het is een zeer goede website met alle handwerken en een stukje goedkoper dan ergens anders
Er werd wederom snel geleverd. Het product voor de tweede keer besteld. Dit omdat de eerste keer grotendeels de verkeerde steentjes erbij zijn geleverd. Moest een foto opsturen van het canvas. Hier... Mehr ansehen
Enige tijd geleden een diamond painting besteld van een eigen foto bij Doezelf.nl voo ca. €135,- De plaklaag is slecht en de kleuren komen niet mooi overeen. Op 8 aug heb ik hierover gemaild, maa... Mehr ansehen
Diamond painting van een eigen foto laten maken, eerst gevraagd of dat mogelijk was, lay-out gekregen. Heel vriendelijk geholpen. Na ongeveer een week de echte gekregen. Hij is prachtig, mooie kleur... Mehr ansehen
Doezelf.nl is een gespecialiseerde hobbywinkel uit Schagen met een groot assortiment diamond paintings, borduurpakketten en creatieve hobbymaterialen. Klanten kiezen voor Doezelf.nl vanwege de snelle levering uit Nederland, scherpe prijzen en persoonlijke service. Zowel online als in de fysieke showroom staat kwaliteit, betrouwbaarheid en hobbyplezier centraal.
De Fok 15A, 1742 PC, Schagen, Niederlande
- info@doezelf.nl
- doezelf.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Vlugge levering
geen bestelling ontvangen
Naaldvilt pakket
Het bestelde, naaldvilt pakket, voldeed aan de verwachtingen
Was op tijd geleverd
Snel geleverd de dag erop al binnen en netjes afgegeven
De dag erna was het al binnen netjes afgeleverd
Prachtig producten
Fantastische materialen en voor elk wat wils..Een snelle en nette levering .
Nooit geen problemen
Had problemen met de visser boot,foto’s…
Had problemen met de visser boot,foto’s opgestuurd,kreeg daarna een mailtje met de oplossing.
Top bedrijf.
Vr gr,
Adrie Goets.
Lekker snel altijd met de reacties!!
Lekker snel altijd met de reacties en Goed Verzorgd allemaal!! Ik blijf aan de gang!!!
Groetjes, Elly
Goede service
Goede service, goed voorstel toen bleek dat mijn foto niet de goede kwaliteit had.
Vriendelijke begroeting als je de zaak binnen komt.
Snel geleverd
Ik had mijn bestelling de volgende dag…
Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis.
Commande non reçue
J’ai effectué une commande le 12 décembre de deux petites maisons miniatures qui n’est jamais arrivée.
J’ai envoyé un message auquel on m’a répondu le 5 janvier qu’on me tiendrait au courant…..et depuis aucune réponse à mes nombreuses réclamations.
Je souhaite qu’on me renvoie ma commande ou qu’on me rembourse. Il est inadmissible qu’une société ne prenne même pas la peine de répondre à ses clients.
Ik werd vriendelijk ontvangen
Ik werd vriendelijk ontvangen, leuke winkel en fijn personeel
Na foutje alles netjes afgehandeld
Na foutje alles netjes afgehandeld. Ben blij met her resultaat.
Snelle en goede levering
De painting was keurig verpakt en de…
De painting was keurig verpakt en de bezorging 🚚 perfect .
Bestelling lag klaar
Bestelling lag klaar, keurig verpakt. Mevrouw is erg vriendelijk.
Ben heel goed en aardig geholpen.
Ben heel goed en aardig geholpen.
Heel vriendelijk personeel en de prijzen zijn ook heel normaal.
Groot assortiment Diamond painting, maar ook andere hobbyspullen!!
Kortom een toplaag!!!
Super snelle levering en weer mooie…
Super snelle levering en weer mooie diamond painting
Ontevreden met kwaliteit van product
Ik ben niet tevreden met de kwaliteit van het materiaal van de leger Jeep. Ziet er goed uit op de verpakking, maar met het kleinste beetje moeite breek het hout al. Het is mij niet meer gelukt met het in elkaar zetten.
Ze helpen goed en uitleg