Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået en fantastisk kundeservice 5 stjerner. Jeg havde modtaget min bestilling men der manglede en vare. Efter kontakt i messenger fik jeg svar at en ny vare blev tilsendt. Tidligere har je... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så godt et sted at handle og elsker de…

Så godt et sted at handle og elsker de hyggelige lives mandag tirsdag onsdag. Gode og sjove varer i alle kategorier og god kvalitet. De 2 gange varer har været i stykker ved levering har jeg uden problemer fået noget nyt tilsendt ret hurtigt. Handl der i vil ikke fortryde det.

Fantastisk kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tidligere har jeg købt en vare der var gået i stykker under fragten, og fik en ny lagt i min kurv. Så du kan roligt købe derfra . Du får den bedste service 👌. Venlig hilsen kundeservice 1692

13. Oktober 2025

Funshopping live prøv det

Det så hyggeligt at se deres live på fun shopping. Det forgår mandag og onsdag kl 19.så der Korea tirsdag fra 12 til 14 det også hyggeligt at se dem finde nye ting at lave. Selve personalet er altid glade og friske så har de humor. De har de fedeste ting der er super billing. Må sige jeg blev telling overasker over de ting de finder og de kan holde det så billing. Så hop ind og vær med på en live kan kun anbefales. Ens pakker virkelig hurtig frem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig gode kvalitetsvarer og super…

Virkelig gode kvalitetsvarer og super hyggelig live shopping på Facebook mandag og onsdag aften kl 19.00 og krealive tirsdag kl 12.00. Regningen bliver sendt ud på sms om torsdagen for alle ugens tre lives og så betaler man på mobilpay og sender en kopi af betalingen på messinger til dem og skriver om man vil have sendt eller vente til senere med at få sendt. Varerne bliver sendt torsdag el fredag, alt efter hvor travlt de har.
De er rigtig søde alle sammen og især Emil er mega sjov.
Kan varmt anbefales herfra👍👍👍

Super

Meget hyggelig shopping og “samvær”. Rigtig rar stemning på skærmen. Varerne er i fin kvalitet og skal naturligt sættes op mod prisen. Rigtig god kommunikation, hurtig afsendelse og hurtig levering. 👍

19. Mai 2025

Stedet du SKAL handle ved

Her finder du en shop, der har ting du ikke ser alle steder. Og der er en skøn hyggelig stemning på deres lives. Hvor folk også hjælper hinanden. Og så der god service. Man kan bla samle sine køb over længere tid, og de har en god kundeservice

12. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvor skal man starte og hvor skal man…

Hvor skal man starte og hvor skal man slutte.
Jeg har snart været med i 1/2 år nu og har ikke fået mine arme ned endnu. :)
Funshopping er et fantastisk sted at shopper og hygge.
Skønne varer i top kvalitet og til priser alle kan være med til.
Fantastisk stemning på deres live og man føler sig virkelig hjemme i deres live. Sanne som går live er en skøn kvinde med plads til masse af humor.
Kik ind i vil ikke fortryde det.

8. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne ville jeg give Fun…

Hvis jeg kunne ville jeg give Fun shopping 1 million stjerner. Det var min svigerinde som inviterede mig til at se deres live. Hold da op jeg har ikke et sek fortrudt jeg gik på live, dog bliver man afhængig af deres vare, super god kvalitativ vare til billige penge. Alt er bare i top, deres svar, hjælp ja alt ved dem er bare positiv. Jeg vil helt klar anbefale alle gå ind og handel på Fun shopping by Sanne, I vil aldrig fortryde. Helt klar et stort anbefaling herfra

3. April 2025

Hej Anna!

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ❤️ En million stjerner - wauw, det er bare den bedste feedback vi kunne få!

Det gør os glade at høre, at du er blevet fan af vores lives og vores produkter. Vi lægger virkelig meget energi i at finde de bedste varer til gode priser, så det er dejligt at høre det bliver værdsat.

Det var godt at din svigerinde inviterede dig med - vi må huske at takke hende! 😊

Vi glæder os til at se dig til vores kommende lives, og tak for den store anbefaling - det betyder virkelig meget for os!

Kh Sanne ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fede live´s, service og levering

Jeg fandt denne side ved en tilfældighed.

Men gud hvor er jeg glad for jeg fandt den.

På deres live´s, mandag, tirsdag og onsdag, er der alt hvad hjertet begærer af super gode varer i en fed kvalitet.

Her er alt fra små ting til din hund/kat - ting efter årstiderne over til kæmpe store havemøbler.

Her er mange ting som du ikke lige vidste du stod og manglede, som bare er så fine ting.

Leveringen går som smurt hver gang.

Servicen er helt i top

2. April 2025

Hej Channie!

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ❤️ Det varmer virkelig at høre, at tilfældet førte dig til vores side - og at du er så glad for opdagelsen!

Vi elsker at kunne tilbyde et bredt sortiment med alt fra små nuttede ting til kæledyr til større havemøbler. Det er præcis vores mål at have "alt hvad hjertet begærer" som du så fint skriver.

Det er dejligt at høre, at du også sætter pris på kvaliteten af vores varer og vores hurtige levering. Vi arbejder hårdt for at give den bedste service hver gang!

Vi glæder os til at se dig til vores lives mandag, tirsdag og onsdag igen snart!

Kh Sanne ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super gode og kvalitets varer og super…

Super gode og kvalitets varer og super hurtig levering 🚚… og ikke sidste gang vi handler der vi giver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️♥️

2. April 2025

Hej Jan!
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟 Vi bliver så glade for at høre, at du er tilfreds med vores kvalitetsvarer og hurtige levering.
Det betyder virkelig meget for os, at du har haft en god oplevelse og allerede ser frem til at handle hos os igen. Netop dét - at skabe glade kundeoplevelser - er præcis det, vi stræber efter hver eneste dag.
Vi glæder os til at se dig igen snart!
Kærlig hilsen
Sanne ❤️

God seriøs forretning

Gode kvalitetsvarer, gode priser, køb og levering fungerer så godt og lives er bare så hyggelige, man helt afhængig af det 😊❤️

31. März 2025

Hej Sanne!

Hvor er det bare fedt at læse din anmeldelse! Det gør mig simpelthen så glad, at du er fan af både vores varer og lives.

Det er nemlig præcis sådan en hyggelig "afhængighed" vi håber på at skabe! 😊 Vi har det også vildt sjovt med lives, og det er så dejligt at du er med.

Håber vi ses igen snart! ❤️
Kh Sanne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De har nogen lækker varer til billigere…

De har nogen lækker varer til billigere penge det er så hyggeligt at komme på deres live som de holder 3 live om uge man får en god service og de er nogen venlige og rare mennesker ♥️♥️

30. März 2025

Hej Lene!
Årh, hvor er du bare sød! ❤️
Tak for de fine ord - det varmer virkelig!
Det er jo præcis det, vi går efter - lækre varer til gode priser og en hyggelig stemning til vores lives.

Vi elsker at du kigger med, og det betyder SÅ meget at høre, at du synes vi er rare at handle med.

Du er altid velkommen til vores lives - vi glæder os til at se dig igen snart! 💕

Kh. Sanne

Denne virksomhed er fantastisk

Denne virksomhed er fantastisk. Super lækre varer og en kanon sød og dejlig betjening❤️

30. März 2025

Hej Tanja!
Wauw - tusind tak for de søde ord! ❤️ Det er lige præcis sådan noget, der giver os energi og gør os glade.

Vi gør virkelig alt hvad vi kan for at finde lækre varer og give den bedste service, så det er SÅ fedt at høre, at du oplever det sådan.

Du er altid velkommen hos os - både til lives og i webshoppen! Vi sætter stor pris på dig.

Kh. Sanne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De kan kun anbefales med gode varer til…

De kan kun anbefales med gode varer til billige penge og rigtig god service

3. März 2025

Hej Gitte Marie!
Tak for din søde anmeldelse!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du synes godt om både vores varer og priser.

God service er noget vi går meget op i, så det er bare dejligt at det skinner igennem!

Vi håber at se dig igen snart - enten på webshoppen eller til et af vores lives!

Kh. Sanne ❤️

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr