dagjeuit-cadeaukaart.nl Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ontzettend slecht. Er staat aanbod op zoals Apelheul maar je kunt geen datum boeken. Voor de Julianatoren kun je alleen over een maand boeken, terwijl er via de website kaarten beschikbaar zijn. Je he... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit is pure misleiding en kassa of de consumentenbond zouden hier iets mee moeten doen. Ten eerste is de kaart zeer beperkt bruikbaar, er is weinig aanbod. Dan denk je eindelijk, hé we gaan morgen naa... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Weinig aanbod, met veel te hoge prijzen! Wij hebben de kaart cadeau gekregen, maar zelf zou ik dit nooit voor iemand kopen. We hebben zojuist een dagje dolfinarium geboekt tegen onze principes in!!!... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Het idee van de kaart is erg leuk en het is leuk om te krijgen (en te geven). Echter toen wij de bon wilden inleveren bleken enkele onaangename verrassingen waardoor wij deze bon nooit meer zull... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

23 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat ze promoten is niet wat ze…

Wat ze promoten is niet wat ze aanbieden. Dus daar sta je dan met de heel gezin bij de attractie en dan blijkt ook al dat de promotie en reclame materialen het aanprijzen de attractie niet beschikbaar is.

Als je iemand echt een nutteloos cadeau wilt geven waar ze geen moer aan hebben, dan is dit de beste optie.

Klanten”service” is nutteloos en onbeschoft “jammer dan meneer, u heeft pech”

8. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op! DagjeUit Cadeaukaart is een grote teleurstelling!

Pas op! DagjeUit Cadeaukaart is een grote teleurstelling!

Ik wil iedereen waarschuwen over de DagjeUit Cadeaukaart. Je wordt gedwongen om je entreekaartjes via hun website te kopen, waar de prijzen veel hoger zijn dan aan de kassa! En alsof dat nog niet genoeg is, worden er ook nog eens boekingskosten in rekening gebracht.

Dit is gewoon een manier om extra geld te verdienen ten koste van de consument. Mijn kinderen hebben hun geld uitgegeven aan een cadeau dat uiteindelijk bijna de helft minder waard is. Dit is gewoonweg triest!

De klantenservice zegt geen invloed te hebben op de prijzen van hun eigen website. Begrijpen zogenaamd je teleurstelling maar vervolgens doen ze er niks mee.

Dus, als je waarde hecht aan je geld, koop dan geen DagjeUit Cadeaukaart! Er zijn veel betere opties om iemand een leuk dagje uit te bezorgen.

4. November 2025

Misleidend en onvoordelig systeem

Misleidend en onvoordelig systeem
Eerlijk gezegd ben ik enorm teleurgesteld. Ik had een cadeaubon van €100 en dacht dat dit een leuke manier zou zijn om korting te krijgen op tickets. Maar wat blijkt? Voor exact dezelfde tickets waarvoor ik normaal €119 had betaald via de officiële website, heb ik uiteindelijk €225 moeten neerleggen: €100 via de cadeaubon en nog eens €125 bijbetaling.
Dat is geen voordeel, dat is pure misleiding. Een cadeaubon hoort iets extra’s te bieden of op z’n minst neutraal uit te pakken — niet dat je duurder uit bent dan wanneer je het gewoon rechtstreeks boekt.
Ik voel me echt bedrogen. Dit systeem klopt niet en ik zou het niemand aanraden.

10. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet fysiek in te leveren

Niet fysiek in te leveren! Ik sta bij de dierentuin om het pasje te scannen, blijkt dat je alleen hele dure tickets via hun eigen website kunt kopen. Ik heb deze kaart cadeau gekregen waarbij ik uiteraard dacht dat het een reguliere cadeaukaart was. Niet dus.

19. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je geeft je geld weg en krijgt niets terug

Dat een dergelijke kaart is toegestaan is werkelijk een aanfluiting, je wordt echt gewoon opgelicht. Wij hebben de kaart cadeau gekregen, daar begint het eigenlijk al > geef gewoon geld. Maar alles eerste keer ging het mis bij het bestellen van kaartjes, kaartjes niet gekregen en geld werd teruggestort op de kaart. Nutteloos dus. Hierna 1 ticket voor een dierentuin aangeschaft, dat werkte. Een poos later weer tickets besteld, maar toen stond er nog maar weinig saldo op de kaart. Er zouden 2 tickets voor de dierentuin besteld zijn, maar het bedrijf waar je naartoe doorverbonden wordt gaf weer aan dat er echt maar 1 was besteld. Lang verhaal kort: als klant ben je natuurlijk de dupe en ben je het geld kwijt. Koop een museumkaart, maar niet dit soort rotzooi.

13. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Had ik de reviews hier maar gelezen

Had ik de reviews hier maar gelezen, voordat ik bij dit zwaar onprofessionele bedrijf een cadeaukaart ging inwisselen!

Wat een flut bedrijf. Net als hier al zovaak wordt gemeld. Je besteld en je krijgt geen mail met tickets. Je neemt contact op en ze vinden het allemaal maar rot voor je, echter geen fatsoenlijke oplossing. In ons geval wilden we één dag later naar een dierentuin. Je krijgt geen tickets van ze, nee je mag dan mooi de volle mep betalen bij de dierentuin zelf. Nee je cadeuakaart wordt weer hersteld en de bijbetaling wordt volgens hen binnen 10 werkdagen teruggestort. 10 werkdagen, wat is dat nou voor ouderwetse termijn. 10 werkdagen later, nee hoor niks ontvangen. Weer contact opgenomen. En je krijgt weer hetzelfde te horen, binnen 10 werkdagen en we hebben de terugbetaling in gang gezet. We zijn nu weer 10 werkdagen verder, 3x raden. Nog steeds geen geld. Echt zwaar onprofessioneel en klantonvriendelijk.

Mijn tip geef je vrienden iets anders cadeau en geef je vijanden vooral een dagjeuit cadeaukaart!

17. August 2025

Oplichterij

Oplichterij! We wilden naar Julianatoren met de kaart omdat onze dochter daar zo graag heen wil. Via de website van Julianatoren kostten de kaartjes €22,00 (want we boekten meer dan een week van tevoren). Maar deze kaart mag alleen via de website van dagje uit besteed worden. Daar kosten dezelfde kaarten €31,00. De dagje uit klantenservice verschuilt zich achter afspraken met Julianatoren en kan niks doen. €50,00 aan cadeaubonnen gooi je ook niet weg, dus toch twee kaartjes via dagje uit gekocht. Rekenen ze ook nog €1,95 administratiekosten! Goed om te weten, dan geef je zoiets nooit aan anderen. De lol van het krijgen van een dagje uit is er wel af.

19. August 2025

1 grote scam te dure aanbiedingen en omslachtig

Wat een aanfluiting is deze site. Aanbod slecht, duur en een omslachtig bestelproces. Je denkt hey, ik krijg een leuk cadeau. In ons geval : Bobbejaanland kost € 24.90. Bij Cadaukaart € 48.80 . Op deze manier gaat je cadeaukaart erg hard en daarnaast is de manier van bestellen zeer omslachtig. Mijn advies : vooral links laten liggen deze partij.

15. August 2025

Koop hier geen bon

Koop hier geen bon! Je kunt entreekaarten alleen via hun website bestellen. De bon kun je nergens inleveren. Het duurt meer dan een uur voordat je überhaupt iets ontvangt. Contact met een medewerker? Geen hulp, geen oplossing. Pure misleiding. Dit zou verboden moeten worden!

8. August 2025

Waardeloos!!

Wat een waardeloze kaart & service. Alleen te boeken via hun eigen site, tickets zijn vele malen duurder dan rechtstreeks via de activiteit kopen. Daarnaast is het maar mogelijk, om 1 boeking tegelijk boeken, per boeking wordt €1,95 aan boekingskosten gerekend. In ons geval zijn we dus de eerste €6,- alleen al kwijt aan reserveren. Echt te gek voor woorden! De dama aan de telefoon blijft alleen maar herhalen dat zij er niets aan kan doen.

1. August 2025

Niet kopen

Niet kopen. Kunt hem alleen verzilveren in hun eigen Ticketshop en niet op de website van het uitje, waardoor je vaak veel korting mis loopt.

19. Juli 2025

Begin er niet aan

Begin er niet aan. Je kan de kaart net zo goed gelijk wegggooien als je hem hebt. 2 maal proberen te besteden. 2 maal geen tickets. Bijbetaling de eerste keer terug gestort en saldo op de kaart weer opgewaardeerd. Maar tweede keer precies hetzelfde verhaal. Geen tickets. Nu is de kaart verlopen. Deze kon door hun wel weer verlengd worden maar wat heb je eraan als je toch geen tickets ontvangt. Gevraagd of d.m.v. het ordernummer de tickets niet alsnog toe kunnen sturen maar ook dat is niet mogelijk omdat het ordernummer niet gelinkt zou zijn aan bestelde tickets. Dus je blijft aan de gang. Volgens hun is dit een probleem van de website waar ze druk mee bezig zijn maar als ik overige recensies lees heeft iedereen ditzelfde. Gewoon niet doen.

7. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Absolute oplichterij! Cadeaukaart leeg en entreekaart nooit ontvangen

Ik wilde met 4 Dagje Uit Cadeaukaarten á €50,- betalen voor 4 entreekaartjes á €47,80 voor een pretpark via de website Dagje Uit. Toen bleek dat er maar 1 x een code per bestelling ingevuld kon worden en zou er dus €143,40 bijbetaald moeten worden.
Ik bel de klantenservice en vraag of zij mij willen helpen om in dit betaalproces ofwel 3 codes kunnen toevoegen ofwel het aantal entreekaartjes kunnen wijzigen naar 1 zodat ik dit proces nog 3 x kan doen om alle cadeaukaarten te kunnen gebeuiken. Beide opties bleken niet te kunnen en ik moest maar gewoon bijbetalen. Ik opperde dat dit misleidend is en men op de website duidelijk moet aangeven dat er per bestelling maar 1 code kan worden ingevoerd. Ik voelde mij niet goed geholpen. Ik probeerde in het betaalproces het aantal entreekaartjes te reduceren naar 1 maar toen werd de betaling afgebroken en daarbij verloor 1 Cadeakaart ook een waarde van €47,80. Klantenservice beloofde de Cadeukaart binnen 24 uur op te waarderen zodat ik hem weer kon gebruiken. Bij poging 2 was ik gewaarschuwd en bestelde 1 entreekaart en betaalde met 1 code. Bevestigingsmail kwam: gelukt. Ik kreeg moed en bestelde weer 1 entreekaart met 1 code. Bevestigingsmail kwam niet. Ik belde voor de 3e keer de klantenservice: HELP! Maar er kwam geen hulp. Ik werd heen en weer doorverwezen naar telefonistes die beweerden dat dit nog nooooit was voorgekomen in al die jaren dat zij daar al werkten.
Belofte met notitie voor collega die het binnen een paar uur zou oplossen. Aan het einde van de dag opnieuw geprobeerd: jippie, de waarde van de cadeaukaart was weer geactiveerd en ik kon bestellen...ow: toch niet: er bleek nog maar €2,20 op te staan...of ik even €44,20 wil bijbetalen. Opnieuw klantenservice gebeld: Ja, sorry ik weet ook niet waarom dit nu nog niet is opgelost. Dat gaat vandaag niet meer lukken. U wilt morgen naar het pretpark? Dan zult u nu toch zelf moeten bijbetalen...
Ik was die nonchalente huichel houding daar spuugzat en betaalde geirriteerd het geld. Bevestigingsmail kwam. Dit deed ik opnieuw om ook het 4e kaartje te kunnen kopen en wat denk je? Bevestigingsmail kwam niet! Dus wéér de klantenservice gebeld en er werd mij uitgelegd dat zij niks konden doen want er was in hun systeem geen boeking zichtbaar. Of ik mijn bankafschrift met bewijs van betaling wilde mailen...ze kon niks beloven en zou een notitie maken. Dit was nog nooooit gebeurd...Toen hoorde men 'plof'... dat was ik die uit m'n velletje plofte...

30. Juni 2025

Niet Doen!

Niet Doen!
Tickets besteld en bijbetaald, nooit iets ontvangen. Klantenservice onbereikbaar. Telefoonnummer van KS niet meer in gebruik!

30. Juni 2025

Geen bevestiging gekregen.

Bestelling geboekt.
Bevestigingsmail bleef uit.
Zelf gebeld naar de klantenservice, Isa gesproken.
De manier van communiceren voelde voor mij niet prettig aan. Geld wordt terug gestort wegens een storing maar Isa kon wel zien wat ik besteld had en het wel terugstoren wat is overigens appart vind. Zal volgende week op de rekening staan melde ze. Terwijl wij volgende week gaan. Konden intern niets regelen. Moet nu wachten op het geld om het opnieuw te kunnen bestellen met als risico dat het niet meer gaat lukken.

25. Juni 2025

Te triest voor woorden

Waardeloze kaart, weggegooid geld.
Tickets zijn soms dubbel zo duur als op andere websites, weinig keus van de ' uitjes' en veel uitjes moeten op een datum geboekt worden.
Uiteindelijk kost dit ' cadeau' je dus nog erg veel geld naast erg veel irritatie en frustratie.
Doe dit niemand 'Cadeau'!

31. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr