Lakken matchede på ingen måde den farve på billedet, der var på hjemmesiden. Derudover ventede jeg over 10 dage på pakken.
Har handlet nok 10+ gange og altid fået mine varer, dog med lidt svingende antal dage efter bestilling. Gode produkter lugter ikke, nemme at arbejde med når man bare ved hvordan man gør. Venter igen p... Mehr ansehen
Fantastisk produkt , genbestilte allerede efter 2 uger så det ikke pludselig var udsolgt :-) Eneste negative er, at mange ikke ved at man SKAL bruge isopropylalkohol fra apotek eller jeres rense p... Mehr ansehen
Jeg er på opfordring af didierlab selv, blevet bedt om at skrive en anmeldelse. Kan ikke anbefale noget, når jeg ikke har modtaget nogle produkter endnu. Så måske i ikke skal være så hurtige på aftræk... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Elsker de produkter jeg har fået hjem
Elsker de produkter jeg har fået hjem. De er så nemme at påføre og at arbejde med. Er meget glad og tilfreds.
Dog var leveringstiden ret lang.
Rarely have I experienced such good…
Rarely have I experienced such good customer service when my package disappeared and was not delivered. Incredibly good communication throughout and not a moment's hesitation in sending a new package free of charge. Thank you for fantastic products and not least customer service (in Danish) you have a loyal customer in me.
Strong fiber base er virkelig god
Jeg har indtil videre kun prøvet deres strong fiber base coat og jeg er super tilfreds! Den er nem arbejde med og den holder godt. Jeg skal helt sikkert prøve andre af didierlabs produkter.
Kæmpe fordel er også en god pris 👌🏼
Der gik lang tid og så fik jeg den…
Der gik lang tid og så fik jeg den forkerte varer
Er fuldt ud tilfreds med mine køb 👍🌸…
Er fuldt ud tilfreds med mine køb 👍🌸 flotte og gode produkter 🌸 Kan stærkt anbefalde Didierlab 🌸VH Gisela
De gider ikke svare på klage.
Jeg modtog mine produkter, men den ene var gået i stykker og indholdet var løbet ud og det hele stank og var klistret. Jeg skrev til deres kundeservice, men de gider ikke svare.
Produktet, der ikke var løbet ud, er ikke særlig holdbart.
Køber ikke fra dem igen.
Alt for lang leveringstid og efter…
Alt for lang leveringstid og efter beløbet er trukket får jeg mail på at en vare er i restordre.
I'm happy with didler product and their…
I'm happy with didler product and their support and shipping .. i get my purchases within 2-3 days .. the base products are gentle on the nails .. absolutely loving this brand .. I already purchased 3-4 times
Produktet lever fuldt og helt op til…
Produktet lever fuldt og helt op til det, det lover
Meget value for prisen
Wfter at ha lavet negle I 2 år har jeg prøvet en del forskellige produkter både ifht forstærkning af egen negl men også negleforlængelse og jeg må indrømme at jeg er overrasket over hvor godt et produkt didierlab er og til en super god pris. Jeg bruger selv clear builder til forlængelsen også fiber base ,poly liquid til opfyldning af neglen for holdbarhed. Derudover har didier lab en gellak der ikke chipper, selvniveller utrolig flot. Nem at arbejde med også for dem der vil lave pæne negle hjemme, men er også god som produkt i saloner. Det eneste jeg har af negativ er shipping tiden, det er alt mellem 3-8 dage, fordi det bliver sendt fra lager i Tyskland el Frankrig. Men nu ved jeg det så jeg bestiller altid på forhånd. Ingen tvivl om at jeg vil bruge produkterne når jeg også starter min lille hobbyvirksomhed op
Til st starte med var jeg skeptisk men…
Til st starte med var jeg skeptisk men nysgerrig, på om meta-bade coat virkelig kunne noget.. Det kan den altså! Så hvis du døjer med ekstremt bløde negle, som ikke holder på din shellak… eller vare vil styrke din egen negl! GØR DET! 😍
Jeg vil prøve fiberbase næste gang..
Det éneste minus er ventetiden på du modtager..
Great quality in products
Great quality in products, but the colours isn't as the pictures, sadly.
Fantastisk produkt
Eneste negative er, at mange ikke ved at man SKAL bruge isopropylalkohol fra apotek eller jeres rense produkt for at fjerne den klistrede overflade når neglen har været i lampen og ellers er færdig. Gør man det er man klar på ingen tid.
Mangler og ingen svar på mail.
Fik varerne hurtigt, men der var mangler i min pakke. Har endnu ikke fået svar på min mail fra 6. August.
Det er ikke et sted jeg handler igen.
Mangler brugsvejledninger
Generelt mangler der i dén grad brugsvejledninger på produkterne. Det sidste produkt, jeg har købt, Sculpture Polybase, flyder ud til højre og venstre inden jeg når at bruge UV led lampen. Men ellers fungerer ekspedition og afsendelse udmærket.
Super gode produkter
Super gode produkter, som er holdbare og nemme at bruge 👍🤩
Det er et godt produkt da jeg endelig…
Det er et godt produkt da jeg endelig blev fortrolig med det vil helt sikkert købe igen
Super lækker produkter og meget nem at…
Super lækker produkter og meget nem at bruge
Super gode og holdbar produkter
Super gode og holdbar produkter, der holder 4-6 uger
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.