Evoroma Bewertungen

4,6

Otroligt smidig diffuser att använda och rengöra. Sprider sig mycket bra i mitt vardagsrum på ca 25kvm. Var i kontakt med kundtjänst då jag trodde att diffusern hade gått sönder, (det hade den inte)... Mehr ansehen

Vi köpte vår diffuser för något år sedan, och älskar den! Den används ofta, flera gånger i veckan, med någon av oljorna jag köpt till. På önskelistan står sedan länge minst en till, till nedervåningen... Mehr ansehen

Kan inte leva utan min diffuser! Sätter på den direkt när jag kommer hem och varierar oljorna. Får mig att slappna av och må riktigt bra även om jag var stressad och trött efter jobbet. Snabb leve... Mehr ansehen

Fick tips från en kollega och köpte den direkt! Älskar känslan den ger i rummet, att dofterna är så genuina, inte alls konstgjorda. Himla bra med timer och möjlighet att ha den på hela tiden eller 30... Mehr ansehen

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Alle Bewertungen

78 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fungerade bra i början

Fungerade bra i början. Första beställningen av Diffuser.
Även en omgång med oljor där jag t.o.m. fick svar från kundtjänst direkt när en olja läckte.

Nu har jag beställt nya oljor men inget kommer. ”Du kan spåra ditt paket här” och sen finns ingen spårningslänk.
Det är nu 1 vecka sen det skulle ha dykt upp och 5 mail till kundservice som totalt ignorerar att svara!
Inga oljor, nästan 500 kr fattigare och inget svar.

Det är rätt tydligt att man i början försöker värva nya kunder genom att svara och vara lyhörd men sen tar man tyvärr bara eras pengar utan att skicka sakerna

Har även skrivit till dom om diffusern som efter 1 månads användande inte stängde av sig själv, luktade bränt och ger ånga bara i bland. Det är 3 månader sen men fortfarande inget svar.

Dyra pengar för skräp tyvärr..

29. September 2026

Bra produkt, trevlig kundtjänst

Var i kontakt med kundtjänst då jag trodde att diffusern hade gått sönder, (det hade den inte) men svaret jag fick av kundtjänst var otroligt proffesionellt, trevligt och hjälpsamt. Kan rekommendera den produkt och detta företag varmt!

18. September 2026

NÖJD till slut

Vill gärna göra ett tillägg till tidigare recension av Evoroma. Var så besviken på hur en reklamation hanterades. Blev dock till slut kontaktad per telefon och förstod att ärendet fallit mellan stolarna hos ekonomienheten. Sånt kan ju hända. Har nu blivit återbetalad med kompensation. Tycker att det är viktigt att även notera detta. Är för övrigt mycket nöjd med min nya diffuser och dofterna är ju underbara,

15. Dezember 2025

Evoroma är den bästa köpet nånsin

Evoroma är den bästa köpet nånsin. Dem har dem bästa dofterna , är så nöjd. Doften sprider sig i hela huset. Kan rekkomendera stark till andra som är intresserad att köpa. Jag har köpt så dyra doftspridare innan men ingen är som Evoroma , doften stannar så länge i huset . Bästa köpet .

12. Dezember 2025

Bästa grejen jag har ärligt

Bästa grejen jag har ärligt! Finns fantastiska dofter som sprider en härlig doft.. Får ofta frågan vad det är som luktar så gott.. Jag använder den i stort sett dagligen och köper nya oljor ofta då dom går åt snabbt! Klart värt varenda krona 🙏😊

11. Dezember 2025