Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
W sobotę zamówiłem tel samsung s24, było napisane wysyłka w pierwszy dzień roboczy, czyli poniedziałek. I tu miłe zaskoczenie, już we wtorek InPost około 13 godz. poinformował, że paczka czeka w paczk... Mehr ansehen
Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Przed zakupem czegokolwiek nowego w tym sklepie polecam uprzednio przedzwonić do nich i upewnić się czy na pewno rzecz jest nowa. Po zakupie w niedzielę zadzwoniłem do nich rano w poniedziałek upewnić się czy aby na pewno iPhone 16 pro jest zgodny z opisem czyli nowy zaplombowany. Co się okazało chcieli wysłać otwartego z jakaś rysa na ekranie. Stracony czas. Plus, że anulowali wysyłkę I zwrócili pieniądze. Serwis na Em...

Antwort von Deluxury
I recently ordered a Samsung Galaxy S25 ultra 512 GB In White silver color. I am insanely satisfied, the phone is new, the battery is fine! The guys answered all the questions before my purchase, very nice service. Delivery was fast. I was very pleased with both the new phone and the store. I recommend it from the bottom of my heart!
Jest informacja, że sklep wystawia fakture VAT, z tym, że brak informacji, żę ta faktura jest bez VAT i przychodzi jako towar używany.
Sklep informuje o wystawianiu faktury VAT.
Tymczasem dostałem fakturę marżę a to dwa różne dokumenty.
Faktura marża nie upoważnia do gwarancji producenta.
Telefon zwróciłem ale czekałem aż 3 tygodnie na zwrot środków.
Raz twierdzili, że wysłali a później przepraszali za to że jeszcze nie jest wysłane.
Odradzam zakupy, oszczędzicie sobie stresu.
Edit do odpowiedzi:
Dziękuję za potwierdzenie o tym, że nie przestrzegacie praw konsumentów.
Na zwrot środków macie 14 dni od zgłoszenia zwrotu.
Jeśli mój zwrot dotarł 6 dni po zgłoszeniu to nie zmieściliście się w czasie.
Gwarancja producenta obowiązuje przy fakturze VAT a nie fakturze marża.

Antwort von Deluxury
Kolejne zakupy, które robię w tym sklepie. Szybko, konkretnie, rzetelnie.
Wszelkiego rodzaju nieścisłości (z fakturą) wyjaśnione i załatwione od ręki.
Wszystko szybko zrealizowane bardzo dobry i miły kontakt .zamówiłam dwa telefony i wszystko jest w porządku.Faktura wystawiona tak jak potrzeba 23%.polecam sprzedającego
Telefon na ceneo wyświetla się ze statusem dostępny a po zakupie okazuje się że wysyłka to dwa dni robocze. Faktura vat jest fakturą vat marżą. Ja już nie skorzystam.
Fonik zgodny z zamówieniem, zapakowany na grubo w folię bąbelkową. Dostawa - super. Zamówienie złożyłem w poniedziałek o 16, towar miałem w ręku we wtorek o 10. Profeska. Nie chwalę ich, bo w sumie tak powinno być, lecz wielu sprzedawców mogłoby się od nich uczyć. Nie mam zastrzeżeń, poza wysokimi cenami akcesoriów, np. ładowarka 25W- 99PLN to lekkie przegięcie.
Wspaniała obsługa, szybka wysyłka, wyjście do klienta naprzeciw oczekiwaniom. Pan Bartosz mimo mojego błędu okazał się bardzo miły i sprawny w pomocy. Dziękuję firmie, gratuluję takich pracowników i bardzo wszystkim polecam.
Po zamówieniu galaxy tab a9 plus doszło do nieporozumienia, bo oni sprzedają produkty z dystrybucji europejskiej, nie polskiej i dostałem paragon 0%, ale po kontakcie wystawili fakturę 23% i wysłali mi na konto rabat w wysokości 100 zł. Widać, że dbają o opinię i zadowolenie klienta i nie jest to typowa firma krzak. Na pewno kupię jeszcze nich u przyszłości, polecam.
Bardzo dobry kontakt z obsługą klienta. Szybka odpowiedź i pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Polecam!
Chciałem zwrócić telefon (Xiaomi Redmi Note 14 Pro), było nieco problemów z uzyskaniem zwrotu. Na początku przelew miał być zlecony, potem byłem informowany, że jednak wcale nie był zlecony. Dziwna sytuacja. Zwrot ostatecznie otrzymałem.
9.07 zamówiłem następny telefon, przyszedł przed planowanym czasem dostawy (zawsze cieszy). Telefon jest zgodny z ogłoszeniem, wszystko działa bez zarzutu. Jestem zadowolony :)
UWAGA !!! NIE KUPUJCIE W FIRMIE DELUXURY!!!! SKLEP SPRZEDAJE NOWY TOWAR Z ORYGINALNYMI PLOMBAMI I WYSTAWIA PARAGONY ZE STAWKĄ VAT 0% JEST TO POWAŻNE PRZESTĘPSTWO KARNO-SKARBOWE, TAKIE STOSOWANIE STAWEK NALEŻY ZGŁOSIĆ DO ODPOWIEDNICH INSTYTUCJI.NIE KUPUJCIE BO TO BUDZI OGROMNY NIEPOKÓJ,POCZYTAJCIE ŻE WYSTAWIAJĄ RÓWNIEŻ FAKTURY VAT MARŻA ZE STAWKĄ 8% RÓWNIEŻ NA NOWY TOWAR. NIE BIORĘ UDZIAŁU W TAKICH NIEBEZPIECZNYCH TRANSAKCJACH.TOWAR ZWRACAM I NIE CHCĘ MIEĆ Z DELUXURY NIC WSPÓLNEGO!!!!!!!!!!!!!!!
2 lipca wieczorem złożyłem zamówienie na smartfon - w wielkim pośpiechu, chyba nie kliknąłem, że chcę fakturę. 5 lipca o 14:00 przesyłka była już w paczkomacie. Po 2 dniach zorientowałem się, że nie mam faktury, tylko paragon. Krótki mail do deluxery.pl, przesłałem dane mojej firmy i skan paragonu - w ciągu godziny otrzymałem mailem fakturę. Taka obsługa zasługuje na pochwałę! Szybko, profesjonalnie i sympatycznie! A smartfon - w 100% taki, jakiego oczekiwałem.
Zakup przebiegl sprawnie, a obsługa posprzedażowa na bardzo wysokim poziomie.
Dziękuję
Zamówiłem telefon S24 ,po prosiłem o szybką wysyłkę, w zwrotnej korespondencji dostałem odpowiedź że minimum 1-4 dni.Mile zaskoczenie po 2 dniach w punkcie.Kontakt znakomity.Ceny konkurencyjne,te same modele w sieciach mediaexpert,eurortv,mediamarkt roznica od 300-500zl.Polecam sklep innym szukającym telefonu.
Ogromne wątpliwości miałam co do zakupu nowego Samsunga S 25 Ultra, bo poprzedni zakup na Allegro okazał się niewypałem. Napisałam najpierw do firmy jakie jest źródło nabycia ich telefonów, bo ceny są konkurencyjne, otrzymałam że z dystrybucji europejskiej, co mnie zadowoliło. Zamówiłam w jeden dzień a na drugi odebrałam nowiutki , zaplombowany telefon. Nie mam póki co żadnych zarzutów, jestem usatysfakcjonowana, bo śmiga super,
Mam go dopiero kilka dni, obsługa świetna klienta, więc bardzo polecam.
Bardzo szybka dostawa, zamówiłem telefon w czasie majówki a i tak dotarł w 2 dni, paczka była porządnie zapakowana, a opis produktu był który zamawiałem był bardzo dokładny. Obsługa byłą bardzo miła i pomocna, Pan Filip z którym się kontaktowałem był bardzo profesjonalny i jednocześnie bardzo uprzejmy.
Wszystko super. Telefon, nowy, sprawy i fabrycznie zapakowany. Uprzejma, cierpliwa i życzliwa obsługa.
Telefon doszedł szybko i zdążył się popsuć. Ale obsługa pełna profeska, kontakt i czas odpisywania na email - 5+. Sprawa zakończona wymianą, ale to niestety czasami się zdarza.

Antwort von Deluxury
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.