Didierlab Bewertungen 95

TrustScore 3 von 5

3,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lakken matchede på ingen måde den farve på billedet, der var på hjemmesiden. Derudover ventede jeg over 10 dage på pakken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet nok 10+ gange og altid fået mine varer, dog med lidt svingende antal dage efter bestilling. Gode produkter lugter ikke, nemme at arbejde med når man bare ved hvordan man gør. Venter igen p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk produkt , genbestilte allerede efter 2 uger så det ikke pludselig var udsolgt :-) Eneste negative er, at mange ikke ved at man SKAL bruge isopropylalkohol fra apotek eller jeres rense p... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er på opfordring af didierlab selv, blevet bedt om at skrive en anmeldelse. Kan ikke anbefale noget, når jeg ikke har modtaget nogle produkter endnu. Så måske i ikke skal være så hurtige på aftræk... Mehr ansehen

3,1

1 Stern

Meget utilfreds…

15. April 2026

Awful service

They sent me defective gel polish. Without box, I even couldn't know expired date.
It was dry and thick. Agent was absolutely not helpful. Told me I have to pay for return postage and then after expectations they could issue refund. Even when I sent them pictures. Seriously???

23. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Worst experience ever, shocking customer service

The products from this brand are good, however.. the customer service is absolutely shocking. Won't be ordering again as it's not worth the hassle. Made an order for over £200, they were very quick to offer me a partnership, but not quick in processing the order. After a week i emailed asking what's the status of my order as i haven't had updates, just then it got sent out. It took another week for Yodel to process the shipping and the parcel went missing. I've contacted Didier again about missing parcel. After another week I get an email confirming the email that parcel is definitely missing and they have sent out a replacement (i initially was refunded £10.99 for non stock iteam). They didn't even ask if I want a new package sent or a refund.. they just sent out another order of value less by £40.11 than my initial order. I then was refunded another £10.99 and they emailed me saying that I've paid less than I paid. I've sent several emails asking to explain the cost difference and why they telling me incorrect prices. In the end it took 4 weeks to receive the order, i haven't received all the product I've ordered, they are ignoring my emails and they still owe me back £18.13. Worst experience ever!

24. Juli 2025

Er det snyd og bedrag

Jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive? Da der ikke har været NOGET kommunikation fra deres side.
Ingen kommunikation, og ingen varer..
De trak samme dag som ordren blev aflagt.
jeg aflagde en ordre d 14 august, og fik efterfølgende ordrebekræftelse på mail - hvor der står:

“Hej Katcha, vi er igang med at gøre din ordre klar til forsendelse. Vi sender en email med et tracking link når din ordre er sendt afsted.“

En uge senere sender jeg dem en mail, med at jeg mangler en status på min ordre, jeg modtager et generisk svar på mail (de vender tilbage hurtigst muligt) hvilket jeg ikke får svar på.. sender dem igen en mail d. 23 uden held.

Har set mange reklamer for deres produkter, og synes virkelig det virkede som et lidt bedre brand? Men må indrømme at det virker super uprofessionelt og som snyd og bedrag? Får jeg noglesinde de ting jeg har bestilt

14. August 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Products are good

Products are good, but every time i order it’s some problems. One package i even didn’t get, but i pay money and still i not get any answer. Second time came not all product what i have order. And third time order is late .
I hope they will fix them problems.

1. August 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hvad foregår der?

Opdatering: Har haft god kommunikation med dansk kundeservice og fundet en god løsning 👍
1 ⭐ Jeg har handler her før uden problemer, MEN nu har jeg lagt en stor ordre over 3.300 kr. den 15. Juli 2025, pengene har de trukket d 17. Juli 2025, men ingen mail trackingnummer for levering. Jeg skrev en mail til jer den 24. Juli 2025 om min bekymring/undren/utilfredshed. Fik endelig en mail d. 28. Juli kl 10:15 fik jeg endelig et svar om, at I straks ville undersøge det og vende tilbage til mig. I dag den 29. Juli kl 16:40 har jeg fortsat ikke hørt yderligere fra jer 🤔 Jeg forventer omgående levering og kompensation. Alternativt mine penge retur.

29. Juli 2025

Horrible experience

Horrible experience, package never delivered after contacting customer service new package was sent, but not the full order, as 1 item was sold in ut, 0 communication and never received refund for missing item 👎👎👎

5. Februar 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg vil gerne dele min skuffelse over…

Jeg vil gerne dele min skuffelse over min oplevelse med Diderlab Jeg bestilte en pakke for længe siden, og pengene er allerede blevet trukket fra min konto, men jeg har stadig ikke modtaget min ordre.

Det, der virkelig har frustreret mig, er den manglende kundeservice. Jeg har forsøgt at kontakte dem flere gange, men jeg får ingen svar. Det føles som om, jeg er blevet ignoreret. Det er helt uacceptabelt, især når man har betalt for en vare.

Jeg kan ikke anbefale Didierlab baseret på denne oplevelse. Jeg håber, at de snart vil forbedre deres kommunikation og kundeservice, men indtil da vil jeg tænke mig om, før jeg handler her igen.

4. November 2024

Fantastisk virksomhed

Fantastiske produkter til virkelig gode produkter. De gange jeg har skrevet med kundeservice, er der venligt svar.
Der er lynhurtig levering fra Frankrig..

30. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr