Jeg købte et premium-medlemskab, men det er gjort unødigt svært at opsige igen. Man kan ikke slette sin profil uden først at opsige abonnementet, og hele processen er bevidst uoverskuelig. I sted... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
TAKE THE MONEY AND RUN! De stjæler dine penge og synker i jorden. BRUG DEM IKKE! - Svarer ikke på henvendelser - Deres betalingssystem er en ren FÆLDE - Giver ikke mulighed for at ændre dit pas... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Egentlig var sitet en succes for mig, da jeg var aktiv. Men så kom den store nedtur, da de afslørede sig selv som værende kun en pengemaskine.Jeg havde meldt mig ud og fået kvittering for min udmelde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det var en anden person, der kom med svarene. Selvom jeg prøvede med både video chat og telefonkontakt, fik jeg ingen respons på direkte spørgsmål
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Jeg kan kun skrive under alle de dårlige bedømmelser.
Fra min side, kan jeg tilføje, at jeg har fået en trussel om inkasso dag fra dem.
Jeg har, desværre, købt og betalt seks måneders medlemskab. Kort efter, har jeg prøvet at slette min profil og får penge returneret, men det var umuligt at finde løsning på trods mange henvendelser til kundeservice. Har ikke forpligtet mig til yderligere køb og synes at deres handlinger hører under svindel. Har skiftet mit Dankort for at undgå at de vil prøve at hæve penge igen og ups! så kom denne meddelelse:
Udestående Beløb: 3077 DKK
6 måneder (=2994.00 DKK)
+ 83 DKK overførselsgebyr
Dit kontingent er overskredet! Din profil er blevet midlertidigt blokeret. Indtast venligst dine kreditkortoplysninger forneden og overfør det førnævnte beløb på 3077 DKK, så din konto ikke længere har noget udestående.
Din Premium adgang vil blive genaktiveret så snart vi har registreret din betaling. Du kan fortsætte med at benytte vores service i den periode du har betalt for eller vælge at slette din profil. Vi har allerede annulleret den automatiske fornyelse af dit abonnement. Ingen yderligere handling er påkrævet fra din side for at opsige dit abonnement.
I tilfælde af manglende betaling, er vi nødsaget til at starte en inkasso proces.
Hvis du har spørgsmål, så kontakt os venligst på xxxx fra den e-mailadresse du har brugt til at oprette din profil hos Dating60plus.
Indtast dine kreditkortoplysninger:
Kortnummer
Jeg er nødt til at komme tilbage til august 2024, hvor jeg tilmeldt mig Dating 60 Plus. Dating 60plus har oplyst, at prisen for seks måneder medlemskab er 100 kr. Jeg blev meget overrasket, når min konto et par dage efter blev over 2000 kr . Har prøvet at slette min profil og fået penge retur, men på trods af kontakt med kundeservice, har det vist sig at være umuligt.
Mange gange har jeg bedt om at få fremsendt et link til annullering af medlemskabet, men blev kun sendt til sidens FAQ, hvor den information nemlig manglede. Allerede fra starten var jeg snydt.
Jeg var nødt til at udskifte mit Visa Dankort, for at undgå yderligere problemer med Dating 60 Plus side.
Så blev jeg meget overrasket igen, da de på denne website begyndte at kræve penge fra mig igen, denne gang for de næste seks måneder og truede mig med inkasso sag, hvis jeg ikke ville betale over 3000 kr. Jeg har ikke forpligtet mig til det! Hvis siden mener, at det har jeg gjort, beder jeg hermed om at sende mig et bevis for det.
Når ens medlemskab periode afsluttes, sendes der en påmindelse om, at man skal forlænge ens medlemskab eller afslutte. Men Dating 60plus, bruger en anden metode. De siger at jeg har meldt mig ud forkert? Hvad betyder det?
Og at jeg har forpligtet mig til at betale for næste seks måneder medlemskab. Jeg har købt og betalt for seks måneder Premium Medlemskab.
Det er en uacceptabel metode.
Hvis Dating 60 plus vil kræve penge og truer mig med inkasso sag, vil jeg melde Dating 60 Plus til politiet.
Jeg har beholdt all mailkorrespondance med kundeservice.
Jeg er ikke den eneste, der føler sig snydt.
Håber meget, at denne uheldig sag kan løses på en fredelig måde.
Update Min problematiske sag blev løst på en positiv måde, min profil blev slettet og krav om betaling, annulleret. Tak for det!

Antwort von Dating60plus
Jeg er der, hvor jeg overvejer at få et nyt kreditkort for at undgå at blive trukket yderligere. På trods af opsigelse hævede de næsten 3000 på mit kort. Henvendelse på mail svares der ikke på og yderligere kontakt findes ikke. Burde politianmeldes.

Antwort von Dating60plus
Hold Jer væk fra denne hjemmeside, har i tide meldt mig ud, men de forsætter med at jeg skylder penge, så jeg har meddelt dem, at det tager vi i retten, jeg er overbevist jeg vil vinde, for jeg har fuld dokumentation for hvad jeg gjort.

Antwort von Dating60plus
ALT ved denne dating-side er en joke. Ingen kontakt ved udmeldelses-ønske. Snyd på siderne bla : De skriver nyt medlem selv om det er en person jeg har "talt" med for mere end 9 måneder siden. Og alt det med , at en vil gerne i kontakt med dig er ikke sandt i overvejende tilfælde. Man får bunkevis af kontaktforslag hver dag. Jeg bor nær Oder, men overdænges med personer der ikke er til mulig kontakt, alene pga af den afstand der er. Eks fra Holbæk, Odense, Sønderborg, Skagen, Ålborg, Skive, Esbjerg, Skjern, Tønder og endda fra Bornholm!!!!!!!. Jeg har skrevet at jeg ønsker kontakt fra Århus og omegn og Østjylland. Altså indenfor ca 1 times kørsel. Jeg er sikker på at det bare er for at "holde os kunder" varme og interesserede hver eneste dag. Jeg har lige som andre forsøgt at melde mig ud, men forgæves. Har nu fået nyt bankkort lige som flere andre her. Hold Jer langt væk fra denne blufside, der findes flere meget bedre og ærlige sider, selv om det hele jo bare er forretning. Jeg har også prøvet at kontakte en kvinde i midt Jylland , der skulle have givet mig et hjerte. Jeg fik kontakt og en god snak, men hun fortalte, at hun aldrig havde givet nogen som helst hjerte!!!!. Så drop denne side og til nye søgende, lad Jer ikke lokke til at tilmelde Jer her. I bliver kun skuffede.

Antwort von Dating60plus
Har nu prøvet flere gange at melde mig ud fra dette elendige sted. Det er kun dine penge de er ude efter, og intet andet.
Har måtter skifte til ny konto i banken, for ellers trækker de igen.
Man får det samme ubrugelige svar fra dem, og er ikke til at kontakte pr.tlf. vil ellers gerne tale med em voksen og ansvarlig

Antwort von Dating60plus
Jeg meldte mig ud med en mail samme dag som jeg havde tilmeldt mig. Der står at man har fortrydelsesret i 14 dage. I dag kan jeg se at der er trukket 2736 kr på min konto. Jeg vil gerne høre hvornår jeg får mine penge tilbage.

Dating60plus.
En ren pengemaskine. 5 gange har jeg udfyldt opsigelsesformular og mails og får et automat-svar om, at jeg snarest hører fra en medarbejder - INTET er sket.
Jeg har taget printscreen af det, og trækker de så meget som en bøjet femøre mere på min konto, bliver de politianmeldt.

Antwort von Dating60plus
Jeg er dybt rystet overvejer at politianmelde denne hjemme side for tyveri, har endnu ikke hørt tilbage fra dem og de har stjålet flere tusinde kr fra min konto så jeg ikke har noget at leve for
Hvordan kan man tillade sig at stjæle penge fra folkepensionister

DEN STØRSTE SVINDEL WEBSITE
JEG HAR POLITI ANMELDT JER OG I SKYLDER MIG 2376 KR .

Svindel
Dette er en pengemaskine som kun er interesseret i at snyde abonnenter.
Det er komplet umuligt at melde sig af foretagendet.
Brugt det ikke!

Antwort von Dating60plus
Dating60plus er hvis det man kan kalde et rigtig svindel foretagende.....
Jeg havde ønsket 3 mdr. abonnement, men lynhurtigt var der opgraderet til 6 mdr. , og til et svimlende stort beløb.....
De er ikke til og komme i kontakt med, så har valgt og bestille et nyt " VISA kort "

Antwort von Dating60plus
Hold jer langt væk, svindel og humbuk. De snyder, når man skal melde sig ind og beholder jeres penge. 2700kr. for et halvt års medlemskab, ingen kvitteringer og jeres bank vil ikke hjælpe. Så pas på det koster jer dyrt. Dyre lærer penge.

Antwort von Dating60plus
Svindel! De skriver der er 14 dages fuld returret, men afviser derefter fordi man har læst beskeder og set fotos.
Desuden er betaling pr uge og ikke pr måned. De er kun ude på at snyde, så hold jer langt væk!!!
Der er ingen normale datingsites hvor det koster næsten 2400 for 6 måneder.
Svar:
Grunden til at i ikke se min registrere e-mail er fordi det er min mors konto jeg har betalt for. Hun har skrevet til jer at hun gerne ville benytte sig af de 14 dages fortrydelsesret, vel og mærket lang tid inden denne udløb, men dette er jeres svar til hende:
"Desværre er en fortrydelse fra din kontrakt ikke længere mulig. Dette skyldes, at du allerede har brugt de tjenester, som du har betalt, herunder ubegrænset læsning af beskeder, skrivning og ubegrænset fotovisning."
Så der er løgn når I skriver at fortrydelsesretten gælder uanset hvor meget man har brugt sin profil.

Antwort von Dating60plus
Jeg har ligesom andre oplevet at jeg er blevet trukket 2300, kr for et halvt års medlemskab, der skulle koste 99 kr.
Man kan kun komme i kontakt med dem via mail, så kan der gå lang tid inden man får pengene tilbage.

Antwort von Dating60plus
Hold da op - for en gang skyld tjekkede jeg ikke Trustpilot før køb - og nu oplever jeg samme problem som alle andre - elendig brugerflade og helt umuligt at melde sig ud. Hold jer langt væk fre denne "tjeneste".

Antwort von Dating60plus
Opdagede at oplysninger om udmeldelse er meget svære at finde.
Da det lykkedes mig var de reelle muligheder slet ikke som beskrevet.
Jeg blev utryg og valgte at spærre mit kreditkort.
Hvilket har kostet mig mange besværligheder.
Det er dog lykkes at blive meldt ved hjælp af e-mail.

Antwort von Dating60plus
Plat og svindel - føler mig bondefanget
Som I andre skriver så prisen ud til at være 99,- pr.mdr.og jeg blev trukket 2370, helt urimeligt.
Jeg takker for nedenstående svar som jeg også har modtaget pr. mail, afventer dog stadig de ca. 1800, der blev overført 14.6, men ikke er gået ind endnu.

Antwort von Dating60plus
Det er et svindel firma, som stjæler dine penge uden accept. Er ikke til at komme ud af, trods ihærdige skrivelser, får man rutinemæssige svar. Kan ikke få sine penge tilbage, selvom man ikke har bestilt abonnement eller medlemskab.
Svindelfortagende
Pia Bone

Antwort von Dating60plus
Svindel og humbug har måtte spærre mit kort da jeg røg i fællen vedr 99 kr pr uge det ser umiddelbart ud som til at være pr måned i 6 måneder. Men nej så hvis de kunne ville de hæve 2376 kr. SUK pas på
Opdagede heldigvis at det var 99 kr pr uge inden jeg fik trykket på betaling. Altid læse det med småt.😄😡
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.