Unternehmen hat geantwortet
De bestelling had ik terug willen sturen maar dat ging me ongeveer de helft van de prijs kosten en het artikel was al veel duurder bij jullie !!! Ter compensatie heb ik wel een kortings-code ontvange... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer misleidende webshop. Het lijkt op het eerste gezicht allemaal mooi: vandaag besteld= morgen verzonden Retourneren mag binnen 30 dagen Maar als je ter goede trouw besteld blijkt het al... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik had een hondenbak besteld, maar helaas mankeerde er van alles aan. Na een mailtje gestuurd te hebben kreeg ik heel snel antwoord en heb ik een nieuwe opgestuurd gekregen. Top!!!!
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Antwort von Cutiebedudies
Fantastisch product! Voorheen moest er na elke keer dat de hond had gedronken worden gedweild, maar sinds het gebruik van dit product is er na het drinken geen druppel water meer op de vloer te vinden. Echt een aanrader!

Antwort von Cutiebedudies
Nooit bestellen. Dikke week geleden een bestelling gedaan. Ondertussen is het pakket blijkbaar nog steeds in China! Je kan beter op alie expres kopen als hier dan heb je het sneller. Gewoon goedkope rommel

Antwort von Cutiebedudies
Het was een goed produkt.
De kat is er blij mee.

Zeer misleidende webshop.
Het lijkt op het eerste gezicht allemaal mooi:
vandaag besteld= morgen verzonden
Retourneren mag binnen 30 dagen
Maar als je ter goede trouw besteld blijkt het allemaal wat anders in elkaar te zitten.
De verzending duurt namelijk 1 tot 2 weken en retourneren kost je tussen de €10 en €20.
Helaas weer in de val van een dropshipper getrapt.

Antwort von Cutiebedudies
Gigantische misleiding dit. “Morgen verzonden” betekent verzonden naar hun magazijn. Wat overigens ook een leugen is, ze hebben daar namelijk ruim 2 weken over gedaan. En denk dan maar niet dat je oakket snel verzonden wordt, want daar ligt het dan rustig nog langer dan een week. En klantenservice? Die houd je met mailtjes een beetje aan het lijntje door je steeds maar een excuses te geven en de track and trace link met je te delen die zeg maar in 1 maand maar 1 update gehad heeft.
ZEKER geen aanrader dit

Antwort von Cutiebedudies
Koop hier asjeblieft niks. De levertijd van 7 a 14 dagen klopt niet. Wanneer het langer duurt houden ze je hier niet van op de hoogte.Via de mail beantwoorden ze vriendelijk maar zonder oplossing. Ze praten veel maar zeggen weinig. Met de track en trace wordt je ook niet wijzer, die staat al bijna 2 weken stil. Eventueel retour sturen kost je tussen de 20 a 30 euro.

Antwort von Cutiebedudies
Very good quality. My cats adore the cathouse I bought. They love the deck chair, so I ordered a 2nd one.
Well done.

Antwort von Cutiebedudies
De waterbak is een aanwinst niet meer van een waterballet als mijn hond gedronken heeft

Mooi product ontvangen .
Tamelijk snel afgeleverd .
Als vraag heb krijg goed antwoord.
Zeer tevreden

Antwort von Cutiebedudies
Ter compensatie heb ik wel een kortings-code ontvangen en heb ik het artikel mogen houden.

Antwort von Cutiebedudies
KOOP hier niets dropshipping en je ontvangt rommel. Komt uit China geen betrouwbare site en slechte service.
NOOIT MEER.
De aangeschafte hondenmand lijkt niet eens op de afbeelding TROEP. En de retour voorwaarde slaan ook nergens op.
Beste Marleen,
Naar aanleiding van jullie reactie.
Op de site staat ook besteld de volgende dag verzonden. Er staat nergens vermeld dat ik vervolgens anderhalve week moet wachten op een pakket uit China. Ik dacht met een betrouwbare Nederlandse site te maken had. Dan kan ik net zo goed op AliExpress of Temu bestellen krijg ik dezelfde "kwaliteit"
Verder vind ik 20 euro aan retourkosten betalen belachelijk en aan de door jullie aangeboden 20 euro heb ik ook niets.

Antwort von Cutiebedudies
Dit "bedrijf" is een dropshipping site. Alles komt uit Azie, dus had het voor 5 euro ook bij Temu kunnen kopen. Het lijkt allemaal prachtig op hun website, maar ik denk dat ze zelf niet eens weten, wat voor bagger ze verkopen. Kocht een zogenaamde hondenmand, nou het is dat mijn katten nog in een pizzadoos slapen, dus kan hem nog voor hun neerzetten, maar het heeft niets met een hondenmand te maken. Denk goed na, voordat je hier iets besteld! Oplichters zijn het.

Antwort von Cutiebedudies
Ik kom hier vaak terug voor mijn huisdier. Uitgebreid assortiment voor een scherpe prijs. Top!

Antwort von Cutiebedudies
Leuk speelgoed voor m'n kat aangeschaft. Snel ontvangen en prima naar wens.

Heel tevreden mee goed in gebruik voor met 4 hondjes te wandelen

Antwort von Cutiebedudies
Wij vinden dit een top product om te ga wandelen
Ik schrijf nóóit een review, maar dit bedrijf verdient een slechte review. Website ziet er betrouwbaar uit, maar producten komen uit China. Hondenmand is echt een flut product, te klein, slap. Retourneren kost meer dan €20,- voor een simpel pakketje. Ik vind het oplichting.

Antwort von Cutiebedudies
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.