För 14 år sedan köpte jag mitt första smycke från Drakenberg Sjölin. Sedan dess har jag fullkomligt älskat deras sobra, vackra och genuina design. De fångar naturen på ett sobert och elegant sätt som... Mehr ansehen
Jag har varit en trogen kund i snart 7 år och har köpt smycken till både mig själv och till vänner och även deras barn som gåvor. Uppskattar deras kundservice och e-handeln är fantastiskt när man ska... Mehr ansehen
Jag är så nöjd med alla smycken jag köpt av Drakenberg Sjölin, de är tidlösa och funkar till så mycket, håller verkligen över tid. Dessutom köper jag ofta presenter här för det är så klassiska att de... Mehr ansehen
Design eller Kopia ? Har man lite stil , vilket tydligen inte Drakenberg Sjölin har , så väljer man smycket man gillar och köper det av den som designat det ! INTE av ett företag som kopierat , s... Mehr ansehen
DRAKENBERG SJÖLIN is a Swedish jewellery brand designing pure, clean and timeless jewelleries. The collection is entirely made from recycled 925 sterling silver and recycled 18k gold. Objects from the Nordic nature's own grounds, like leaves, pines from alder trees, broken pods and stones shapes the timeless design that DRAKENBERG SJÖLIN creates. The jewellery breathes both strength and an elegant fragility, inspired by Swedish nature. DRAKENBERG SJÖLIN's signature has become the elaborate details and versatility of every unique piece. The studs and chains are designed for comfort and simplicity, yet they hold a delicate balance in the expression of each piece of jewellery. The jewellery enunciates both a strong and personal, yet an elegant and classic look depending on the bearers styling of choice.
Box 12173, 10225, Stockholm, Schweden
- hello@drakenbergsjolin.com
- drakenbergsjolin.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Uselt företag!
Slutet för Drakenberg & Sjölin...
Design eller Kopia
Design eller Kopia ?
Har man lite stil , vilket tydligen inte Drakenberg Sjölin har , så väljer man smycket man gillar och köper det av den som designat det ! INTE av ett företag som kopierat , såsom Drakenberg Sjölin !
Mitt förtroende för er gick i graven då ni kopierade Annika Gustafsson Nyberg’s smycken som är genuin Gotländsk design !
Mina smycken från er hamnar nu i skräplådan !!
Inte värda en stjärna men man kan inte…
Inte värda en stjärna men man kan inte ge ett lägre betyg. Kopierar skamlöst andra designers.
Plagierat Annika Gustavssons verk
Plagierat Annika Gustavssons verk!
Ursäkten att inspiration från naturen va bland det dummaste jag hört.
Ni har stått på mässor bredvid varandra!!!!! Skäms!
Det här företaget stjäl och kopierar…
Det här företaget stjäl och kopierar andra guldsmeders signumsmycken och lanserar dem som sina egna. Annika Gustavsson Jewlery gör originalen av fler ur höstkollektionen. Sen vägrar företaget erkänna sitt misstag trots omfattande reaktioner på Facebook. Det enda de gör är att posta ett nytt inlägg för att stoppa huvudet i sanden samt stänga av recensionfunktionen. Skäms.
Urdåligt att kopiera andra designer
Urdåligt att kopiera andra designer. Skäms!
Copies small designers as a strategy…
Copies small designers as a strategy and sell expensive. Not seriousness at all! Fraud
Making copies of other designers…
Making copies of other designers jewellery not serious company at all!