Du siger gentagne gange at vi ' er en ulovlig virksomhed' da ringer os op.

Vi overholder alle regler. til enhver tid. og ofte går vi også ud over normal service, da vi lever at gode & tilfredse kunder.

Du er velkommen til at kontakte mig på info@dressit.dk for at få udleveret dit køb, som vi har liggende.

KH Monica - ejere af Dressit.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Netop modtaget min første ordre fra…

Netop modtaget min første ordre fra Dressit - super hurtig levering trods corona - black friday - cyber monday! GODT GÅET :) Så fin bluse, præcis som vidst på billedet. Bestiller helt sikkert hos jer igen. Tak for jer.

1. Dezember 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr