diabetesmagazijn.nl Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Makkelijk bestellen en een zéér snelle levering! Voor zo laat besteld volgende dag geleverd is ook ECHT zo. Bij meeste erger ik me daar aan dat de eerste afspraak al een leugen is, bij deze firma ze... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overzichtelijke website met duidelijke beschrijving. Hier bestellen was gemakkelijk en prettig. Het elders afleveren was voor mij een bonus, zo kwam het product/pakket direct bij het juiste adres aan!... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het toestel is ingesteld volgens het meest courante gebruik in Nederland. Dus in mmol/l. In België hanteren we echter mg/dl waardoor we een omzettingstabel bij de hand moeten hebben om de juiste waa... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

222 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn broer heeft suikerziekte en ..

Mijn broer heeft suikerziekte en overgewicht. Hij moet spuiten. Mn vader had suikerziekte. Hij nam elke dag pillen. Kans is dan groot dat ik het ook heb, toch? Ik wil het gewoon weten. Ik ben nu 60 en wil mn pensioen nog halen. Met deze middelen hou ik de vinger aan de pols.

12. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik had verkeerde naalden besteld goed…

Ik had verkeerde naalden besteld goed dat kan nog helemaal verzegeld zoals ik hem had gekregen. Voor het terug sturen moet jezelf dan betalen goed dat gedaan. Krijg ik eerst heel lang niks te horen na enige tijd er achter aan gemaild waren ze eerst me pakket kwijt. Vervolgens weer mail maar deze keer met de boodschap is open geweest em beschuldigd mij van andere sticker er op te hebben geplakt. Daarna gemaild dat dat niet het geval was en dat ik het zo heb gekregen. Daarna nooit meer wat gehoord conclusie geen product geen geld terug en onnodig kosten gemaakt om terug te sturen.

Leuk jullie reactie maar tis hoe ik het gekregen heb van jullie en dan vervolgens omdraaien ik heb er een foto van gemaakt hoe ik het heb gekregen en terug gestuurd!

A zo ie zo paste het al niet nee dus waarom zou ik ze dan open maken. Maar goed dit word een wellis nietes spelletje ik heb ze zo ontvangen. En dat gelijk al gemeld via de mail toen jullie beweerde dat ik ze had open gemaakt! Ben echt oprecht klaar met jullie!😡

2. Dezember 2025
diabetesmagazijn.nl-Logo

Antwort von diabetesmagazijn.nl

Goedemiddag,

We vermoeden om welke bestelling het gaat, omdat uw e-mailadres (gedeeltelijk) als gebruikersnaam is gebruikt. Op 17 november hebben wij u al geïnformeerd dat we de retourzending niet in behandeling kunnen nemen. De verpakking bleek geopend: er lagen losse pennaalden in de verzendverpakking en de originele sluitzegel van de doos was vervangen door een andere, vervuilde sticker. Indien gewenst sturen wij u de foto’s hiervan toe.

Geopende medische hulpmiddelen mogen nooit retour worden genomen. Deze zijn wettelijk uitgesloten van het herroepingsrecht. Dit staat duidelijk vermeld op onze website én op de flyer die u bij iedere bestelling ontvangt.

Update: In uw eerste mail gaf u aan dat de pennaalden niet pasten en dat het niet de juiste waren. De pennaalden zijn door ons vervolgens geopend ontvangen (losse pennaalden in de verzenddoos). Daarom is uw retour niet geaccepteerd. En dat is u 17 november meegedeeld. Nu, 14 dagen later, kan u natuurlijk niet opeens gaan beweren dat u de pennaalden op die manier heeft ontvangen. Dat had u dan direct moeten melden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Plotseling krijg je een melding dat je…

Plotseling krijg je een melding dat je glucose te hoog is en moet je preventief actie ondernemen om erger te voorkomen. Dus op dieet, koolhydraatarm, vetarm etc. Maar ook controleren of het glucosegehalte daadwerkelijk zakt door die nieuwe leefwijze.
Er zijn mogelijkheden om thuis te testen... Op zoek naar een site... en die is gevonden!
Na een studie van de vele meters die te koop zijn, besloten een multifunctionele meter te kopen. We willen namelijk ook wel weten hoe het cholesterol zich houdt tijdens het dieet.
Er staat duidelijk wat er wel en niet in de verpakking zit. Lancetten, strips, batterijen, prikpen. Wij gaan vol goede moed het diabetesalarm aanpakken!

19. November 2025

Bestellen ging eenvoudig

Bestellen ging eenvoudig. Ik had snel gevonden wat ik allemaal nodig had voor een eerste bestelling.
Verzending ging soepel en snel.

19. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr