Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Adverteren met ‘next day delivery’ maar na 2 dagen nog niets. Mailtje naar de klantenservice en binnen paar uur bericht; een artikel niet op voorraad. Proactieve communicatie was beter geweest, m... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ze verkopen goede spullen, die niet overal makkelijk te verkrijgen zijn. Alleen was de website niet up to date. Mijn man wilde perse een tube crème ivm de nodige hygiëne. Overal stond dat hij d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meer dan fantastische service! Ik bestelde glucosestrips voor mijn oude meetapparaat. Dia-Centrum nam contact met mij op en nadat bleek dat er geen passende strips meer leverbaar waren voor mijn verou... Mehr ansehen

1. Krankenhausbedarf und -ausstattung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Dia-Centrum.nl levert sinds 2007 diabetes hulpmiddelen onder het motto: Zelf uw bloedglucose-spiegel bijhouden en Geen vergoeding van uw zorgverzekeraar ? Geen Nood, Scherpste Prijs en Binnen 24 uur in huis !

3,5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Onacceptabel houdbaarheidsdatum

Onacceptabel! Ik bestel een potje combur 7 sticks. Houdbaarheid 30-6-2026. Ik kreeg deze 10 april binnen. Gebeld met klantenservice,willen een foto en dan komt er een nieuw potje . Dit gedaan. 14 april komt een nieuw potje zelfde lot nummer zelfde houdbaarheid. Mail word niet op gereageerd, gebelt met klantenservice. Alle potjes hebben deze houdbaarheid, ik kan ze terug sturen op eigen kosten en dan krijg ik het geld terug! Meer opties zijn er niet. Normaal zijn deze potjes minimaal een jaar houdbaar. Ze vinden het heel normaal om producten die nog 6 weken houdbaar zijn voor dezelfde prijs te verkopen! Stelletje oplichters. Ik raad deze dan ook niet aan en bestel wel ergens anders.

15. April 2026

Levering

Het is een kleinigheid om bij jullie te bestellen en vervolgens een prima levering.

4. April 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima, communicatie mag nóg proactiever

Adverteren met ‘next day delivery’ maar na 2 dagen nog niets.
Mailtje naar de klantenservice en binnen paar uur bericht; een artikel niet op voorraad. Proactieve communicatie was beter geweest, maar dit ging ook prima.

Je krijgt wel tig-mailtjes van dia-centrum en de overkoepelende organisatie (Multicare-center) over je account en bestelling. Maar goed geïnformeerd ben je dan wel….
Keurig de derde dag na bestelling bezorgd door DHL. Zorgvuldig verpakt.

6. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het is een nare ervaring, kater, (pre)diabetes, geen0 meting en bij 500 euro lichter

Het is een nare ervaring. Ik kocht vier sensoren.de eerste dtopte op dag tien.de tweedecop dag twee de derde op dag 8 en de vierde op dag 6. Na de eerste sensor gebeldmet abbot zij doen niks omdat zeggen ze de sensor Libre 3 niet aan consumenten MAG worden verkocht. Contact met diacentrum… ze vragen om foto’s en bewijsmateriaal en nog meer en nog meer en wijzen de vervanging vervolgens af. Als je dan mailt dat je er niet blij mee bent…voelt de medewerker zich beledigd en onheus bejegend en reageert nergens meer op. Ik denk dat dia centrum de batch met problemen waarvoor op abbot gewaarschuwd wordt verkoopt. Nooit meer naar deze verkoper!!!

1. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een accu chek gekocht laat je goed informeren

Ik heb een accu - chek mobile gekocht in november 25 daar zit een cassette met 50 strips in echter 28 jan 26 geeft de meter aan dat de cassette verlopen is blijkt dat de cassette na plaatsing maar 2 weken zou werken bij mij dus ongeveer 3masnden wel duur cassette kost 34euro klacht en oplossingen gevraagd antwoord hij werkt nu eenmaal zou verder geen advies gekregen ik zou zeggen deze meter niet kopen of je moet 50 strips in twee weken gebruiken in de gebruiksaanwijzing en op internet bij de aankoop vind je niets over de houdbaarheid casette

2. Februar 2026

Kat in de zak gekocht!

Ik maak al 5 jaar gebruik van Freestyle libre. Nu voor het eerst 2 stuks bij Diacentrum gekocht (stonden gesponsord boven aan op Google). Ik heb de sensors correct aangebracht, doch ze zijn er beide na een paar dagen afgevallen. Balen dus, Euro 120 weg gegooid. Ik heb de klacht gemeld maar er werd niet serieus op gereageerd. Ik kreeg een standaard afwimpel brief om de schuld van een gebrekkig produkt van zich af te schuiven (ik zou ondanks mijn jarenlange ervaring de sensor tot tweemaal toe foutief hebben aangebracht!). Ik heb daarop verbaasd gereageerd maar nooit meer iets op terug gehoord. Totaal geen reactie. De Freestyle Libres blijken na bestudering van de verpakking van Franse makelaardij te zijn. Die worden daar door Diacentrum fors goedkoper ingekocht, maar vervolgens wel voor de hogere Nederlandse prijzen verkocht. Ik ben diep teleurgesteld in dit bedrijf. Die wel google betaald om bovenaan te staan, maar inferieure produkten verkoopt. Dit heeft veel weg van doodgewoon bedrog. Mijn advies is, koop daar niet je Freestyle Libre.

25. Januar 2026

Niet werkend product gekregen

Niet werkend product gekregen. Hierna meermaals opgevolgd via de mail op: 6 okt, 18 okt.l, 8 nov.: geen reactie.
Vervolgens telefonisch contact gehad. Toezegging gekregen dat ik mijn geld terugkreeg. Nog steeds niks ontvangen.

6. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr