Fantastisch product! Voorheen moest er na elke keer dat de hond had gedronken worden gedweild, maar sinds het gebruik van dit product is er na het drinken geen druppel water meer op de vloer te vinden... Mehr ansehen
De bestelling had ik terug willen sturen maar dat ging me ongeveer de helft van de prijs kosten en het artikel was al veel duurder bij jullie !!! Ter compensatie heb ik wel een kortings-code ontvange... Mehr ansehen
Zeer misleidende webshop. Het lijkt op het eerste gezicht allemaal mooi: vandaag besteld= morgen verzonden Retourneren mag binnen 30 dagen Maar als je ter goede trouw besteld blijkt het al... Mehr ansehen
Ik had een hondenbak besteld, maar helaas mankeerde er van alles aan. Na een mailtje gestuurd te hebben kreeg ik heel snel antwoord en heb ik een nieuwe opgestuurd gekregen. Top!!!!
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Tot heden niets meer gehoord van het defecte leiband voor honden

Antwort von Cutiebedudies
Ik heb een product besteld via cutiebedudies.nl, in de veronderstelling dat het een Nederlandse webshop was. De website oogt betrouwbaar, maar na ontvangst bleek het product van lage kwaliteit en moest ik het retourneren naar China — iets wat nergens duidelijk vermeld stond vóór aankoop. De retourkosten zijn absurd hoog
en dit is bijna evenveel als de kosten van het product. Dus is terugsturen geen optie. Dit voelt als misleiding. Ik raad deze webshop absoluut niet aan. Koop liever bij een erkende Nederlandse winkel met een transparant retourbeleid.

heel mooi product!
de enige opmerking dat ik heb is dat de kussens wat dikker zouden mogen geweest zijn.
Maar de katjes gebruiken de manden nog steeds graag om mee te kijken als ik van thuis werk!

Antwort von Cutiebedudies
Zeer goede opvolging van bestelling. Levering op aangemelde datum, leuke producten.
Ik ben een tevreden klant

Antwort von Cutiebedudies
Mooi op tijd van de levering, alles was aanwezig om het kattenhuisje in elkaar te zetten.

Antwort von Cutiebedudies
Ten eerste moest ik lang wachten op mijn bestelling, ruim 2 weken. De bal was veel kleiner dan op de foto zodat mijn hond hem zowat kan inslikken. Wil ik deze terugsturen moet ik 15 tot 25 euro voor neertellen. Dat balletje kost 20 euro wat veel te veel gezien de kleine maat. Ik koop er niets meer, ik vind t oplichters