Super sted har haft tandlæge skræk i over 20 år og ikke været til tandlæge men fik anbefalet Fadi Dawood og han er bare så god og tager hensyn og god tid til alt
Unternehmen hat geantwortet
Had a really great experience with Danny. I was in a lot of pain and honestly quite nervous before my appointment, but he made sure I felt comfortable and relaxed throughout the whole process. He was... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Som altid, rigtig god service. Får oplyst alt omkring mine tænder og hvad der evt. skal ske fremadrettet. Og det bedste af alt, bliver ikke overbehandlet. Kan klart anbefale klinikken, desværre ikk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Amagerbrogade. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.
Amagerbrogade 146, 2300, København, København S, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Super god og effektiv
behandling
Grundig og omhyggelig behandling ved såvel tandplejer og tandlæge

Fantastisk professionel behandling.
Dejlig afslappet stemning blandt personalet.

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Igen en super behandling helt smertefri og blev taget akut ind så dejligt , og Fadi er bare så god og dygtig

Dejligt personale, god behandling

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Meget kompetente og behagelige. Altid en rigtig god oplevelse og godt resultat.

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Super god tandlæge. Gode forklaringer undervejs. Nænsom behandling.

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Venligt personale tager altid imod en med et smil, ingen nævneværdig ventetid og rimelige priser, alt i alt en god tandlægeoplevelse.
Mvh. Bent

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Dygtig og omsorgsfuld tandlæge og assistent.. tager meget hensyn til min tandlægeskræk, og jeg er så tryg som man nu kan være i den stol.

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Jeg har haft en af de bedste oplevelser hos DANNY til dato i dag. Helt ufatteligt dygtig til sit arbejde. Han var sød, venlig, sjov og dygtig til at forklare, hvad han gjorde og ikke mindst hvorfor. Han var også rigtig god til at inddrage assistenter når det gav mening og når der var noget han kunne lære fra sig. Jeg glæder mig meget til min næste behandling. Han har min varmeste anbefaling. Tak for hjælpen.

Antwort von Dentalklinikken - Amager
De er utroligt søde på klinikken. Jeg havde en konsultation hos Daniel, der fra første møde får en til at slappe helt af med sin rolige facon og mange smil. Når Daniel gik ud af rummet, hyggesnakkede Karoline og det var bare en rigtig god oplevelse. Men hvad vigtigere er, så var de helt gennemsigtige med, hvad jeg kunne få lavet og hvad det kostede. Ikke nogen pludselig overraskelse over at skulle betale for noget, man ikke havde regnet med. Alt var fuldstændig min beslutning og de gjorde endda hvad de kunne for at komme min økonomi i møde.
Klar anbefaling herfra!

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Danny. Han var super imødekommende, professionel og behagelig. De øvrige kollegaer var også rigtig søde og venlige, og stedet var både rent, pænt og indbydende. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.