Dakwerken van beijnen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn geholpen door dakwerker van Beijnen. Netjes optijd en telefonisch goed bereikbaar voor alle vragen! Wanneer ik opnieuw iets aan mijn dak wil laten doen, zou ik dit zeker weer bij van Beijnen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een fijn en prettig bedrijf. Ze gingen vakkundig te werk en hebben goed werk geleverd. Een gezellig praatje met ze gemaakt, aardige mensen. Ik ben tevreden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een matig bedrijf. 1,5 geleden kap op schoorsteen geplaatst, nu al stuk, probeer garantie te verkrijgen (zit namelijk 5 jr op) krijg geen reactie op mails, telefoon wordt niet opgenomen (zouden ze... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Dachdecker
  2. Schornsteinservice
  3. Dachrinnenreinigungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

met 30 jaar ervaring in het reinigen van schoorstenen en dakgoten en dakreparaties kunnen wij u helpen onze medewerkers staan u graag te woord voor al u vragen de klant staat nog steeds bij ons centraal

Hervorragend

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Niet doen!!!!!!!!!!!!!

Lang verhaal kort: ze zijn 6x! Bij mij geweest om een nest te verwijderen.
Ook een kap erop, dat wilde ik zelf.

Maar ik heb twee keer de kachel aangestoken en ons hele huis stond blauw van de rook.

Op deze manier ontstaat er dus schoorsteenbrand. Ik was en ben woest!

Na 6x! Geweest te zijn en een hoop gezeik verder een schoorsteenbedrijf hier in de buurt gebeld die goed bekend staat.

Zij hebben er nog een heel nest uitgehaald!!! Wat een aardige man hij had medelijden met mij en gaf me korting op het verwijderen van het nest.

De goede moet je ook maanden van tevoren plannen anders zitten ze vol, en houd je deze onprofessionele klootzakken over. Kan er niks anders over zeggen. Misschien nog eens Radar bellen.

29. November 2022

70,- voor een stukje isolatietape

Zeer slecht bedrijf.

70,- euro betaald voor een stukje isolatie tape omdat wij lekkage hadden bij de schoorsteenpijp. snel verdiend in 10 min.
Van Beijnen beloofde het nog af te kitten, nooit meer wat van gehoord. Beunhazen zijn het, en niet te vertrouwen.

9. Oktober 2022

Antwort von Dakwerken van beijnen

Geachte heer dan hebben we een noodoplossing gedaan bij u als u even naar kantoor belt delen we u nog in om dit bij u af te kitten zoals afgesproken voor het afkitten moet het wel droog weer zijn

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tevreden

Heren waren op tijd en hebben net werk geleverd. Zeer tevreden qua prijs en kwaliteit.

17. Januar 2023

Antwort von Dakwerken van beijnen

dank u wel voor u reactie

Camera inspectie gedaan

Camera inspectie gedaan. Mocht meekijken. Goede uitleg gekregen. Netjes gewerkt en waren op tijd.

9. Januar 2023

Antwort von Dakwerken van beijnen

Dank u wel voor u reactie

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bedrijf kwam de afspraak netjes na, vegen van slechte kwaliteit

Bedrijf kwam de afspraak netjes na. De schoorsteenveger gaf aan dat er water in de pijp zat. De installateur ter plaatse gehad, volgens hen zijn ze amper in de schoorsteen geweest met vegen. Ze hebben het zelf opnieuw gedaan en er kwam 4x zoveel troep uit de pijn. Er zat slechts een paar uur tussen. Dit was de eerste en zeker de laatste keer dat we gebruik. Gemaakt hebben van dit bedrijf.

5. Dezember 2022

geachte heer mevrouw
had u beter kunnen bellen naar ons hoofdkantoor hadden we het kunnen oplossen

onbetrouwbaar bedrijf

Harry,

vandaag zou de schoorsteenveger van van Beijnen ui Den Bosch komen Ze hebben zelf gebeld voor een afspraak, op 5 December voor de middag zijn wij bij u.
dus net gebeld met van Beijnen met de vraag komen jullie nog. Voor ik mijn zin af had verbrak de dame de verbinding. En daarna niet meer bereikbaar.
Vorig jaar kwamen ze ook met het kap verhaal a 180Euro niet gedaan

4. Dezember 2022

Antwort von Dakwerken van beijnen

de verbinding werd niet zomaar verbroken we hebben al even een storing met kpn inmiddels is dat opgelost hopen we

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Werden 3 x afgebeld. Eindelijk komen ze. In 10 min klaar. Niks afdekken en huis. Mijn hele kamer onder het roetstof. Alles zwarte stof. Tot en met gordijnen toe. Hebben gebeld. Komen niet kijken. Niet schoonmaken want het is geen schoon maakbedrijf. Wat een oplichters

30. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een afspraak plannen wil nog lang niet zeggen dat er iemand komt

Ik kan helaas nog geen beoordeling geven voor het werk dat ze leveren. Zo ver is het tot nu toe niet gekomen. De 1e afspraak stond op een zaterdag. 's ochtends kreeg ik een bericht dat de schoorsteenveger die dag niet was komen opdagen en ik opnieuw kon bellen voor een afspraak. Drie weken laten een afspraak in de middag. De dag ervoor keurig een bevestiging gekregen. Uiteindelijk geen schoorsteenveger gezien. Nog een keer geprobeerd. De derde wederom de dag vooraf een bevestiging dat er iemand zou komen. Helaas werd ik om 17.00 uur gebeld dat het die dag niet meer ging lukken. Ik moest voor de 4e keer maar opnieuw een afspraak maken. De 4e keer?? Tussen 12.00 en 14.00 zou er iemand komen. Het is nu 16.00 uur. Ik hang inmiddels ruim 15 minuten aan de lijn. Nog steeds niemand komen opdagen. Inmiddels erg boos. Ik snap dat het druk is, maar dit slaat echt nergens op......

14. November 2022

Antwort von Dakwerken van beijnen

beste esther zo hoort het zeker niet te gaan
we hebben dit probleem inmiddels opgelost wil niet zeggen dat onze medewerker niet had moeten komen

Positief

Vandaag voor het eerst een afspraak met dit bedrijf gehad. Na het lezen van de recessies toch wel wat geschrokken. Beide heren hoorden mijn verhaal aan. Ze hebben vakkundig werk afgeleverd en ik heb veegbewijs gekregen. Totaal geen klachten

31. Oktober 2022

NIET MEE IN ZEE GAAN!

UPDATE:

Na eindelijk 10 dagen en tientallen belletjes/mailtjes verder heb ik een 'rapport' ontvangen. Geen idee of dit hoort, maar ik vind het nogal makkelijk. Er staat in dat er geen bijzonderheden zijn en de kachel gewoon aan kan.... Ik ben benieuwd.

Het bedrijf ben ik tegen gekomen via schoorsteenbrigade.nl en zij hebben toen het bedrijf: dakwerken van Beijnen gestuurd. Halleluja had ik eerst maar de reviews op Google gelezen, maar helaas was ik te laat. Enfin, de bevindingen hieronder liegen er niet om.

Het bedrijf is slecht bereikbaar, houd zich niet aan de afspraken, probeert je op te lichten waar je bij staat en is vooral heel onprofessioneel!

Ik wil jullie dus graag waarschuwen en ga vooral niet met de schoorsteenbrigade en dakwerken van Beijnen in zee!

Het leed dat schoorsteenvegers heet...

Zoals de meeste mij kennen, geef ik vaak mijn (ongezouten) mening.

Vandaag had ik een afspraak na 382822 keer op zoek te zijn geweest naar een 'schoorsteenveger'. Enfin, ik via een bedrijf, (namen noem ik nog even niet) een afspraak. Afgesproken dat zij een half uur van tevoren zouden bellen als zij er zouden zijn. Uiteindelijk bleken ze er al te zijn: "Maar we kunnen toch zonder u het dak op mevrouw?" "Je ken me rug op, dacht ik..."

Welja. Uiteindelijk hadden ze toch netjes gewacht en toen begon de ellende. Een video inspectie.... dat klinkt toch als iets heel interessants. Na welgesteld 5 minuten kwamen ze van het dak af en was ik een bakkie koffie armer. Maar goed, de conclusie: Mijn rookkanaal is schoon, er moest alleen een nieuwe kap op?

"Dat kunnen we voor 650,- contant..." 😱 halleluja. Voor zo een kappie. Uiteindelijk na nog geen 3 minuten werd het uit eigen beweging al 500,-...

Ik zocht op internet naar het kappie. €90,- ipv 650 of 500. Gaat ie mij nog wijsmaken dat het een speciaal kappie is. Naaaa, dit was het moment hé...

Ik keek deze twee meneertjes aan. Alles in mij zei dat dit klopt. Eindstand: er klopt geen drol van dit bedrijf. Ik mag hopen dat ik mijn inspectierapport krijg. Een klap geld armer voor de 'inspectie' en een ervaring rijker. Maandag even bellen en hopen dat er een oplossing komt.

Dus mochten jullie mij zoeken? Ik ben sollicitaties aan het schrijven voor een baan als 'schoorsteenveger...🤦‍♀️🤣'

18. Oktober 2022

Waardeloos, oplichterij

2 jr geleden kwam een piepjong ventje zich melden als medewerker van van Beijnen nadat ik bij hun om een schoorsteenveegbeurt had gevraagd.
Hij veegde wat, er kwam wat roet Op mijn vraag of hij de hoek om was gegaan met zijn borstel. Zei hij dat er geen hoek was. Terwijl de kachel ruim 2m naast de schoorsteenpijp staat! Dus er zijn 2 hoeken in de pijp. Het bleef vaag. vlg hem was het allemaal schoon nu.
En toen begon hij over de kap op de schoorsteen. Daar was een nieuwe nodig, die vogels en wind tegenhield. Nooit gemerkt maar ik woonde net in het huis en had de kachel nog zelden aangestoken en er geen ervaring mee.
Die kap kostte 250,-. Geen sprake van zei ik meteen. Oh het kon ook voor 200,-, nee hoeft niet zei ik weer en toen werd het 150,-! Lager kon hij niet gaan. Dat zou zijn baas niet goed vinden. ??? Ik dacht, vooruit dan maar. Heel dom natuurlijk.
Hij klom op het dak gooide de lange pijp die erop staat eraf in de dakgoot en zette er een plat kapje op.
Ik vertrouwde het niet belde erover en iemand anders kwam kijken. Die vertrok meteen weer, want wat deze jongen: ene Angelo had aangericht daar bleef hij af.
Weer bellen, Men Beijnen zou zelf komen. Die kwam en zei dat er vlg jaar met ander gereedschap moest worden gewerkt, maar dat dat nu niet hoefde.
Na een winter niet zoveel gestookt te hebben en nog een winter wel veel stoken merkte ik winter 21/22 dat er roet in de hele kamer hing en tussen de plafonddelen uitkwam!
Een ander bedrijf gebeld (uiteraard) die een camera onderzoek deden en heel goed bekeken hoe de pijpen in de schoorsteen zaten, kwam daaruit dat die oorspronkelijke hoge pijp een functie had. Zo kon alles makkelijk wegwaaien, maar even hoge uitgangen maakten dat mijn mijn rook terug in 2 andere pijpen zoog!
Roet bij mij via een 2e loos kanaal en bij de buren via het 3e!
Mijn woonkamer is helemaal grijs/zwart en ik heb ontzettend moeten soppen om alles enigszins schoon te krijgen.
Die oude pijp moet er weer op en het platte ding waarvoor ik 150,- moest betalen moeten ze terugnemen plus betalen voor de schade die ik heb, oa overschilderen van muren en plafond.
Na veel gebel eindelijk van Beijnen zelf ad telfoon. Aggressieve toon meteen en heeel vervelend. Zichzelf in lange litanien herhalend en herhalend. Op de bon die dat ventje destijds krabbelde (voor de brandverzekering! Haha) staat niet dat hij de oorspronkelijke pijp erafhaalde dus zij zijn nergens aansprakelijk voor.
Want ik beweer vlg van Beijnen ook nog dat zijn medewerkers niet goed zouden werken en niet zorgvuldig bonnen invullen. Toe maar.
Hier ga ik werk van maken. Heeft iemand anders dat ook gedaan? ik hoor het graag.
Mail mij: sunline.chxatgmail.com

7. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slecht doordacht geveegde schoorsteen…

Slecht doordacht geveegde schoorsteen pijp (RVS)

Wij zijn met u in zee gegaan om onze schoorsteen van binnen te laten vegen. Uw mensen kwamen, na een telefoontje, tijdig bij ons aan. Na een kort gesprek vroegen ze waar de haard was. Dat gezien te hebben begonnen ze direct. De ene ging dmv een ladder het dak op, terwijl de ander de bostel inmiddels al in de schoorsteen had gestoken toen ik erbij kwam. Nou het leek nergens op, zwarte roet kwam naar beneden en was niet tegen te houden, de enige optie was nog onze eigen stofzuiger erbij te halen. De man vroeg mij een plastic zak erbij te pakken. Hij hoefde niet open, nee hij liet het roet op de zak vallen. Eén grote roetstof bende! We hebben het geweten. Ze wilden zo snel mogelijk weg, ik denk dat ze de problemen zelf ook wel zagen. Werkelijk, de hele kamer zat onder het zwarte roet. Wij zijn met z,n tweeen 1 dag bezig geweest om de boel schoon te maken. Vooral de stofzuiger heeft er van langs gehad. Zonder onze EIGEN stofzuiger was het leed waarschijnlijk niet te overzien. De filter (€20.00) kunnen we vervangen, niet schoon meer te krijgen.
Een paar vragen over de werkwijze van de mannen:
- Communicatie was kort en geen overleg!!!!
- Waarom hebben zijn hun stofzuiger niet gepakt en
gebruikt????
Als je een schoorsteen gaat vegen, dan kun je van alles verwachten, daar moet op voorbreid zijn!
Zonder gezichts bescherming lijkt het me voor de mannen geen gezonde werkwijze. Wat voor werkgever ben je als het personeel onder deze omstandigheden het werk laat doen
Per saldo zijn wij ZEER ONTEVREDEN.

3. April 2022

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf, niet in huren. Ze komen niet opdagen en bellen niet eens af. Tot vier keer aan toe beloftes gehad dat ze komen maar nu wel afgebeld op de dag zelf. En onbeschoft bovendien aan de telefoon.

25. Februar 2022

GEVAARLIJK SLECHT BEDRIJF!!!

Wij hebben een brand gekregen in de kachelpijp omdat ze gewoon niet goed geveegd hebben! 4 maanden geleden hebben ze geveegd, nu door een ander bedrijf laten doen en er kwamen 3 kachels vol troep uit de pijp! Bizar!! Een huis met kinderen waar brand uitbreekt door zo’n slecht bedrijf! En wat doen ze eraan? Niks!!! Ze vergoeden geeneens de veegkosten laat staan onze schade. NOOIT met dit bedrijf in zee gaan. Bij de buren hadden ze ook al allemaal dingen in de kachel beschadigd!

23. Januar 2022

Komen afspraken niet na

6 weken er voor een afspraak gemaakt, ze komen gewoon niet opdagen. Worden aan het lijntje gehouden door iemand van dit bedrijf dat ze tussen 11 en 1 komen en dat ze contact opnemen. ( de afspraak was sowieso al de ochtend) Niets gehoord en we zijn hier extra voor thuis gebleven. Zeer slechte zaak! Vanwege het stookseizoen kunnen wij nu langer gaan wachten op een schoorsteenveger. Noooit weer spreken wij hier af.

26. Oktober 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr