Jag beställde varor för 2200 kr den 10:e juni, bet med kort. Jag har försökt att nå dem via chat, mail och Instagram men utan resultat. Verkar som att jag inte kommer att få det jag betalat f... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Väldigt oseriösa. Gjorde en retur som jag inte fick återbetalt för. De svarade inte på mail, telefon eller chatt så snart jag nämnde att det rörde en retur. Inget svar tillbaka. Fick återbetalt av... Mehr ansehen
Beställde en aroma diffuser den 3/11 och skulle ges som en present till en som fyllt 50 år. Varan har i dagsläget inte skickats och har försökt kontakta företaget via chatt och kontaktformulär utan fr... Mehr ansehen
Jättefina,lyxiga doftprodukter,till bra priser! Såå nöjd med mina doftägg. Dessutom perfekt nattbelysning till mina barn! Jag är väldigt nöjd & sköter om min aromadiffuser som rekommenderat. Jättebra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
First Impression last... Doftbox.se är en E-handel som erbjuder ett unikt utbud inom doft och inredning för hemmet och företaget. Här kan du köpa unika Aroma Diffusers / Luftfuktare, Doftoljor, Doftlampor, Doftljus, Doftpinnar och inredning från ledande leverantörer som Sthlm Fragrance Supplier, Maison Berger, Esteban Parfumes, Ashleigh Burwood London, Millefiori Milano K. Lundqvist Stockholm med flera.
Kontaktinformationen
Box 6111, 102 32, stockholm, Schweden
- +46735031556
- info@doftbox.se
- doftbox.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Aroma Diffuser
Jag köpte min aroma diffuser efter att jag såg en annons online och fick hem den på 3 dagar och älskar den. Har även köpt flera dofter nu som är magiska! Favorit är Vanilla & Peony och Ceder & Jasmin

Antwort von Doftbox.se
Varan gick sönder för både mig och min…
Varan gick sönder för både mig och min mamma inom loppet av 3 månader. Otrevlig kundtjänst och ingen ny vara. Handla ej här är mitt tips.....

Antwort von Doftbox.se
Underbara doftägg av bästa kvalitet
Underbara doftägg av bästa kvalitet! Doften OUD är ljuvlig!
Snabb leverans och väl emballerat
Bara +++++ 🤍

Antwort von Doftbox.se
Kundtjänst svarade direkt på mitt mail…
Kundtjänst svarade direkt på mitt mail och skickade genast en ny del till produkten som jag köpt, som inte fungerade som den skulle.

VARNING!
VARNING!
Väldig dåligt servis och dåligt bemötande. Väldig nonchalanta. Jag skickade produkten tillbaka men har fått ingen svar från de, skyller på mycket att göra. Värdelös kundservice och skulle inte rekommendera någon att handla på doftbox.se
Hål dig lång borta från Doftbox.

Dålig service
Levererar fina produkter, men är tyvärr direkt undermålig när det kommer till ansvar efter försäljning. Serviceärenden ger en bra indikation på ansvarstagande och hur seriöst man bedriver sin verksamhet. Leverantören lyser här med sin frånvaro - svåra att få tag i och när man väl får kontakt, bemöts man med nonchalans och skyller på mycket att göra. Vi har köpt en produkt som inte fungerar och nu fått vänta två månader på att produkten ska "felsökas". Tyvärr hamnar återförsäljare också i kläm, då man blir hänvisad hit vid reklamation.
Förfärlig kundservice
Köpte en dyr jäkla diffuser som var trasig vid ankomst och jag får inget svar från kundservice . När jag väl fick 1 svar efter många Mail så säger dem att jag kan skicka in den på ”verkstad” och dem gav mig en
Returlapp via mail,men kruxet var att dem skickat en pdf med INGENTING PÅ. Och nu svarar dem inte igen!Värdelös kundservice och skulle inte rekommendera någon att handla på doftbox.se
Otroligt snygg design & härliga dofter
Otroligt snygg design & härliga dofter! Ett måste i varje hem :)
Jättebra produkter och väldigt bra …
Jättebra produkter och väldigt bra service!
Super bra!
Super bra sida och produkter, rekommenderar till alla!
Mycket nöjd!
Jättefina produkter som bidrar med mycket god doft hemma hos oss. Rekommenderar starkt vidare till andra som är intresserade! 😊
Bäst inom dofter 😊 Aroma Diffusern är …
Bäst inom dofter 😊 Aroma Diffusern är fantastisk!
I love these products
I love these products, fast delivery and super friendly customer support.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.