Jeg har fået en fantastisk kundeservice 5 stjerner. Jeg havde modtaget min bestilling men der manglede en vare. Efter kontakt i messenger fik jeg svar at en ny vare blev tilsendt. Tidligere har je... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Så godt et sted at handle og elsker de…
Så godt et sted at handle og elsker de hyggelige lives mandag tirsdag onsdag. Gode og sjove varer i alle kategorier og god kvalitet. De 2 gange varer har været i stykker ved levering har jeg uden problemer fået noget nyt tilsendt ret hurtigt. Handl der i vil ikke fortryde det.
Fantastisk kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tidligere har jeg købt en vare der var gået i stykker under fragten, og fik en ny lagt i min kurv. Så du kan roligt købe derfra . Du får den bedste service 👌. Venlig hilsen kundeservice 1692
Funshopping og deres hyggelige live man…
Funshopping og deres hyggelige live man kan ikke undervære dem
Funshopping live prøv det
Det så hyggeligt at se deres live på fun shopping. Det forgår mandag og onsdag kl 19.så der Korea tirsdag fra 12 til 14 det også hyggeligt at se dem finde nye ting at lave. Selve personalet er altid glade og friske så har de humor. De har de fedeste ting der er super billing. Må sige jeg blev telling overasker over de ting de finder og de kan holde det så billing. Så hop ind og vær med på en live kan kun anbefales. Ens pakker virkelig hurtig frem.
Virkelig gode kvalitetsvarer og super…
Virkelig gode kvalitetsvarer og super hyggelig live shopping på Facebook mandag og onsdag aften kl 19.00 og krealive tirsdag kl 12.00. Regningen bliver sendt ud på sms om torsdagen for alle ugens tre lives og så betaler man på mobilpay og sender en kopi af betalingen på messinger til dem og skriver om man vil have sendt eller vente til senere med at få sendt. Varerne bliver sendt torsdag el fredag, alt efter hvor travlt de har.
De er rigtig søde alle sammen og især Emil er mega sjov.
Kan varmt anbefales herfra👍👍👍
Super
Meget hyggelig shopping og “samvær”. Rigtig rar stemning på skærmen. Varerne er i fin kvalitet og skal naturligt sættes op mod prisen. Rigtig god kommunikation, hurtig afsendelse og hurtig levering. 👍
Elsker elsker elsker 😍
Fedt ting, god service. Fantastisk sted at handle. Så følg dem på Facebook og se med på deres fantastiske live ❤️
Fantastisk sted at shoppe
Fantastisk sted at shoppe, de skønneste og hyggeligste live 💪💪
Der er kun en ting, der er noget møg, man bliver afhængig af alle de skønne billige ting I sælger 🤗🤗🤗
Bedste og billigste med top kvalitet.
Hos Sanne, kan man købe alt mellem himmel og jord. Der er noget for enhver smag.
Man kan købe sig fattig.
Elsker at shoppe ved Fun shopping.
Nemt at bestille
God service.
Hurtig levering!
Alt i alt 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stedet du SKAL handle ved
Her finder du en shop, der har ting du ikke ser alle steder. Og der er en skøn hyggelig stemning på deres lives. Hvor folk også hjælper hinanden. Og så der god service. Man kan bla samle sine køb over længere tid, og de har en god kundeservice
Hvor skal man starte og hvor skal man…
Hvor skal man starte og hvor skal man slutte.
Jeg har snart været med i 1/2 år nu og har ikke fået mine arme ned endnu. :)
Funshopping er et fantastisk sted at shopper og hygge.
Skønne varer i top kvalitet og til priser alle kan være med til.
Fantastisk stemning på deres live og man føler sig virkelig hjemme i deres live. Sanne som går live er en skøn kvinde med plads til masse af humor.
Kik ind i vil ikke fortryde det.
Hvis jeg kunne ville jeg give Fun…
Hvis jeg kunne ville jeg give Fun shopping 1 million stjerner. Det var min svigerinde som inviterede mig til at se deres live. Hold da op jeg har ikke et sek fortrudt jeg gik på live, dog bliver man afhængig af deres vare, super god kvalitativ vare til billige penge. Alt er bare i top, deres svar, hjælp ja alt ved dem er bare positiv. Jeg vil helt klar anbefale alle gå ind og handel på Fun shopping by Sanne, I vil aldrig fortryde. Helt klar et stort anbefaling herfra

Antwort von Funshopping
Super fede live´s, service og levering
Jeg fandt denne side ved en tilfældighed.
Men gud hvor er jeg glad for jeg fandt den.
På deres live´s, mandag, tirsdag og onsdag, er der alt hvad hjertet begærer af super gode varer i en fed kvalitet.
Her er alt fra små ting til din hund/kat - ting efter årstiderne over til kæmpe store havemøbler.
Her er mange ting som du ikke lige vidste du stod og manglede, som bare er så fine ting.
Leveringen går som smurt hver gang.
Servicen er helt i top

Antwort von Funshopping
Super gode og kvalitets varer og super…
Super gode og kvalitets varer og super hurtig levering 🚚… og ikke sidste gang vi handler der vi giver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️♥️

God seriøs forretning
Gode kvalitetsvarer, gode priser, køb og levering fungerer så godt og lives er bare så hyggelige, man helt afhængig af det 😊❤️

Antwort von Funshopping
De har nogen lækker varer til billigere…
De har nogen lækker varer til billigere penge det er så hyggeligt at komme på deres live som de holder 3 live om uge man får en god service og de er nogen venlige og rare mennesker ♥️♥️

Denne virksomhed er fantastisk
Denne virksomhed er fantastisk. Super lækre varer og en kanon sød og dejlig betjening❤️

Antwort von Funshopping
De kan kun anbefales med gode varer til…
De kan kun anbefales med gode varer til billige penge og rigtig god service

Antwort von Funshopping
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.