Tyckte väldigt mycket om alla fem dofterna. Min favorit Café au Lait. Kommer beställa 50 ml. Önskar dock att dofterna stannar längre på huden. Men kan verkligen rekommendera Curious ! Köp köp köp!... Mehr ansehen
Mycket besviken på parfymen. Jag köpte två eftersom jag blev påverkad av reklamen på TikTok, men när jag fick dem blev jag besviken! Parfymen håller inte ens i 30 minuter på mig, sedan känner man den... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Asså wow säger jag bara så god doft kommer absolut klicka hem den flera gånger!! Doften håller så länge. Leveransen är hemma på några minuter så snabbt levererar de!! KÖÖÖP verkligen😍
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Curiosa Neways is a family-owned business rooted in Sweden, proudly bringing over 20 years of experience in natural cosmetics and perfumery to our craft. For us, creating beauty products is more than a business—it’s a passion and a family tradition. We believe in the magic of scents and the joy that a unique fragrance can add to your daily life, transforming ordinary moments into something memorable and extraordinary. Our mission is to make luxury accessible, because we know that smelling exquisite shouldn’t come at an extravagant price. That’s why we offer beautifully crafted dupe perfumes, designed for those with a refined taste and a modest budget. Each fragrance we create is thoughtfully handmade, aiming to deliver a touch of charm and intrigue that enhances your personal style. From our family to yours, we hope our creations bring a little extra beauty and warmth to your world.
Schweden
- contact@curiosa.se
- curiosa.se
Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Tycker dom levererar kvalitet för…
Tycker dom levererar kvalitet för priset dom säljer sina dofter för! Kan starkt rekommendera deras dofter både till kvinna och herr! Otroliga dofter till otroliga priser! ☀️
Nöjd kund
Väldigt uppskattat att kunna beställa flera små förpackningar när man letar efter sin favoritdoft.
Mycket bra service och snabb leverans. /Linda
The way they treat their customers and…
The way they treat their customers and make them feel special is what makes Curiosa even more special for us customers.
BAD N BOUJEE
Amazing
Doften Candy som jag beställde doftar gudomligt gott och sambon älskar doften 🥰
Tyckte väldigt mycket om alla fem…
Men kan verkligen rekommendera Curious !
Köp köp köp!
Parfymerna är fantastiska och det märks…
Parfymerna är fantastiska och det märks att ni har lagt tid på att komma fram till dom dofterna som finns. Jag blev imponerad.
Älskar deras parfymer
Älskar deras parfymer! Jag har de flesta originals dofterna och dom är verkligen identiska! Så värt, love love love 🤩
Snabb leverans och fantastiska dofter!!
Snabb leverans och vilka fantastiska dofter! Jag beställde testkit 20 pack, och jag fick såå många favoriter! Jag har tipsat min syster och mina vänner och de la en order direkt. Sluta aldrig med det ni gör, för jag har precis funnit de bästa parfymerna! 🌸🙏🏻
Jag älskar deras dupes
Jag älskar deras dupes. Fick ett festligt av Brosan där jag blev förälskad i vissa dofter direkt. Dom är nästan bättre än originalet. Dom håller länge doften är mer intensiv och dom doftar gudomligt. Älskar att jag hittat dessa till ett riktigt bra pris. Har startat min kollektion redan
Fantastiska parfymer
Köpt deras parfymer många gånger och jag har aldrig varit eller heller blivit missnöjd med deras produkter. Fått sånna otroliga komplimanger av deras Candy Floss och BadNbouje men det finns otroligt många dofter som jag vet passar alla noter och det finns en favorit för alla. Utan tvekan dem bästa parfymer jag haft, med bra kvalitet och parfymerna håller ORDENTLIGT. ❤️
Köpte testers i början för va osäker på…
Köpte testers i början för va osäker på vilken parfym jag ville ha, samtidigt var jag osäker om jag skulle tyckte om de. Men jag blev jätte nöjd av dofterna och har beställt tre gånger och kommer 100% beställa igen.
10/10
Jag älskar alla dofterna jag har köpt och fått från curiosa och aldrig blivit dissapointed då alla mina köp har varit blind buys ! och det finns inte en enda gång jag inte har fått komplimanger av dofterna eller blivit stannad på gatan av frlämlingar😍😍. Mitt första köp var coconilla som jag verkligen älskade , sedan har jag köpt café au lait , bad n boujie , candy floss, caked up och limonette (ruhena) och fått chansen att dofta på vanilla orchid oil som jag fick som en gåva och alla var för goa verkligen . Kund servicen även är 10/10 och svarar väldigt snabbt på instagram !
Beställningen ej skickad
Jag beställde ett testkit 9/2 som fortfarande inte kommit fram 7/3.
Jag fick en spårninglänk 26/2 och enligt curiosas hemsida så är paketet skickat. Men när jag klickar på länken till budbee så står det att de inte har fått något paket av curiosa. Jag provade ladda ner deras app och även där står det att jag inte har något paket som är påväg.
Jag skickade ett nytt mejl 4/3 där jag frågade om varför paketet fortfarande inte är skickat, men på det mejlet har jag inte fått något svar.
Såg verkligen fram emot att få hem testkitet då recensionerna var bra, och eftersom de var väldigt snabba att svara i början så hade jag ändå förhoppningar om att det skulle lösa sig smidigt. Nu känns det inte som att jag kommer få hem paketet alls
Oseriöst företag.
Ett riktigt, riktigt oseriöst företag det här. Beställde mina parfymer för 1 månad sen och fick ett meddelande igår att de finns å hämta upp. Mejlade till deras kundservice att jag vill avbryta eller få en kompensation då det var mycket längre leveranstid än det dom utlovade. Det enda jag fick tillbaka av någon sanna var ”Hej,
Tack för ditt meddelande!
Ber om ursäkt för att du fått vänta, ditt paket finns nu att hämta upp 🫶🏼”. Alltså, seriöst? Hur oseriöst kan ett företag vara? Tydligen är det många andra som också har detta problem. ESSENCE, kan jag tipsa alla om. Skitbra och billiga!
DETTA BLIR EN BOJKOTT av deras oseriösa BAJSföretag!
Ingen bra kundservice som heller utlovas, som ett familjeföretag borde man ha mycket bättre koll och hålla det man lovar, ni borde även skaffa er bättre anställda och kasta bort de som finns för bättre kundservice. Kanske även ni själva borde stänga ner detta företag.

Antwort von Curiosa Neways AB
Gjorde en beställning den 3 februari…
Gjorde en beställning den 3 februari och fortfarande inte fått mina varor 25 februari idag. De skrivs på sidan att de är lite längre leveranstider.. Men ändå lyckas företag som Temu få sina varor levererat till min adress, märkligt!

Antwort von Curiosa Neways AB
De här parfymerna… jag köpte dem som…
De här parfymerna… jag köpte dem som mini-testparfymer och de luktar så otroligt gott att jag inte ens tänkte på att min familj också skulle tycka om dem 😅😍 De fastnar verkligen på kläderna och håller sig jättebra på kroppen. Mina favoritparfymer är Cherry Musk, Lady Luxe, Baddy n Boujee, Vanilla Orchid och Coco Skin ❤️🥹
Curiosa har dom bästa och mest…
Curiosa har dom bästa och mest prisvärda parfymerna på marknaden, rekommenderar till alla!
Super god parfym med snabb leverans
Rekommenderar starkt!!!
Jättebra parfymer och parfymoljor som håller superlänge. Bad & Boujee och Vanilla Orchid är mina favoriter. Jag rekommenderar starkt. Deras parfymer är super bra för det priset, de kostar.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.