Djøf Bewertungen 196

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på – misvisende kommunikation og ingen fleksibilitet Jeg er studerende og skulle derfor være på studievilkår. Alligevel bliver jeg pludselig opkrævet fuldt kontingent (~1.100 kr. for... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Today I had the most wonderful conversation with Amanda. She was very assertive and answered all my doubts. I felt very comfortable during the conversation, as if I was speaking to a trusted friend ab... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse med Djøfs kundeservice. Amanda var hjælpsom og gav mig præcis den hjælp jeg søgte - og mere til - på en venlig og professionel måde. Stor respekt for den måde, medlemmernes spørg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter mange års medlemsskab meldte jeg mig ud da jeg ikke følte et behov for at være medlem. Ironisk nok skulle jeg bruge deres hjælp én måned senere i forbindelse med en fusionering og nye kontraktli... Mehr ansehen

1. Gewerkschaft

Vom Unternehmen geschrieben

Djøf er akademikernes og ledernes fagforening. Vi er fagligt fællesskab for over 100.000 medlemmer i det private og offentlige – og studerende ved de merkantile og samfundsvidenskabelige uddannelser. Vi driver faglig udvikling og inspiration, 1:1 rådgivning og karrieresparring – og debat om de svære dagsordener og fremtidens arbejdsmarked. Vi bygger netværk og relationer mellem fagligt ligesindede. Vi arbejder for at sikre ordentlige løn- og arbejdsvilkår. Og vi bakker dig op – også juridisk, hvis du får behov for det. Når du lykkes – lykkes vi.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

196 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Absurde opsigelsesvilkår

Absurde opsigelsesvilkår. God profitmaksimering for Djøf på medlemmers bekostning.

----

Hej Christina,

Det er ikke manglen af information på hjemmesiden der er problemet, men ændringen af vilkårene fra 1 til 3 måneders opsigelse.

8. Februar 2021

Kære Mattias

Tak for din henvendelse, og jeg beklager dette sene svar. Vi har haft problemer med vores log ind til selve Trustpilot, men det er der kommet styr på nu.

Jeg er ked af, at du har haft denne oplevelse, men vores opsigelse er hvert kvartal, hvilket også står oplyst på vores hjemmeside. Det er også sådan betalingen er sat op. Hvis du har brug for yderligere skal du være velkommen til at kontakte mig på djoef@djoef.dk.

----------------------

Kære Mattias

Tak for din tilbagemelding, det er jeg ked af. Vi kører med opsigelse pr. kvartal, og jeg er selvfølgelig ærgerlig over hvis du føler dette ikke giver mening.
Hvis du har brug for yderligere, må du endelig kontakte mig på djoef@djoef.dk.

Rigtig god dag.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke styr på GDPR ift

Ikke styr på GDPR ift. medlemmer.

Jeg bad om at blive fjernet (mit samtykke hertil) fra de undersøgelser, de sender ud regelmæssigt. Det skete ikke før jeg havde modtaget endnu en undersøgelse og bedt dem om at fjerne mit samtykke hertil nok engang.

Lidt bekymrende at ens fagforening ikke har styr på så basal en del af deres forretning.

1. Januar 2021

Kære Jesper

Tak for din henvendelse, og jeg beklager meget dette sene svar. Vi har haft problemer med selve vores log ind til Trustpilot, men det er der nu kommet styr på.

NUL stjerner

NUL stjerner
Har tidligere været medlem i 20 år, men ikke medlem da Djøf som forhandlingsberettiget skulle se på ansættelseskontrakt. Djøf kunne sjovt nok slet ikke finde kontrakten.....taler vist for sig selv.
Jeg klager selvfølgelig til Ligebehandlingsnævnet

26. August 2020

Kære Helle A.J.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

My honest opinion about DJØF is that’s…

My honest opinion about DJØF is that’s it is not an union for me or anyone else!

They have misinformed me in a case where the company I was hired by went bankrupt! They will not stand up for that they have misinformed me and I know other unions informs you with a letter if you get in the exact same situation with all information needed. If this was given I would never have been in this situation.
The result in my case is that I miss one month income, thanks to them.

I would never recommend DJØF to anyone!

Update: July 2022, 2 years after they answer here. It's ridiculous that they tell me that I am more than welcome to contact them.

8. Juli 2020

Dear Sofie,

Thank you for sharing your opinion. I apologize for the late response which is due to previous trouble with our Trustpilot. We are sorry you did not find our counseling helpful and for the consequences it might have had on your situation. We always do our best to provide satisfying services to our members and it is of course unfortunate that you have had a different experience. You are more than welcome to contact us at djoef@djoef.dk so that we can take a further look into your case.

Best Regards,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DJØF er ikke en fagforening for…

DJØF er ikke en fagforening for medlemmerne. DJØF vælger til fordel for virksomheden og ikke for medlemmet.

24. Mai 2020

Kære Torben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fagforening til det skønne vejr

Fagforening til det skønne vejr. Syntes også over mange år, ag de gjorde en god job, inden dagen kom hvor jeg virkelig stå i en alvorlig situation med en arbejdsgiver, der mente at love og rettigheder gælder kun for de andre. Det juridiske rådgivning jeg fik fra Djøf var under all kritik så fejlagtig var den. Da jeg og kollega henviste gentagne gange til alle de urimeligheder der blev begået af vores arbejdsgiver, var Djøf kun interesseret i at få sagen overstået hurtigst muligt. Er dybt skuffet over deres indsats. Undrer mig virkelig hvorfor jeg har betalt kontingent i all de år og er derfor ikke længere medlem mere.

12. Mai 2020

Kære Geraldine

Jeg er ked af, at du har haft denne oplevelse. Det er svært for mig, at sige hvad der er gået galt. Hvis du har brug for jeg kigger mere på det, skal du være velkommen til at kontakte mig på djoef@djoef.dk. Vi har flere rådgivere der sidder klar til, at hjælpe og hvis du føler den rådgiver du har haft, ikke har levet op til forventningen, kan man altid tale med en anden.

Udover alt forventning

Jeg ringede ind til rådgiver Marianne med en problemstilling, og fik løst det langt udover hvad der på nogen måde rimeligt kunne forventes. Jeg tror næppe at jeg tidligere har oplevet så god service før. 5 meget store stjerner fra mig.

24. März 2020

Kære Jonas

Vi er meget glade for, at du har haft en så god oplevelse. Vi sætter stor pris på din kommentar, og vi håber selvfølgelig at du vil kontakte os igen, hvis du skulle have behov for det.

Kompetent karrierevejledning

Kan kun anbefale Djøf.
Har fået rådgivning i forbindelse med jobansøgning og jobskifte. Har fået feedback på mine jobansøgninger, der har hjulpet mig meget, samt input til forhandling af løn. Meget kompetent vejledning, hurtig tilbagemelding og fleksible ift. at finde et tidspunkt for tilbagemelding der passer mig.

9. August 2018

Altid god rådgivning

Har løbende brugt de gode folk i DJØF til karrieresamtaler, CV og ansøgnings tjek samt lønforhandling. Senest ifm. jobskifte, hvor et par gode råd gav ekstra i lønningsposen samt generelle ansættelsesvilkår. Meget tilfreds medlem.

29. Juni 2018

Jeg kan varmt anbefale Djøf

Jeg kan varmt anbefale Djøf.
Har kun haft gode oplevelse helt fra jobsøgning, udbud af aktiviteter til medlemmer og til forhandlinger med arbejdspladsen. Man bliver kontaktet efter et forløb, for at høre hvordan det går. Her kan jeg fremhæve Pia Bek Nielsen, der går et skridt længere og viser personlig interesse.

28. Juni 2018

Thumbs up til karriererådgivningen

Thumbs up til karriererådgivningen! Havde min første kontakt med dem forleden ifm et ønske om at skifte branche og professionelt spor. Jeg gik derfra med en god forståelse for mine kompetencer (fremfor en 'CV tilgang' med stillinger og resultater) og for hvilke arbejdsmiljøer jeg trives bedst i. Og en masse inspiration til brancher og stillinger jeg vil undersøge nærmere. En øjenåbner og super inspirerende spark bagi!

26. Juni 2018

Professionel og kompetent

Djøf har forhandlet alt og oven i købet ydet mig coach-bistand igennem et rigtig svært opsigelsesforløb. Juristerne virker professionelle og coachene kompetente. Jeg er kun blevet mødt af mennesker, der lyttede til mig og virkede interesserede i at hjælpe. Jeg kan uden forbehold anbefale Djøf til andre.

15. Juni 2018

Super!

Djøf har været utroligt hjælpsomme, hvad angår personlig sparring omkring CV, karriere og job under studiet. Og så er jeg i øvrigt meget glad for min billige forsikring og det månedlige djøf-blad!

15. Juni 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Senest da jeg stod overfor at skulle forhandle løn

Senest da jeg stod overfor at skulle forhandle løn kontaktede jeg Djøf for en snak. Jeg fik helt ekstraordinær stor forståelse for min svære situation af den dygtige konsulent jeg talte med. Hun formåede at komme omkring både mig og mine behov, men også om hvad der tidligere havde været min strategi og hvorvidt den var lykkedes. Vi fik på baggrund af vores dialog, sammen lagt en ny genial strategi for mig og jeg var super klædt på. Strategien lykkedes. Jeg vil helt sikkert også søge rådgivning og sparring næste gang jeg har behov.

14. Juni 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode råd til min lønforhandling

Jeg har brugt Djøf Ifbm. at jeg skulle til min årlige lønforhandling. Jeg ringede ind til Djøf for at få nogle gode fifs til min kommende lønforhandling. Mine forventninger var store fordi jeg havde hørt godt om deres rådgivning iforvejen. Alle mine forventninger blev til fulde indfriet og lidt til. Jeg lykkedes med at få kr 3000 ekstra om måneden takket være konsulentens anvendelige og konkrete råd. Jeg vil derfor anbefale dig at bruge Djøf når du skal til din næste lønforhandling det betaler sig.

14. Juni 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr