Jeg købte et premium-medlemskab, men det er gjort unødigt svært at opsige igen. Man kan ikke slette sin profil uden først at opsige abonnementet, og hele processen er bevidst uoverskuelig. I sted... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
TAKE THE MONEY AND RUN! De stjæler dine penge og synker i jorden. BRUG DEM IKKE! - Svarer ikke på henvendelser - Deres betalingssystem er en ren FÆLDE - Giver ikke mulighed for at ændre dit pas... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Egentlig var sitet en succes for mig, da jeg var aktiv. Men så kom den store nedtur, da de afslørede sig selv som værende kun en pengemaskine.Jeg havde meldt mig ud og fået kvittering for min udmelde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det var en anden person, der kom med svarene. Selvom jeg prøvede med både video chat og telefonkontakt, fik jeg ingen respons på direkte spørgsmål
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Svindel. Virkede tillidsfuldt i starten med 99 kr. for 6 mdr. men pludselig bliver der hævet 2370 kr. uden at vide hvorfor. Forsøger at få pengene retur.
Meldte mig til i en måned for 99 men de hævede 2730 fra min konto og alle de mænd der skriver til en er falske og opdigtet man får ingen kontakt til nogen af dem set værste humbuk jeg har været ude for og man har ingen muligheder for at melde sig ud min advarsel skynd dig at spærre din konto!!!!
Pas på denne side! Ingen pris oplyses før ved selve hævingen på dit kort, da det der ligner månedspris, IKKE er pr. Mdr. men pr. Uge! Det er lavet smart og kan let overses. Bondefangeri.
Jeg er spændt på, om min oprettede profil overhovedet bliver slettet på min anmodning, da jeg nu læser, at man kun kan opsige abonnementet med en Premium profil, som jeg IKKE valgte pga prisen. PAS PÅ sitet.
Pas på med Dating60Plus - det er som at checke ind på Eagels Hotel California.
You can check out any time you like - but you can never leave.
De ignorerer fuldstændigt, hvis du ønsker at få slettet din profil. Og der er voldsomt dyrt.
Fup og svindel ..kan ikke advare nok..hold jer væk fra dette platfirma og deres elendige produkt ..uigennemskuelige betalingsoplysninger ..
De ingen stjerner have. Svindel firma, vil betale for 6 mdr hvilket de skrev blev 99kr, heldig opdagede jeg at beløbet der ville blive hævet var 2360kr, pas på
Totalt fup firma. De lover guld og grønne skove - mod en "rimelig" betaling. Så kommer regningen.. de trak kr.2376,- for en måneds medlemsskab. Det er muligt at der i line 2589 eller andet sted stod noget med meget småt, men det er at udnytte ensomme og forhåbningsfulde mennesker på det groveste. Og når man så vil ud af det igen, kan man sørme først melde sig ud når de i firmaet synes det er ok. De har en 14 dages "returret", men hvis man nu ikke får muligheden, ja så er pengene spildt. Øv hvor er det ringe.
Plat og svindel. Og tager mange flere penge for 1 måneds abonnement end oplyst
Undgå dette firma.
Kan desværre ikke give INGEN stjerner. Virkelig uhæderligt firma / firmaer. De er jo flere navne = samme svindler firma.
Skrev med dem flere mails. Ville være sikker på KUN at have abonnement én mdr.
fik garanti for at kunne opsige. Det er så gjort så besværligt at man let laver fejl > så de kan fortsætte deres uhæderlige forretning. Ikke nok at skrive mail. Nej skal skrive et brev man så kan tage et billede af og sende via mail. SKAL indeholde spec oplysninger. Ellers regner de det ikke for gyldigt. De benytter enhver mulighed for bondefangeri. Så kunderne tager fejl og i følge dem ikke har opsagt deres abonnement.
Opgiver priserne så kryptisk pr uge. Selvom abonnementet er pr mdr. hvilket let misforstås. Abonnementerne er mindst 4 x så dyre som andre steder.
I øvrigt købte jeg abonnement af dating60plus men pengene blev trukket af et andet dating firma. Man kan selvfølgelig ikke ringe til dem. Og fordi de er vandt til MANGE vildt ophidsede kunder der ikke har gennemskuet priser opgivet pr uge for måneds abonnement. Og regningen derfor er uventet og helt urimelig høj. Så MANGE skriver MANGE klager. Snydt og eneste mulighed for kontakt er mail. Og da de er forberedt på mange utilfredse kunder. Så de advarer. Du kommer sidst i køen hvis du skriver mere end én mail. - og så når du måske ikke at opsige skriftligt med håndskrevet opsigelse i tide … og de trækker nye svimlende summer fra din konto. Jo de er helgarderede. 🤮😡 hvis man vil på dating. Vælg et firma du kan ringe til. Med hæderlige gennemskuelige priser. Og det er IKKE dating60 plus 🤮🤮🤮🤮😡
Derudover fungerer appen DÅRLIGT. FIRMA 🤮🤮🤮🤮🤮😡😡😡😡 måtte ikke de ord der beskriver dem bedst 🤮😡 så LAVT et firma. Lever af bevidst at snyde folk.
Jeg så annoncen via Facebook og meldte mig til siden. Der gik ikke 2 min så havde jeg allerede 2 mail ville så betale et premium medlemskab og kunne se på deres betalingside at de mest brugte var den til 99 kr om mdr, den klikkede jeg på og så kom regningen på 2376 kr, jeg skrev lynhurtigt til deres kundeservice at dette køb havde jeg fortrudt, da de skriver i deres forretningsbetingelser man har 14 dages fortrydelsesret ret, for det var ikke det jeg havde ønsket, der gik 1 døgn før der blev svaret at købet ikke kunne trækkes tilbage da jeg allerede havde adgang til breve og fotos. I går aftes slettede jeg min profil og i dag er pengene trukket, jeg har nu gjort indsigelse i min bank politianmeldt og henvendt mig til advokat. Det firma skal i holde jer langt fra...fup og svindel
Plat og svindel. Jeg har oplevet 3 forskellige mænd unge af udseende med aldre fra 72 år til 88 år. de har hver især kontaktet mig 3 gange, men hver gang havde de forskellige navne og alder og boede forskellige steder i landet hver gang. Jeg har taget billeder af oplevelsen.
Dating 60plus.dk er fra Luxemburg
PAS PÅ! Betalingsoplysningerne er SÅ elendige, at man snydes! Iøvrigt et vældig dårligt produkt!! Ikke pengene værd.
Føj!
Plat og svindel. Man kan ikke melde sig ud, det vil sige at de holder på dig, og tager dine penge hver måned..
Man oplever, at det er gratis at oprette en profil. Det er da så også, men - når man så skal bruge sitet, så skal man betale det vanvittige beløb af kr. 699.- for en måned. Det er groft bondefangeri og man spilder en masse tid på at oprette sig på sitet. ØV! Pas på med at betale, for hvis du har sagt ok til premiummedlemskab, så fanger bordet og du skal betale, selv om du opsiger din profil. Det er vildt bøvlet at opsige og komme ud af det her.
Slettede min profil få minutter efter oprettelsen og 15 totalt spildte minutter. Får så denne besked:
"Din profil er allerede blevet deaktiveret og kan ikke bruges længere. Den endelige sletning af din konto og alle personlige oplysninger gemt med den vil finde sted inden for de næste 10 dage. Vi giver dig besked, når det er gjort. Opret en ny konto, hvis du vil benytte dig af Dating60plus igen.
Betyder det, at mine data er tilgængelige på sitet 10 dage efter, at jeg har anmodet om sletning????? Hvorfor slettes alt ikke med det samme, når jeg beder om det???
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.