DHL Freight Sverige Bewertungen 226

TrustScore 1.5 von 5

1,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betalade extra för hemleverans men dom har ändå skickat till postombud då "Jag har inte har skrivit Portkod" men när jag tydligt har gjort det. När jag förklarade att jag har gjort det och kan s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde expressleverans och de kör bara till mitt område några dagar i veckan. Svenska delen av DHL är rena skämtet. Skyller på att express lagt över ärendet till freight. Nej aldri... Mehr ansehen

1,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Riktigt uselt företag som inte tar…

Riktigt uselt företag som inte tar ansvar för sina tjänster. En osedvanligt otrevlig chaufför dumpade bara två stora paket utanför entrédörren. Godset var skadat och vid kontakt med Freight kundtänst ingen kompensation. Freight- rädsla! Så känner jag för detta företag

23. März 2026

DHL är scam

När jag förklarade att jag har gjort det och kan själv se att jag har gjort det fick jag förklarat för mig att mejl notisen som jag har klickat på för att uppdatera informationen var "Ett scam mejl" och att DHL tydligen inte har någon "noreply@dhl,se" eller "hamta@dhl,se" addresser och dessa två tydligen är scam mejl.

Nu måste jag hämta ut 1x 17kg och 1x 8kg paket från postumbud och får inte några pengar tilllbaka för extra kostnaden för hemleverans.

31. März 2026

Världens otrevligaste chaufför!

Världens otrevligaste chaufför!

Köpte 4 stycken däck via Gummihuset och de skulle levereras med DHL ( fram till dörr ). Tog ledigt för att ta emot dom och så ringde chauffören 40 min innan (07:20) däcken skulle levereras mellan 8-13. Han hade slängt ut dom på gatan och vägrade transportera dom till ytterdörren. Vi bad snällt om att han skulle ställa av dom vid dörren men han vägrade eftersom han hade bråttom!! Jag har betalt en frakt för leverrans till dörr men dom vägrar att leverera där, tyvärr var DHL det ända alternativet för leverans också så jag ringde till Svenska Gummihuset och förklarade vad som hänt och att dom får tillbaka sina däck pga DHL. Kommer aldrig mer köpa saker i en butik om de bara har DHL som leverantör.

19. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tar över en vecka sen får man att dom…

Tar över en vecka sen får man att dom inte lyckas leverera paketet trots att man skrivit fullmakt att lämna paket både stående fullmakt och specifik på den här försändelsen och det händer typ varje gång. Aldrig problem med schenker dom leverarar nästan alltid dagen efter . Och meddelar alltid innan. Dhl vill att man ska ta ledigt 14 dagar och sitta hemma och vänta ifall dom behagar dyka upp

11. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Går inte identifiera med bank-id

Går inte identifiera hemleverans med bank-id för att mellannamn råkat hamna med på beställning

Skrattretande dåligt att behöva åka hem från jobbet för en sådan pissgrej

6. März 2026

Beställde expressleverans

Svenska delen av DHL är rena skämtet.

Skyller på att express lagt över ärendet till freight.

Nej aldrig mer DHL.

FedEx leverera beställning gjord en fredagskväll på måndag förmiddag… från USA

DHL kan inte få ett paket 35km från Landvetter innan 2 dygn.

6. Februar 2026

Lämnades på huvudvägen

En sändning med två paket, som vägde 65 kg,
lämnades kvar i snön på huvudvägen.
Det var 30 meter från huset, trots att uppfarten var fri.
Ingen avisering.
Vem som helst kunde ha tagit det.
Detta är den absolut värsta sortens "service".

29. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Företaget är otroligt stelbent och kan…

Företaget är otroligt stelbent och kan inte stava till flexibilitet.
Det är andra gången jag får eb leverans transporterad av DHL. första leveransen tippades av utanför fastighetsgränsen. Inget meddelande, ingen förvarning.
Den senaste leveransen (som vägde närmare 50kg) ville man inte heller leverera till lägenheten, detta trots att jag angivet portkod och gett instruktion om hur den befintliga hissen fungerar. Jag hade betalt frakt (299kr) för hemleverans. Inte till någon tomtgräns. Jag bor i en bostadsrätt med flera lägenheter och min adress pekar på lägenheten och inte på någon gemensam fastighetsgräns.
Mitt råd: Undvik DHL freight som transportör

21. Januar 2026

Ingen leverans

Väntade på ett paket som låg på deras teminal i Västberga i en vecka, åkte själv och hämtade paketet sen eftersom de inte ens bokade någon utkörning, trots att de lovade leveransdag 2 gånger. Värdelöst.

20. Januar 2026

F for effort

F for effort. Skulle levereras hem till mig mellan 11-14. Får sen meddelande att jag nekat leveransen. Ingen har ringt eller försökt kontakta. Sjukaste jag varit med om.

20. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DHL Freight är oorganiserat med dålig service.

DHL Freight misslyckas med sin leverans gång på gång. Är uppe i 5 olika lovade leveransdagar och totalt 3 veckors väntetid, med många samtal för att få min leverans. Kundservice på lokala kontoret lovar ändring, att de ska ringa, att paketet kommer nästa leveransdag. Men varje dag uppstår missförstånd och fel internt. Rekommenderar att undvika leverans med företaget, iaf på landsbyd.

2. Januar 2026

Pajasföretag

DHL tog emot paketet den 1/12. Därefter har försändelsen inte levererats och verkar ha försvunnit. Jag har varit i kontakt med DHL vid upprepade tillfällen och fått motstridiga besked: att paketet ska levereras nästa dag, att det ligger på sortering eller att ärendet utreds. Senaste informationen är att paketet möjligen har kommit bort och att en utredning pågår.
Bristande kommunikation, avsaknad av ansvarstagande och en mycket frustrerande kundupplevelse. Rekommenderas inte.

19. Dezember 2025

Se upp!

Den 25 november beställde jag en julklapp till min fru från JvH-puzzels i Nederländerna (”JVH”), vilket de bekräftade. Transportör skulle vara DHL Freight NL. JVH har senare förklarat för mig att rutinen är att de informerar DHL om kundens leveransadress, varefter DHL avgör till vilket utlämningsställe det ska skickas och märker paketet i enlighet därmed i sitt DHL PARCEL CONNECT-system. Här hände någonting så att DHL NL på mitt paket klistrade en adresslapp där paketet adresserades till en Service point i BORÅS i stället för i ALINGSÅS (som för övrigt har fyra DHL-servicepunkter).
Ungefär en vecka senare fick jag besked av DHL Freight Sweden (”DHL SE”) att mitt paket skulle levereras för upphämtning till ett utlämningsställe i BORÅS (cirka 50 km från ALINGSÅS).
Alla mina efterföljande försök att få DHL SE att överföra paketet från BORÅS till den bekräftade leveransorten ALINGSÅS (en väg deras bilar kör dagligen) möttes av ointresse, förnekande av något ansvar och förslag om att jag skulle kontakta JVH i stället. DHL hävdade att de hade använt den adressinformation som JVH tillhandahållit, utan att svara på hur ändringen av adressort från ALINGSÅS till BORÅS inträffat.
För att den tilltänkta julklappen inte skulle återsändas till JVH åkte jag till BORÅS och hämtade paketet den 8 december. Detta kostade mig ungefär 140:- och tog mig närmare fyra timmar (bil och buss).
Jag drar slutsatsen att DHL NL föredrog att ignorera min (och JVH:s) leveransadressinformation och valde ett utlämningsställe som passade dem bäst. Därefter erbjöd DHL SE ingen hjälp, ingen kompensation och skyllde konsekvent på JVH.
Jag förstår väl DHL:s låga betyg på Trustpilot och kan bara uppmana potentiella DHL-kunder att VARA FÖRSIKTIGA.
Jag vill också berömma leverantören, JvH-Puzzels, och deras representant för deras snabba, tydliga och vänliga svar och positiva attityd, inklusive en rimlig ersättning för mina extra kostnader. Jag tycker att deras bemötande av en kund är på samma höga nivå som deras fantasifulla pussel!

8. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr