Dakwerken van beijnen Bewertungen 47

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn geholpen door dakwerker van Beijnen. Netjes optijd en telefonisch goed bereikbaar voor alle vragen! Wanneer ik opnieuw iets aan mijn dak wil laten doen, zou ik dit zeker weer bij van Beijnen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een fijn en prettig bedrijf. Ze gingen vakkundig te werk en hebben goed werk geleverd. Een gezellig praatje met ze gemaakt, aardige mensen. Ik ben tevreden.

Unternehmen hat geantwortet

1. Dachdecker
  2. Schornsteinservice
  3. Dachrinnenreinigungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

met 30 jaar ervaring in het reinigen van schoorstenen en dakgoten en dakreparaties kunnen wij u helpen onze medewerkers staan u graag te woord voor al u vragen de klant staat nog steeds bij ons centraal

4,3

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn geholpen door dakwerker van Beijnen

Wanneer ik opnieuw iets aan mijn dak wil laten doen, zou ik dit zeker weer bij van Beijnen doen.

24. Juli 2025

Fijne mensen

Ben al jaren klant bij hun en wordt altijd netjes geholpen en te woord gestaan. Hoef maar te bellen en ze proberen zo snel mogelijk te komen.

8. Juli 2025

Goed en vakkundig

28. Juli 2025

Super

Echt een top bedrijf, vorige week had ik een afspraak staan voor mijn lekkage, super netjes op tijd van afspraak gekomen en top service!

16. Juli 2025

Johan prima!

Johan kwam langs en heeft ons fijn geadviseerd en kwam met duidelijke uitleg en offerte. Ook uitgevoerd zoals gewenst!

7. März 2024

Antwort von Dakwerken van beijnen

dank u wel voor u reactie

Werkelijk een TOP bedrijf

Werkelijk een TOP bedrijf. Ik ben al 30 jaar klant bij dit bedrijf en ik heb nog NOOIT enige vervelende ervaring gehad. Bij Beijne is afspraak afspraak. En ze zijn altijd op tijd en bellen als ze er bijna zijn.
Over onderstaande negatieve reviews kan ik me echt niets bij voorstellen!

8. März 2024

wanprestatie

In december de schoorsteen laten vegen. 's Avonds heerlijk bij de kachel met een veilig gevoel om een vuurtje te maken. Binnen een minuut stond de hele kamer vol met zwarte rook. Wij ( 2 mensen van 70) hebben de kachel los moeten halen van het verbindingsstuk (brandend en wel). Het rookkanaal bleek verstopt doordat het boordevol zat met kolen. Die hadden ze gewoon niet weg gehaald. Verbindingsstuk eraf gehaald en in de tuin geleegd: ongeveer een emmer vol. Wat een wanprestatie en wat gevaarlijk! Volgend jaar zoeken we een andere schoorsteenveger, zou ik ook doen als ik jullie was!

4. Dezember 2023

Fout advies

Ik had ze vorig jaar laten komen om de pijp te vegen. Vervolgens adviseerde ze mij ten stelligste een andere kap te nemen. Deze blijkt dus niet geschikt. Te groot, met storm komt mijn pijp scheef te staan. Zijn 1 x teruggeweest, en lag volgens hen niet aan de kap die wind vangt. Niet waar dus. Nu met de stormen staat hij weer scheef. Vervolgens onbereikbaar per telefoon. Dit heeft mij 200 euro gekost, en nu nog meer want er moet een andere kap op. Ik had met mn eerst kap 18 jaar geen last met stormen, conclusie.............
1 advies, dit bedrijf niet laten komen!!!!!
Vandaag 5 februari ander bedrijf geweest. Door het scheef komen te staan veel meer schade opgelopen.....scheuren.
Nu 1500 euro ex om het op te lossen......
Dit bedrijf zijn dus niet alleen oplichters, door hun toedoen laten ze ook klanten met enorme kosten zitten achteraf.
Ben zo boos.

8. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

NOOIT NOOIT NOOIT dit bedrijf laten…

NOOIT NOOIT NOOIT dit bedrijf laten komen!!! Bij ons zou de schoorsteen geveegd worden van BINNENUIT, aangezien het dak slecht is. Was geen probleem. Ze komen, zonder aanbellen gewoon het dak op gegaan waardoor de hele boel verzakt is en we het nu moeten ondersteunen met stempels. Geen normaal gesprek mee te voeren. Ook zouden hun het dak wel kunnen vernieuwen zonder bon?!?! Strijken blijkbaar liever zo de centen op!! Nemen geen telefoon aan (alleen als je anoniem belt) en leggen alles bij jou neer. Ik zal er alles aan doen om ze hiermee te laten stoppen!!!

2. November 2023

Antwort von Dakwerken van beijnen

beste heer mevrouw wilt u zo vriendelijk willen zijn contact opnemen met ons we weten niet waar dit over gaat weet niet met wie u gesproken heeft

Hartstikke onbetrouwbaar

Hartstikke onbetrouwbaar. Zoek verder!

Als u iets aan uw huis gedaan wilt hebben kunt u beter verder zoeken. Dit bedrijf komt afspraken niet na, neemt de telefoon niet op en komt niet op de afgesproken momenten langs.

De klantenservice (als je het zo al mag noemen) is van een zeer laag niveau. Denkt niet mee, en schrijft botte en korte reacties. Niet wat ik verwacht van een bedrijf wanneer er iets mis gaat.

Afgelopen jaren altijd de schoorsteen laten vegen en er was elk jaar wel wat. Bij gebrek aan beter toch altijd maar weer een nieuwe afspraak gemaakt....

U kunt beter wat meer betalen dan wachten op Dakwerken van Beijnen.

27. November 2023

Niet mee samenwerken

Wat een matig bedrijf. 1,5 geleden kap op schoorsteen geplaatst, nu al stuk, probeer garantie te verkrijgen (zit namelijk 5 jr op) krijg geen reactie op mails, telefoon wordt niet opgenomen (zouden ze mijn nummer herkennen), die ene keer dat ik ze te pakken kreeg, zou ik teruggebeld worden, ook niet. Ze reageren gewoon niet, ga niet in zee met dit bedrijf!

3. Dezember 2023

geachte heer
we hebben al contact gehad met u daarover uheeft een andere kap laten plaatsen door een ander bedrijf en laten reinigen en vraagt u eigen garantie terug die u bij u verzekring moest betalen aan ons terug er staat in de voorwaarden dat wij het onderhouden zoadt u garantie heeft niet als u een derde partij laat komen voor het reinigen van u schoorsteen en hun plaatsen dan een andere kap dus deze waardering van u uit is niet concreet mvg dakwerken van beijnen

Zeer ontevreden

Zeer ontevreden.
1. Zijn bijna niet bereikbaar.
2. Komen afspraken niet na.
3. Slechte communicatie binnen het bedrijf. Ze zouden de schoorsteen vegen en de dakgoten inspecteren. Hadden ze de ladder niet mee. Heeft eindeloos bellen gekost om een nieuwe afspraak te maken. Oh ja, werd er gezegd, de schoorsteen moest geveegd. Nee, de dakgoten geïnspecteerd.
4. Onze vorige schoorsteenveger was behoorlijk lang bezig. Met afplakken en stofzuiger. Omdat we verhuisd zijn moesten we een andere schoorsteenveger. Nu was het één of 2 keer op en neer met de borstel. Leek me niet zo degelijk geveegd. Wel een veegbewijs gekregen.
5. Voor het dakgoten reinigen kwamen ze niet opdagen. Geen telefoontje of zo. Ik heb gebeld met het bedrijf. Moest weer lang wachten, maar goed, er werd opgenomen. Aardige mevrouw, hoor. Er zou teruggebeld worden. Dat verwacht ik dan wel op dezelfde dag als de afspraak. Niet gebeld, vandaar nu deze review. Ze hoeven niet meer te komen. Ik zoek wel een ander bedrijf.

4. Dezember 2023

van Beijnen: NIOET AAN BEGINNEN

Dag 1
Natuurlijk kunnen we morgen de schoorsteen vegen
Mail: we komen in de middag
Dag 2
0908 uur: SMS we kunnen niet komen drukte/file - ongelukken
Gebeld: natuurlijk komen we vanmiddag
Wachten
Gebeld: tussen 1300 en 1500 zijn we er
Niemand gekomen, niet meer telefonisch bereikbaar na 1600.
Dag 3
Niets meer gehoord.
Waardeloos bedrijf.

9. November 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Water laat zich niet altijd direct vangen

zie mijn eerdere review van 8 augustus. Een aanvulling daar op: water laat zich niet altijd vangen. Ondanks eerdere pogingen het " lek boven water te krijgen" ontstond na de recente hevige regenval toch opnieuw lekkage. Dat zou eventueel ook afkomstig kunnen zijn van belendend pand waar een behoorlijke renovatie plaatsvindt. Nadere inspectie bleek dat de lekkage toch nog bij de schoorsteen zat. Op zaterdagmorgen een bericht gestuurd met verzoek om alsnog contact op te nemen. Waar ik vanwege het weekend verwachtte dat dit op maandag zou plaatsvinden, werd ik nog dezelfde zaterdag gebeld. Terstond werd actie ondernomen. Reeds op maandag kwam een ingeschakelde dakdekker aan huis en heeft nieuwe dakdekking uitermate bekwaam gebrand rondom de schoorsteen. Dat viel onder de garantie. Complimenten.

12. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr