Ontzettend slecht. Er staat aanbod op zoals Apelheul maar je kunt geen datum boeken. Voor de Julianatoren kun je alleen over een maand boeken, terwijl er via de website kaarten beschikbaar zijn. Je he... Mehr ansehen
Dit is pure misleiding en kassa of de consumentenbond zouden hier iets mee moeten doen. Ten eerste is de kaart zeer beperkt bruikbaar, er is weinig aanbod. Dan denk je eindelijk, hé we gaan morgen naa... Mehr ansehen
Weinig aanbod, met veel te hoge prijzen! Wij hebben de kaart cadeau gekregen, maar zelf zou ik dit nooit voor iemand kopen. We hebben zojuist een dagje dolfinarium geboekt tegen onze principes in!!!... Mehr ansehen
Het idee van de kaart is erg leuk en het is leuk om te krijgen (en te geven). Echter toen wij de bon wilden inleveren bleken enkele onaangename verrassingen waardoor wij deze bon nooit meer zull... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Kaart gekregen maar geen leuke uitjes…
Kaart gekregen maar geen leuke uitjes gevonden. De kaart daarna eigenlijk vergeten en na een verhuizing weer gevonden. Helaas was de gebruiksperiode verlopen. De klantenservice wilde er niets aan doen. Geld weggegooid en een teleurgestelde tiener als resultaat. Geen aanrader !
Het aanbod wisselt heel erg en is zeer…
Het aanbod wisselt heel erg en is zeer beperkt. Wij hebben 2 maanden voor ons uitje een datum geprikt en een plek gekozen om naartoe te gaan op meer dan 1,5u rijden ivm de beperkte geldigheid van deze kaart. Daar aangekomen bleek dit park niet meer bij het assortiment te horen en hebben we alsnog kaartjes moeten kopen voor het volledige tarief. Blijkbaar wisselt het assortiment regelmatig. Op de dag dat de kaart verliep nog voor iets anders kaartjes proberen te kopen maar dat lukte niet. Via een trage klantenservice hebben we voor 10 euro administratiekosten (!) de kaart kunnen verlengen. Veel gedoe, weinig plezier ervan. Gewoon geld cadeau doen als je met iemand een uitje wilt ondernemen!
Jezus wat een schijt kaart klaar wil je…
Jezus wat een schijt kaart wil je tickets kopen gaat het bedrag van de kaart eraf vervolgens laadt het scherm niet verder om bij te kunnen betalen...probeer je het nog een keer dan is het saldo weg...bellen heeft geen zin zeggen dat het een paar dagen kan duren lekker dan niet bij je eigen saldo kunnen om de volgende dag een dagje weg te kunnen super klantonvriendelijk, betalen van de kaart is natuurlijk wel zo gedaan!
Kaarten nooit ontvangen, klantenservice biedt geen oplossing
Kaarten gekocht met deze cadeaukaart nooit ontvangen waardoor ik aan de kassa alsnog zelf kaarten moest kopen (overigens ook voor 47 euro ipv 59 euro via dagje uit, dus je betaalt met deze kaart sowieso echt veel te veel voor je dagje uit). Website vermeldt meerdere telefoonnummers en emailadressen waar blijkbaar andere bedrijven achter zitten en waarvan 1 ook gewoon niet werkt. Uiteindelijk klantenservice bereikt maar denken totaal niet mee om iets van een oplossing te bieden. We kunnen niks voor u doen was de mededeling. Wat een oplichterij! Koop dit niet.
Na bestelling van een dagje uit via de…
Na bestelling van een dagje uit via de site met de dagje uit cadeaukaart een storing met betaling. Dit was niet de 1e keer, klantenservice kon niets voor ons doen, men zag dat de betaling niet gelukt was, na 24 uur konden we het weer proberen.... Waardeloos!
Door faillisement geld kwijt..
Blijkbaar is het bedrijf dagje-uit-jaarkaart failliet gegaan en hebben ze een doorstart gemaakt onder de naam dagje-uit-cadeaukaart. Zelfde logo, alleen iets andere naam. Alle 'oude' kaarten zijn daardoor in één klap niet meer geldig. Ook een manier om geld te verdienen..
Bestel hier niet!
Webshop voor het bestellen van een uitje niet bereikbaar en ze kunnen me ook geen oplossing bieden door me de tickets via mail te sturen.
Tweede keer een waardeloze ervaring. Geef dit ajb nooit cadeau!!
Hallo Dagje uit
Hallo Dagje uit, nee dus😡!
Ik heb een dagje uit cadeaukaart gehad bij een afscheid. Nu was ik de cadeaukaart een tijd kwijt, dan ben je blij dat het gevonden hebt en is de kaart 2 dagen over de eind datum heen. Ik weet dat het kwijt raken niet handig is, maar dit heeft iedereen wel eens. Dan ga ik netjes over tot contact of ze de cadeaukaart kunnen verlengen of een nieuwe kunnen opsturen. Dan krijg ik als eerste geen reactie. Na 2 keer bellen vertellen ze dat ze achter lopen met reacties. Dat is al heel vreemd. Ik bieden ze mij een hotelgiftcard van 20,- dit is een slecht service. Ze steken 100 euro in hun zak en geven 20 euro cadeaukaart. Dit is niet de service die ik zelf gewend ben bij ons bedrijf staat klant op nummer 1. Maar bij dagje uitcadeaukaart is dat zeker niet. En laat je een gezin geen leuk uitje hebben.
Wie weet willen ze nog in contact komen. Want ik raad niemand aan een bon aan iemand te geven.
Peter
Ticketnummer 399136
Altijd zeer matig wanneer zo'n bon…
Altijd zeer matig wanneer zo'n bon binnen een jaar verloopt. Dergelijke business modellen verdienen niet meer dan 1 ster
beperkte geldigheid, geen toegevoegde waarde
Kaart kwijt. Na teruggevonden te hebben bleek al verlopen. Punt is: Dit soort kaarten met een geldigheid van <5 jaar is pure oplichterij. Verdienmodel is grotendeels gebaseerd op aantal verkochte en niet gebruikte kaarten.
Nul toegevoegde waarde voor de klant = ruk product.
Dit bedrijf is echt niet te doen
Dit bedrijf is echt niet te doen, super slechte service en gewoon malafide. Ik heb een tegoed van 60 euro op de kaart gezet. Daarna wilde ik kaarten kopen van burgers Zoo. Stond er dat het een lege kaart was terwijl ik net de bevestiging had gehad. Gebeld met de klantenservice. Moest ik een ander nummer hebben. Deze 2 afdelingen wezen allebei naar elkaar en wilde of konden mij zogenaamd niet helpen. Ze wilde ook niet met elkaar bellen terwijl ze allebei van dagje uit waren. Ik moest als klant de discussie aanhoren die eigenlijk intern gevoerd moest worden. Ik stond voor de dierentuin en er werd 0.0 moeite gedaan, ik moest het gewoon uitzoeken ...nu heb ik meer dan 120 euro betaald in totaal voor 2 tickets (eigenlijk 56 euro dus maar dagje uit heeft mij bestolen). Ik wil mijn geld terug en niet meer op de tegoedbon maar op eigen rekening want heb geen vertrouwen meer er in. Graag kom ik in contact want ik laat het er niet bij zitten.
DO NOT BUY
Don't buy this card!!!
Several offers are listed on the website that are not available! This is customer deception so that as many people as possible buy the card, while the services are limited.
Weinig mogelijkheden
Ik heb een bon met een groot bedrag gekregen maar deze is bijna nergens te besteden!!!
Mijn zoon een kaart cadeau gekregen
Mijn zoon een kaart cadeau gekregen, allemaal mooie plaatjes waar je heen kan maar als je gaat boeken kan bijna niks, omdat de kaart maar 1 jaar geldig is ( wat volgens mij helemaal niet mag) een uitje geboekt in burgers zoo dat was een beetje enige leuke uitje, NIET cadeau geven aan iemand zonde van je geld !
Ik krijg maar geen antwoord
Ik krijg maar geen antwoord, 3 mails , op mijn vraag over de kaart.
De kaart gekregen op mijn verjaardag vorige jaar maart.
Door de corona toestanden niet snel tot een uitje gekomen.
Als ik het kaart nummer wil invoren kan dat niet op hun site.
Kan dus ook nergens controleren de uitgifte datum.
Verder is het zo dat zins 1 januari 2022 cadeaukaarten MINImaal 2 jaar geldig moeten zijn.
Beetje jammer dit allemaal, raad het dus af om dit cadeau te doen aan vrienden en familie.
Echt heel slecht
Echt heel slecht! Klantenservice niet of amper bereikbaar. Antwoord duurt dagen. En paar keer nooit antwoord gekregen. Mijn vraag is 3x naar een zgn collega doorgestuurd om beantwoord te worden. Uiteindelijk maar lukraak een uitje besteld op de laatste dag van geldigheid van mijn kaart.
Ook bizar dat de cadeaukaart overigens maar een jaar geldig is (mag dit?)
Maar goed een hele nare ervaring en ik zou deze kaart NOOIT bestellen voor iemand.
Helaas deze cadeau gekregen…geen plezier van gehad!!
Ik heb een dagjeuit cadeaukaart gekregen
Ik heb een dagjeuit cadeaukaart gekregen voor mijn verjaardag, gekocht bij primera.
€50,- maar ik kan d'r niks mee. Wat een rare kaart.
27-07-2022 en tot 27-07-2023 geldig.
Waar en hoe kan ik het ruilen.
Niet kopen
Het gedeelte van de site waarmee ik mijn kaart kan verzilveren is kapot/offline. Telefonisch kunnen ze niet helpen, niet op een andere manier verzilveren, en kunnen niet aangeven wanneer het weer opgelost is.
Maar een nieuwe kaart kopen op de site kan nog prima. Oplichterij
Vermelde uitjes niet te boeken
Hoewel men aangeeft dat je 40 uitjes kunt boeken, zijn dit er veel minder. Je zou uitjes kunnen boeken naar bijvoorbeeld Slagharen of het Dolfinarium. Niet dus. Contact opgenomen met de klantenservice waar mij verteld werd dat de kaarten door “een andere partij” gemaakt werden, die dachten dat er met bijv. Slagharen en het Dolfinarium een overeenkomst was. Dit blijkt niet zo te zijn evenals met meerdere genoemde uitjes. Bij de klantenservice kon men niets voor mij betekenen en ik moest maar het formulier op de website invullen om mijn klacht kenbaar te maken. Ik heb dit tot 2x toe gedaan, maar geen enkele reactie ontvangen. Inmiddels zit ik met een cadeaukaart waar ik niets aan heb.
Het feit dat er een “andere partij” in het spel is, is natuurlijk niet mijn probleem, maar wordt wel mijn probleem gemaakt.
Ik voel mij genept en raadt iedereen de aanschaf van de cadeaukaart af.
Niet kopen
Niet kopen! 1 keer iets van gedaan, is 2x afgeschreven! GEEN KEUS! Emailadres klopt ook niet meer. Volgens mij failliet...
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.