Jeg har været igennem et tandblegningsforløb hos Dentalklinikken Amager, og det kan jeg varmt anbefale! Særligt stor tak til Danny, som har givet en utrolig professionel og nærværende betjening. Man... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Had a really great experience with Danny. I was in a lot of pain and honestly quite nervous before my appointment, but he made sure I felt comfortable and relaxed throughout the whole process. He was... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tandlægen har fulgt mig gennem adskillige år. Han overbehandler ikke. Jeg har fx et par begyndende huller, han holder øje med. De har været der i over 20 år... Senest har jeg fået udskiftet en sli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg følte mig helt rolig med tandlægen Raman. Han fortalte stille og roligt hvad der skulle ske og kunne fornemme når jeg havde brug for en pause. Samtidig med at hans assistent havde fornemmelse for... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Amagerbrogade. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.
Amagerbrogade 146, 2300, København, København S, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Som altid en god og kompetent behandling hos tandlæge Peter 😊

Antwort von Dentalklinikken - Amager
At jeg blev mødt med respekt og empati. Og det gjorde jeg kunne slappe af.

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Første gang i klinikken .der blev taget hensyn til blottede tandhalse

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Fantastisk service Dentalklinikken! Jeg blev behandlet af Tandlæge Raman og klinikassistent Habiba, begge var super profesionelle, empatiske og dygtige i deres tilgang. Mange tak for behandlingen!

Antwort von Dentalklinikken - Amager
God og fin oplevelse. God dialog med behandleren.

Antwort von Dentalklinikken - Amager
God tandlæge assistenter og god tandlæger. Det Har forstand på alt . Har fået lavet 5 kroner .kan helt klart anbefales

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Jeg takker for den varme velkomst og den professionelle behandling.

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Bedste tandlæge - sødeste personale, vanvittig dygtige, nærværende og empatiske.

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Har været hos 4 forskellige tandlæger har ikke mødt en så god mand som Jibran Iftikhar Ahmed der har hjulpet mig straks med mine tandpine

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Har fået lavet en bro i undermunden hos Louise fra Amagerbrogade.
Virkelig dygtig tandlæge, som også er opmærksom på min tandlægeskræk og giver tid og plads til pauser. Det er så flot arbejde der er lavet.

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Nu er jeg en der ikke synes det er fedt at komme til tandlægen. Min krop reagerer og vil gerne den anden vej. Men her har det indtil videre været en god oplevelse. De er gode til at få en til at slappe mere af. Der lugter ikke så meget af tandlæge som også gør det nemmere. Så er det et flot og smertefrit stykke arbejde jeg har fået lavet.

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Det er første gang jeg har haft så god en oplevelse hos tandlægen. Det er ikke et sted jeg glæder mig til at komme, men denne gang var det helt anderledes. Tandlægen var så hensynsfuld og var hele tide opmærksom på om jeg var ok.
Tak for det.

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Rart og venligt personale.
Det var min første behandling her på klinikken, og det var udelukkende en positiv oplevelse. Til trods for at det var hos tandlægen. 😬😬
Jeg kommer helt sikkert igen.

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Top professionelle og super søde. Har aldrig fået lavet mine tænder så kosmetiske flotte før! Har slået mine fortænder og plastikken var førhen ikke lavet flot. Efter at have været hos Louise, kan man slet ikke se jeg har fået lavet noget på mine fortænder. SÅ flot håndværk. Kan kun anbefale Dentalklinikken på Amager.

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Klinikkens tandlæge og personalet er meget venlige. Især Raman, han er en meget smart tandlæge og gør sit arbejde tålmodigt. Jeg havde ingen stress fra ham. Han behandlede min tand uden smerter.også god priser.

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.