DoeZelf.nl Bewertungen 1.013

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er werd wederom snel geleverd. Het product voor de tweede keer besteld. Dit omdat de eerste keer grotendeels de verkeerde steentjes erbij zijn geleverd. Moest een foto opsturen van het canvas. Hier... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Enige tijd geleden een diamond painting besteld van een eigen foto bij Doezelf.nl voo ca. €135,- De plaklaag is slecht en de kleuren komen niet mooi overeen. Op 8 aug heb ik hierover gemaild, maa... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Diamond painting van een eigen foto laten maken, eerst gevraagd of dat mogelijk was, lay-out gekregen. Heel vriendelijk geholpen. Na ongeveer een week de echte gekregen. Hij is prachtig, mooie kleur... Mehr ansehen

1. Hobbygeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Doezelf.nl is een gespecialiseerde hobbywinkel uit Schagen met een groot assortiment diamond paintings, borduurpakketten en creatieve hobbymaterialen. Klanten kiezen voor Doezelf.nl vanwege de snelle levering uit Nederland, scherpe prijzen en persoonlijke service. Zowel online als in de fysieke showroom staat kwaliteit, betrouwbaarheid en hobbyplezier centraal.

4,5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

aanrader

Super fijn geholpen via email en volgende dag mijn pakket al in huis! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat maar het ontvangen van een premium dp is al een kadootje

11. Februar 2025

Niemand thuis

Wegens ziekte ruim anderhalf jaar over een 5 luik gedaan. Toen hij klaar was, lijsten eromheen gekocht en opgehangen. Alle 5 afbeeldingen zijn vreselijk donker. Aan de muur lijkt het een zwarte vlek met iets kleur terwijl het 5 landschappen betreft. Hierover Doe zelf gemaild om een oplossing. Geen antwoord. Na 2 weken opnieuw gemaild.. geen antwoord. In januari geled. Een week lang.... niet te bereiken. In tussen tijd gebeld tot nu.... klantenservice is niet te bereiken. Ook antwoord apparaat.... geen contact.
Op basis van deze ervaring hoop ik dat ze dit lezen en actie ondernemen. Anders is de leus wel makkelijk. Doe het zelf, maar ik niet meer. Dit is dan de laatste keer.

11. Februar 2025

Scam

Made an order on 1st December. There was one product not on stock and indicated that waiting time 2-6 working days. That's was fine by me. By December 16th, no update received, that i need to wait longer or something, nothing, i sent an email. No response. Left voice message, as it's not possible to call them. On 23rd December got an reply that my email was in spam and that they will send my order without missing product same day. No tracking code provided. Till this day, no tracking code or package received, no refund and complete ignore by email or phone. Called multiple times and left messages, and sent multiple emails as well. Nothing.

7. Januar 2025

Bestelling 2-11 besteld

Bestelling 2-11 besteld, 2x gemaild geen reactie. Bestelling in afwachting… telefonisch krijg ik gelijk een bandje.
Erg jammer! Deze voor een oudere dame besteld die nu erg teleurgesteld is.

12. November 2024
DoeZelf.nl-Logo

Antwort von DoeZelf.nl

Beste mevrouw Van Heesch,

Wat jammer dat u ons een waardering geeft van 1 ster.

Op 2 november heeft u inderdaad bij ons een bestelling geplaatst. Zoals de levertijd bij het product vermeld stond, was de levertijd op dat moment 1 a 2 weken.

Dit hebben wij ook door middel van een reactie op uw email van 7 november aan u doorgegeven.

Helaas hebben wij op dit moment nog niet kunnen reageren op uw e-mail van zaterdag 9 november.

Het goede nieuws. Morgen zal uw bestelling worden verzonden, deze is vandaag afgeleverd, maar dit was te laat om vandaag nog mee te geven aan de vervoerder. U kunt dan ook uw bestelling met 1 a 2 werkdagen tegemoet zien. Zoals u mag verwachten volgens de levertijd welke is vermeld.

Doezelf.nl

Super vriendelijk

Super vriendelijk ! Meteen geholpen via mail had een bestelling geplaatst maar perongeluk de verkeerde foto geüpload en mailde hun en kreeg dezelfde morgen na een reactie terug dat ze de juiste foto gingen pakken ook de layout was super en je hebt keuze voor extra kleuren zodat het mooier word kan niet wachten om te beginnen

28. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte kwaliteit en niet bereikbaar

De plaklaag is slecht en de kleuren komen niet mooi overeen.
Op 8 aug heb ik hierover gemaild, maar ik kreeg een automatisch antwoord dat een reactie door extreme drukte langer kon duren. Op 2 september opnieuw gemaild, echter tot heden nooit reactie ontvangen. Ook telefonisch geprobeerd, maar ik krijg een antwoordapparaat dat ik mijn nummer achter moet laten. Dit gedaan, maar ook hierop nooit reactie. Ik raad mensen af om hier te bestellen omdat de kwaliteit slecht is en ze biet bereikbaar zijn bij problemen.

2. August 2024
DoeZelf.nl-Logo

Antwort von DoeZelf.nl

Beste Wilma,

Wat ontzettend jammer dat u deze weg heeft gekozen. U heeft inderdaad een aantal e-mails gestuurd en een voicemail bericht ingesproken.

Echt u heeft ook een reactie ontvangen van ons. Dat deze niet geheel naar wens kan zijn, kunnen wij ons voorstellen, echter deze review vinden wij niet passend.

Mocht u de e-mail niet hebben gelezen, dan geven wij hier een samenvatting.

Allereerst de kleur van de witte blessen van de paarden. In het echt zullen deze vast en zeker wit zijn, echter op de foto zijn ze dit zeker niet. Op de foto zijn ze wag grijzig / blauw. Iets wat u ook terugziet in het resultaat van de diamond painting.

Overigens is dit ook terug te zien op de layout welke u heeft ontvangen en ook heeft goed gekeurd.

Wat betreft de steentjes die loslaten van de diamond painting. Op de door u gestuurde foto’s heeft u de diamond painting opgerold. Dit zorgt ervoor dat losse steentjes en rijen steentjes verschuiven. Steentjes gaan los zitten en de lijmlaag raakt beschadigd.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet ,

Doezelf.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als eerst ging het verkeerd met het…

Als eerst ging het verkeerd met het willen betalen voor mijn bestelling maar dat ging niet.
Via mail contact gehad en toen hadden jullie mij een betaling verzoek gestuurd en zo kon ik voor mijn bestelling betalen.
Weet nog steeds niet wat mis ging.
Maar bedankt voor jullie hulp was goed gegaan achteraf dankzij jullie inzet top.

25. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omdat dit mijn eerste bestelling was en…

Omdat dit mijn eerste bestelling was en voor een redelijk hoog bedrag heb ik besteld met betaling achteraf via Klarna. Dit ga ik niet meer doen en wel hierom. Ik bestelde op woensdag en alle 4 borduur pakketten kwamen op vrijdag binnen. Keurig netjes verpakt, helemaal blij. De extra korting was ook fijn! Tot de volgende bestelling.

25. Juli 2024

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr