Din Badedragt Bewertungen 57

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin design og veldig god kvalitet. Rask tilbakemelding og levering. Veldig god service. Grei pris. Er kjempe fornøyd. Tips: kunne også ønske en badedrakt med en annen passform- en som har litt støtte/... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte et par shorts til min kæreste og en bikini til mig selv. Varerne kom hurtigt, og bikinien passede perfekt. Shortsene var desværre for små, og jeg kontaktede derfor kundeservice mhp. byt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Din Badedragt er et firma, som lever op til sit navn! Hos Din Badedragt kan du designe din helt egen badedragt eller bikini med dit eget foto motiv. Det har jeg nu gjort 4 gange og jeg er super tilfre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har bestilt 2 custommade badedragter - en til mig og en til min datter på 5 år. Fantastisk kundeservice, lynhurtig svar. De har designet en badedragt efter mine ønsker, GRATIS! Der er sååååååå mange f... Mehr ansehen

1. Bademodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Et univers af unikke badedragter, bikinier og badebluser. Din Badedragt har et stort udvalgt af unikke badedragter til alle aldre og i alle størrelser. Her finder du ens badetøj til hele familien fra 2 år til 3XL. Desuden kan du finde et stort udvalg af bikinier, badebluser, strandtasker, klipklapper og badeshorts, så hele familien kan få nyt flot, farverigt og kvalitetsbevist badetøj. Bliv inspireret af de mange mønster, farver og print! Ja, du kan endda designe din helt egne badedragt, bikini eller badebluse, lige som du har lyst til det. Køb din næste helt unikke badedragt eller en af vores miljøvenlige bikinier, der er lavet af 88% genbrugspolyester lige her på siden.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

God kommunikasjon og samarbeid

God kommunikasjon og samarbeid i designprosessen. Bikinien hadde god kvalitet og fint print😊

26. Februar 2026

Hej Solveig.
Mange, mange tak for de fem stjerner. Vi er glade, når vi kan hjælpe vores kunder og får en god anmeldelse retur, så tak for den.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og produkt!

Super service og produkt!! En gave, der både er personlig og af god kvalitet - og sublim kundeservice.

28. November 2025

Hej Daniella.
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi gør vores bedste, hvis der skulle være problemer med modtageradresse ;)
Tue, Din Badedragt.

Super tilfreds 👍 og hurtig levering

Super tilfreds 👍 og hurtig levering

25. August 2025

Antwort von Din Badedragt

Vi er så glade for, at du synes, det er hurtig levering. For vi producerer først efter bestilling. Til gengæld kommer den hele vejen hjem til postkassen - helt gratis :)
Mange tak for de fem stjerner!
God dag

hurtig levering

hurtig levering. Lidt langsommer med retunering

24. Januar 2025

Hej Helle.
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du synes, det var hurtig levering. Hvertfald hurtigere end vi er til at svare på Trustpilot :)
/ Tue, Din Badedragt

Dejlig badedragt.

Dejlig badedragt.. god at have på
Hurtigt levering

15. Dezember 2024

Hej Lis
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, du synes, det var hurtig levering. Vi gør vores bedste.

Selv designet badedragt

Jeg designede selv en badedragt og jeg fik rigtig god og tålmodig behandling trods mange skriv om rettelser inden jeg var tilfreds.

1. November 2024

Hej Conni
Det er vigtigt, at vi fik designet den helt rigtige badedragt til dig.
Tusind tak for anmeldelsen! Vi bliver så glade, specielt når den er 5-stjernet.

Anneldrlse

Hei
Topp kundebehandling⭐️.Dette var min andre badedrakt fra dere. Den første bestilte jeg i str. L . Litt for vid i skjæring for ben.Så den andre ble bestilt i str.M, men den var like vid som L Ble litt skuffet av det. Ellers en veldig behagelig badedrakt.God sommer
Hilsen Una m

6. Juni 2024

Hej Una
Mange tak for at skrive en anmeldelse. Det er vi virkelig glade for.

Mange fine mønster

Mange fine mønster. Tykk og god kvalitet, men buker veldig lang tid på å tørke.

5. Mai 2024

Hej Nina
Det er altid dejlig at få anmeldelser og feedback, så mange tak for at tage dig tid til det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ualmindelig god respons og service

Ualmindelig god respons og service. Jeg bestilte en ny badedragt til at supplere den jeg tidligere har købt, og som jeg har været glad for.
Den nye dragt havde nogle mangler, som jeg gjorde opmærksom på med fotodokumentation.
Ingen problemer - hurtigt svar og ny dragt tilsendt, den var af den forventede gode kvalitet.
Jeg kan på det varmeste anbefale ‘din badedragt’.

1. Mai 2024

Tusind, tusind tak.
Det gør os virkelig glade at læse, vi prøver altid på at give den bedste service.
Mange tak for at tage dig tid og skrive en anmeldelse.

Swim shorts

God passform og god kvalitet på stoffet.

18. März 2024

Hej
Det er vi virkelig glade for at høre. Tak for at skrive en anmeldelse af os. Det er vigtigt at høre om badeshorts og ikke kun badedragter :)

Fine badedrakt

Veldig behjelpelig med mitt design. Rask levering. Badedrakten var av god kvalitet og har fint snitt, og så er den foret. Veldig fornøyd.

24. Februar 2024

Hej Sissel.
Fantastisk at høre. Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse, den er vi virkelig glade for.

Det er min 4

Det er min 4. Badedragt , så det siger vist alt . Man bliver glad af de mange farver og mønstre .

4. Februar 2024

Hej Susanne.
Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Dem er vi glade for. Hvis du ikke kan finde, hvad du ønsker på siden, så må du endelig sig til, så designer vi den bare til dig :)

Rigtig god behandling.

Rigtig god behandling.
Bikinien var ikke min smag og den passede ikke… men en rigtig god service

17. Dezember 2023

Hej Marianne
Ja, sådan kan det gå. Vi er glade for, at du kunne lide vores service uanset.
Tak for anmeldelsen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nydelige badedrakter i solid stoff

Nydelige badedrakter i solid stoff, samt veldig god kundeservice!

23. Dezember 2023

Hej Åshild
Tak for de fem stjerner. Dem er vi rigtigt glade for! Det betyder mere end du aner, når folk bestiller flere gange.

Fantastisk service

Fantastisk service. Hurtigt til at svare og komme med forslag til min badedragts design ud fra de kriterier jeg havde givet… Er så glad for mit køb. Stor anbefaling her fra:)

24. Juli 2023

Hej Vicki
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er tydeligvist hurtigere til at svare på design af badedragter end på Trustpilot. Tak for anbefalingen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så lækker en bikini er så glad for den

Så lækker en bikini er så glad for den.
Kan lide jeres bæreygtige koncept.

1. Juli 2023

Hej Anni
Tusind tak for din besked, den er vi bare så glade for! Hvor er det dejligt at høre, at du kan lide både vores bikini og koncept. Vi er også selv ret glade for begge dele. Igen tak for anmeldelsen og de fem stjerner!
Tue, Din Badedragt

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr