Denturgent Bewertungen 60

TrustScore 3 von 5

3,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Denturgent Mechelen een no go … hebben mij niet geholpen Volgens haar niets aan de hand Nu zit ik met vreselijke tandpijn en kan niet meer eten ! Bedankt en dit voor 195 euro

3,0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Pijnlijk..pijnlijk..pijnlijk...

Het is een lang verhaal , maar wie de tijd heeft, zal begrijpen waarom het zo lang us.
Ik ben naar denturgent Geel geweest wegens hevige tandpijn. Afgebroken kies. De tandarts zei in het Engels, want hij kon geen Nederlands, zijn assistente moest vaak vertalen, dat hij hem kon herstellen zonder te moeten trekken en omdat de kies reeds ontzenuwd was, ging die dus niet verdoven. Hij mompelde al wel in het Engels tegen de assistente..Does she know that its 250 euro?....dat was precies het belangrijkste wat zeker niet vergeten mocht worden.
De behandeling was echter pijnlijk, waarop hij meermaals zei, dat het raar was omdat de tand ontzenuwd was, toch deed die door. Na de behandeling deed die nog pijn, waarbij zijn assistente antwoorde in zijn plaats, want hij had zijn rug reeds gekeerd, dat het waarschijnlijk kwam dat erin gewerkt was.
Naar huis dus, maar na 4 uren kon ik het niet meer uithouden van de pijn. Terug naar daar, zonder afspraak.
Na een 3 kwartier mocht ik aan de beurt. Terug een foto en nog een foto..hij brabbelde iets van een stukje vijl dat tijdens de kanaalreiniging van 11 jaar geleden precies in de wortel was blijven steken wat hij dacht op de foto te zien, hij wist het precies zelf niet.
Okee, uittrekken dus, vroeg er zelf om deze keer met verdoving, gelukkig..Maar, na 5 spuitjes, waarvan er 2 in het tandvlees heel pijnlijk waren deed de kies nog pijn. Toch begon hij eraan, maar omdat ik kronkelde en weende van de pijn, zei hij een paar keren...i know en lay still. Laatste poging...enorm veel pijn. Okee, we stop, zei die en zei tegen zijn assistente dat ze antibiotica moest voorschrijven, wat raar was want volgens hem had ik geen infectie en maandag moest terug komen en weg was ie.
Zijn assistente was echter heel begripvol en sloeg me zachtjes op de arm omdat ik nog stond de bibberen en wenen van de pijn. Ik moest niets betalen voor dit, of hoe moet ik het benoemen , wat ik raar vond, maar achteraf als ik er nu over nadenk, begrijp ik het, maar dat laat ik in het midden.
In de auto kon ik zelfs mijn speeksel niet meer weg slikken, mijn keel was verdoofd door de 5 spuitjes, maar mijn kies..nee , hoor.
Weer een horrornacht vol pijn, 's morgens zelfs langs spoed voor hulp, maar daar konden ze alleen maar zwaardere pijnstillers voorschrijven.
Een halve dag pogingen gedaan om een nieuwe tandarts vast te krijgen, overal patiënten stop, want die van mij was reeds een half jaar op pensioen. Gelukkig 1 gevonden en...heeft die kies 2 keren verdoofd, 0,0 pijn gehad en voor 80 euro minder dan ik maandag zou moeten betalen bij hen, want die prijs werd me reeds gezegd. Die tandarts zei me ook dat het idd raar was dat een ontzenuwde tand pijn doet, maar dat men dan verder moet onderzieken of het niet aan een omliggende tand ligt.
Waarom is die ene tandarts daar niet op gekomen?? Kent hij zijn vak niet of duurt dat dan te lang misschien om dat te onderzoeken omdat de volgende patiënt al klaar staat en geld opbrengt??
Ik kan tegen wat pijn , maar als elke tandarts zo was als hij, zou ik nooit nog durven gaan..
Om mijn verhaal af te sluiten....het enige positieve uit dit, voor mij horror verhaal, is dat ik uit wanhoop om van de pijn af te geraken en om niet te moeten terug gaan naar zijn volgende afspraak, ik een nieuwe tandarts heb leren kennen die haar job kent en naar haar patiënten luistert en verder nadenkt over een probleem.

13. April 2026

Denturgent Mechelen een no go

10. April 2026

Goed geholpen

Goed geholpen, snel, duidelijke communicatie en doorverwijzing voor verdere opvolging.
Zeker voor herhaling vatbaar

11. April 2026

Zeer onvriendelijk

Zeer onvriendelijk, je bent een nummer eigenlijk lossen ze niet alles op, geven geen raad, met moeite heeft mijn partner een extra steriel gaasje gekregen voor de hevige bloeding in zijn mond. Melding dat de eigen tandarts het maar moet oplossen. Terwijl de afspraak bij huidige tandarts nog 3 maand duurt. Dus belanden we achteraf waarschijnlijk terug op spoed. Als je echt iets zeer ernstig hebt best naar een ander gaan, mechelen raden we niet aan. Ook zeer duur maar als je slecht behandeld word is duur vind ik. Als men goed voor je zorgt betaal ik met plezier. Wat nu zeker niet het geval was. Eigenlijk schandalig.

11. April 2026

Outstanding

Was able to get an appointment early the next day. Was helped in a kind, understanding and most of all professional way. Would recommend. 10/10.

7. April 2026

Denturgent Mechelen Dr. Daniel Lemmens

Op vrijdag breekt mijn voortand af, via het internet nog een afspraak kunnen maken voor zaterdag. Het zou een extractie van de wortel worden aan de bovenkant en ik weet uit ervaring dat de prikken in het gehemelte pijn doen. Maar bij tandarts Lemmens in Mechelen heb ik hier niets van gevoeld. Hij nam z'n tijd om me pijnloos te verdoven en checkte regelmatig of ik oké was. Dus zo kan het ook. Een tand die afbreekt is verdomd vervelend maar de zorg bij Dr. Lemmens van Denturgent Mechelen was top!

4. April 2026

Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven

Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven. Ik heb dinsdag 135 betaald en vrijdag 860 voor drie vullingen. Nu bij mijn tandarts geweest en nog steeds veel pijn, en conclusie is dat alles fout is uitgevoerd en opnieuw moet. Sterke afrader!

20. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gisteren bij Denturgent Gent behandeld…

Gisteren bij Denturgent Gent behandeld geweest. Zeer vriendelijk ontvangst door een Nederlandse jongeman. Professioneel. De tandarts was een Zweed die perfect Engels sprak. Hij stelde dezelfde diagnose als mijn reguliere tandarts, alleen kon deze laatste mij pas helpen op 20 april. Terwijl ik toch een zeurende kiespijn had en ontzenuwing dringend nodig was. De tandarts van Denturgent Gent gaf mij direct alle mogelijke behandelingen, voor en nadelen. Duidelijk ervaren tandarts. Ik koos voor de optie een ontzenuwing in 1 sessie, aangezien ik binnenkort 5 maanden in het buitenland vertoef. De arts behandelde, na mijn verdovingsspuitje, een andere patiënt zodat hij daarna de tijd had om mij te behandelen. Dat verliep heel vlot en volledig pijnloos. De prijs was op voorhand afgesproken. Eerlijk is eerlijk, de prijs was niet weinig maar tandpijn hebben is niets niks en als je de prijs deelt door 10 jaar... Het is schrijnend dat de reguliere tandzorg/tandarts gewoon geen tijd meer heeft om urgenties van zijn klant aan te pakken en dat de klant dan opdraait voor de totale kosten van een urgente ingreep. Wie het kan betalen wordt geholpen, de anderen..tja. ik heb veel respect voir de tandarts die mij op zaterdagavond geholpen heeft bij Denturgent Gent NL. Dr. Leviim

21. März 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gigantische zenuw / wortelkanaal onsteking over verschillende tanden, gehemelte, sinussen en kaak.

Sinds donderdag een enorme wortelkanaal/zenuw “ontsteking” weer beginnen krijgen in de rechter bovenmond. Zaterdagnacht naar de spoed van het UZ Gent moeten rijden & antibioticakuur + tramadol + regulier medicatie voorgeschreven gekregen.
Zondagochtend wakker geworden om 01:30 met weer een serieuze verergering op de onsteking. Direct online gekeken maar bij de tandartsen wachtpost kun je pas vanaf 09:00 uur bereiken.
Hierdoor ben ik uitgekomen bij Denturgent in Gent. Een afspraak boeken gaat eenvoudig via het online formulier en hierbij dien je een reservatie kost van 10 euro te betalen, wat ik volledig begrijp door het grote aantal “no -shows” in allerhande sectoren. Ik had geluk dat er om 09:00 uur nog een afspraak vrij was.
Binnen gelaten door een jonge man, met de roots uit Nederland & super vriendelijk geholpen. De man was zeer meevoelend en zacht & verdient hier zeker de nodige erkenning voor!
Hij schatte de situatie reeds in en trof de nodige voorbereidingen. Deze persoon lichte de eigenlijke behandelende tandarts in, die engelstalig is, maar deze taal zeer goed machtig is. Indien je een beetje Engels kunt spreken, is dit een zeer vloeiende conversatie.
Hij bekijkt de situatie opnieuw met de nodige info & neemt een foto van het probleem.
Online wordt mede gedeeld dat de kosten op voorhand worden besproken, voor dat de eigenlijke behandeling daadwerkelijk wordt uitgevoerd.
Ik vermoed door de urgentie en ernst van de situatie dit een vergeetachtigheid is. Echter had ik op dat specifieke moment daar ook totaal geen behoefte naar eerlijk gezegd.
De behandeling werd duidelijk met de benodigde informatie en toelichting in gang gezet. Echter was de behandeling zelf zeer stevig en sprongen de tranen in mijn ogen. Echter heb ik het vermoede dat dit de enigste en benodigde oplossing was voor mijn probleem, aangezien de “ontsteking” reeds tot bijna aan het oog & tot vanachter in de keel kwam.
Hier hebben ze ook gemerkt dat de urgentiebehandeling, die uitgevoerd is eind januari, bij een gewone tandartsenpraktijk, niet goed is uitgevoerd & niet volgens de regels van de kunst. Aangezien ik een afspraak heb op 8 april bij een wortelkanaalbehandeling specialist, hebben ze zo goed als mogelijk het probleem tijdelijk opgelost, met uitkomst dat ik nu 5 uur na de behandeling daadwerkelijke lichte verlichting van de klachten begin te voelen.
De daadwerkelijke kostprijs was 205 euro + 10 euro reserveringskosten, voor het opensnijden van een groot gehemelte abces, het open boren van een reeds in het verleden (op de verkeerde manier) behandelde tand zodat de “etterende massa”overal zoveel mogelijk kon uitgeperst worden. Van dit uitpersen heb ik het grootste “ pijn geleden” ook werd er 2 keer verdoving toe gediend en een inspuiting van ontstekingsremmer, recht in de tand gespoten. Om het af te ronden, heeft de tandarts een tijdelijk vulling geplaatst, die ook iets hoger komt, zodat bij het sluiten van het gebit deze tand bespaard blijft, aangezien de tand 8 april toch behandeld wordt door een specialist.
Al bij al en met alles rekening gehouden, vind ik dit voor een zondagochtend een zeer fair bedrag. Bij de nodige urgentie van een tandheelkundig noodgeval, buiten de reguliere werkuren, zal ik zeker deze praktijk terug onder de arm nemen.

Ik raad deze vestiging in Gent dan ook ten zeerste aan, wanneer het echt nodig is.

Een opgeluchte patiënt.

22. März 2026

Was vandaag bij Denturgent Mechelen

Was vandaag bij Denturgent Mechelen. Had een afspraak om 11 u30 en was binnengehaald om ongeveer 13 u. Ik was de eerste Patient. De dokter was toch de hele tijd bezig met een andere patient. Dus tegelijkertijd 2 patienten. Ik vond dit echt een nogo. De dokter sprak onvriendelijk waarbij je de uitleg niet kunt volgen. Nooit meer Denturgent Mechelen .

19. März 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed geholpen

Goed geholpen geweest maar het was een dubbele boeking, zodat we een half uur moesten wachten.
Oneline boeking was niet doorgegekomen.
Voor de rest prima

9. März 2026

Perfecte service!

Snel en vlot afspraak kunnen maken. Héél vriendelijk ontvangen geweest. Alles werd duidelijk uitgelegd en ben perfect geholpen geweest. Top service!

27. Februar 2026

Hevige tandpij.

Een afspraak maken voor een spoedtandarts.
Komt mijn schoondochter terplaatsen,
Eerst moeten wachten tandarts was te laat, dan mag je binnen en wordt er gezegd wij kunnen nu niets doen voor u heb er nu geen tijd meer voor ?tandarts was wel zelf te laat. Dat is dan 95 euro aub.
Je kan een nieuwe afspraak maken voor de tand te behandelen?
Zijn we serieus bezig ?

20. Februar 2026

Heel goed ontvangen geweest

Heel goed ontvangen geweest. De tandarts legde alles enorm goed uit. Zei ook van in het begin wat het ging kosten. Er was ook humor aanwezig. Toffe ervaring en super behandeld geweest en verwijsbrief meegekregen voor andere zaken die nog dienen te gebeuren. Alleen maar positief!! En niet vergeten de tandartsassistente was een toffe madam

16. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr