KLUNS Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Geschäft
  2. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Når man nu skal have tøj på, kan man ligeså godt købe det rigtige! Hos Kluns sælger vi frisk og farverig kvindemode - til alle der brænder for intensitet og fornyelse. Vi dyrker små serier af anderledes mærker, hos os er der altid inspiration at finde og vi håndplukker det bedste af kollektionerne så vi kan klæde kunder i alle aldre på. Stilen i Kluns er bred og alsidig, noget for enhver smag; her finder du hvad du har brug for til både hverdag og fest. Er du til bukser, har vi et kæmpe udvalg af både jeans og klassiske skræddersyede modeller fra blandt andet Five Units og Mos Mosh. Skjorter og bluser har vi i massevis, i skønne kvaliteter, både med og uden mønstre fra blandt andet Nümph og Emily van den Bergh. Velsiddende kjoler fra King Louie og Zilch finder du altid hos os, ligesom strik fra Sibin Linnebjerg, og mange andre fantastiske mærker, vil hjælpe dig med at holde varmen, mens du ser godt ud. I vores butik, på hjørnet af Værnedamsvej og Gammel Kongevej i København, har vi mere end 20 års erfaring i at vejlede og hjælpe kunder med at finde deres helt egen stil, altid med et smil.

Hervorragend

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse at besøge jeres…

Fantastisk oplevelse at besøge jeres butik, som jeg tilfældigt kom forbi. Lækkert tøj til gode priser, men det bedste var den utroligt kompetente, søde og hyggelige betjening. Jeg fik nye øjne på mit tøjvalg og kom hjem med flere spændende ting, som jeg glæder mig til at få gang i.

6. Mai 2025

Hurtig levering. Passede med beskrivelsen

16. März 2023

Kære Pia,
Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og masser af skønne varer

12. Februar 2023

Antwort von KLUNS

Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive kære Tine :)

Personlig betjening

Godt udvalg, godt tilbud, personlig betjening.

7. Februar 2023

Kære Lise,
Tak for de fine ord! Vi elsker når vores kunder tager sig til til at skrive en anmeldelse <3

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Var nemme at komme i kontakt med, da jeg havde svært ved at bestille min bluse online. De lagde blusen til side og skrev, at så kan vi finde ud af betalingen på anden måde. Det lykkedes mig dog at betale online, og blusen blev sendt næste dag inkl. en slikpind og håndskreven seddel om, hvem der havde pakket min bluse. De har så meget lækkert tøj, og de er bare altid så venlige og hjælpsomme.

18. April 2022

Kære Helene,
Tusind tak for de fine ord og at du har taget dig tid til at skrive! Det betyder rigtig meget for en lille butik som vores <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig forretning, med smart tøj til ung som ældre, med sans for god stil.
Blev serviceret af oplagt og serviceminded assistent.
Helt igennem en god oplevelse!

7. März 2022

Kære Birgit,
Tak for de fine ord! Dejligt at du kan lide at handle hos os ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og fine varer

Hurtig levering og fine varer. Sød og venlig betjening, meget hjælpsomme med at finde det helt rigtige når man kommer i butikken.

15. Februar 2022

Kære Lisbeth,
Hvor skønt at du har haft en god oplevelse hos os, vi takker for de fine ord! ❤️

Nemt og bekvemt

Nemt at købe gavekort online

15. Februar 2022

Kære Khanh,
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det betyder meget ❤️

Absolut et besøg værd

En butik der er lidt farlig at gå forbi, i den forstand at der altid er noget der bare må med hjem. Har også prøvet en times personlig shopping. Har aldrig prøvet så meget tøj inden for en time, og haft så svært ved at bestemme mig mellem alle de gode ting. Absolut et besøg værd.

29. Januar 2022

Kære Therese, tusind tak for de fine ord! De varmer ❤️

Tusind tak

Tusind tak. Flotte varer og hurtig forsendelse.

2. Februar 2021

Kære Louise,
En kende sent vil vi gerne takke dig for den fine anmeldelse <3

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr