Ik heb hier een fiets besteld en ben zeer tevreden over de service. Wat ik vooral waardeer is dat de fiets duidelijk eerst gecontroleerd en rijklaar is gemaakt voordat deze werd verzonden. Dit... Mehr ansehen
2e Beixo vouwfiets. Klasse product, bestelling verlopen zoals aangegeven. Levertijd was bekend en alle opties keurig gemonteerd. Blijft top kwaliteit fiets zonder ketting en alles roestvrij.
Volgens mij gewoon een tussenhandelaar die jouw bestelling via de groothandel aan jouw levert. Heeft zelf geen voorraad ondanks aangegeven van wel.. Na 3x telefonisch contact en 2 weken verder zou he... Mehr ansehen
Dahon heeft geen mechanisme wat in de gaten houdt of levertijden uit de hand lopen. Ik heb twee keer moeten bellen om te vragen wanneer drie banden zouden worden geleverd, en die zouden uiteindelijk b... Mehr ansehen
Steenstraat 19, 5521KN, Eersel, Niederlande
- 085-06 06 662
- info@dahon-vouwfietsen.nl
- dahon-vouwfietsen.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Zorgvuldige voorbereiding en betrouwbare service
Ik heb hier een fiets besteld en ben zeer tevreden over de service.
Wat ik vooral waardeer is dat de fiets duidelijk eerst gecontroleerd en rijklaar is gemaakt voordat deze werd verzonden. Dit geeft vertrouwen dat alles goed is nagekeken en correct werkt bij ontvangst.
De communicatie was duidelijk en de levering verliep goed. De fiets kwam netjes verpakt en in goede staat aan.
Fijn om te zien dat er aandacht wordt besteed aan kwaliteit en voorbereiding. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.
2e Beixo vouwfiets
Niet tevreden
slechte ervaring met communicaties met dit firma. Nadat ik mijn ervaring op truspilot heb geplaatst, is de retour verwerkt en de betaling plaats gevonden.
Gelukkig wordt met trustpilot rekening gehouden.

Antwort von Dahon Vouwfietsen
Aanschaf Pacto seven
Snelle respons op vragen via de mail. Goede adviezen
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit voor een betaalbare prijs
snel en correct
TOP...!
DAHON heeft een ruim assortiment aan kwalitatieve plooifietsen. Makkelijk om te bestellen en de dienst na verkoop levert puik werk. Ontving na mijn bestelling onmiddellijk de factuur (tevens het garantiebewijs) en vrij snel mijn track & trace code. Helaas via POST.NL liep de levering flinke vertraging op maar een mailtje hieromtrent naar commercieel-afgevaardigde "Rik" bracht soelaas. Mijn plooifiets, specifieker de DAHON Pacto 7 was degelijk verpakt waardoor ik hem dan ook in perfecte staat mocht ontvangen en uiteraard "Rijklaar". Nogmaals dank aan Rik voor de bemiddeling met POST.NL. Dubbel en dik gewaardeerd...!
Fiets werd op mijn verzoek gemonteerd geleverd (kosten€29). Ook het apart bestelde axa slot was gemonteerd.
Levering 3-5 werkdagen net gehaald binnen 5 dagen.
Top service
Goede en snelle informatie op voorhand, helaas ging alles bij PostNL weer eens fout, waardoor de bezorging veel te lang duurde. Verkoper beloofde me dat als PostNL de fiets niet op tijd bezorgd had dat hij er zelf 1 kwam brengen voor de vakantie. Top service. Super blij mee en ook met de Pacto5!
Snel antwoord op vragen
Ik had vrijblijvend een aantal vragen en ik werd razendsnel geholpen door Rik. Uiteindelijk niets gekocht, maar was wel gerustgesteld door de kwaliteit van de klantenservice. Moest ik in de toekomst nog een plooifiets kopen, ga ik zeker daar.
Omdat daar alke onderdelen en…
Omdat daar alke onderdelen en onderdeeltjes voor Dahon vlot te verkrijgen zijn.
Het ging hier om een klein nylon blokje van het vouwsysteem vh stuur.
Ondertussen heb ik dir gemonteerd en het werkt terug als nieuw op mijn ouwe Speed Tr.
Bedankt!!
uitstekend fietszadel snel geleverd
Aanrader voor Dahon onderdelen
Bestelling voldeed aan de verwachting en werd binnen de aangegeven 3 dagen leveringstermijn geleverd!
Beschadigd onderdeel
Beschadigd onderdeel werd opgestuurd en de verzendkosten komen nadien nog ten laste van de klant.
Zeer goede service en gunstige prijs
Zeer goede service en gunstige prijs. Wordt netjes verpakt verzonden met post NL.
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Fiets kon snel rijklaar gemaakt worden.
Zeer snelle levering en goed product .
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.