Verkligen härlig service. Är nöjd med alla parfymer jag hem. Anledningen till varför jag inte gav 5 stjärnor är för att ett av parfymen hade gått sönder i leveransen men ADORA var snabba med att sk... Mehr ansehen
De är snabba att ändra beställning och höra av sig fort. De även la till vara fort och man fick bekräftelse direkt på mail. Även när jag beställde tobacco vanilla fick parfymen efter 2 dagar.
Beställde en produkt 5 april. Pengar har dragits. Fortfarande ingen produkt. Känner mig lurad. Vi har kontaktat dem flera ggr men inga svar. Skam!
Unternehmen hat geantwortet
Hat 63 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Beställde en produkt 5 april.
Beställde en produkt 5 april.
Pengar har dragits. Fortfarande ingen produkt.
Känner mig lurad.
Vi har kontaktat dem flera ggr men inga svar.
Skam!
Flera tester luktar riktigt gott
Flera tester luktar riktigt gott. Och håller hela dagen 🥰😍
Två av tre dofter var väldigt lika
Två av tre dofter var väldigt lika , den ena doften var inte alls lik .
Jättedåligt!
Jättedåligt! Inte alls vad dofterna utger sig att vara. Fick inte heller returnera även om det står i villkoren att man har 14 dagars ångerrätt.
Svarade på mindre än 24 timmar efter…
Svarade på mindre än 24 timmar efter jag skrivit och frågat! Väldigt snälla och hjälper på en gång!!
Verkligen härlig service
Verkligen härlig service. Är nöjd med alla parfymer jag hem.
Anledningen till varför jag inte gav 5 stjärnor är för att ett av parfymen hade gått sönder i leveransen men ADORA var snabba med att skicka ett nytt parfym.
Service : 5/5
Parfymen : 5/5
Snabb leverans och bra dofter.
Riktigt bra dofter
Parfymen doftar fint
Parfymen doftar fint, men leveranstiden blev inte som utlovat!

Beställ inte härifrån
Jag svarar adora här på det senaste svaret ni gav mig på recension. Jag kontaktade er återigen innan ni ens han skapa ett ärende hos DHL att min dotter som har autism och adhd råkat blanda ihop era paket. Jag har inte sagt att paketet saknades och sedan plötsligt dök upp ni bör läsa de era kunder skriver mer tydligt!! Och det vet ni om mycket väl att paketet inte saknades utan parfymer inuti som jag skrev och har bevis på! Det som skedde var att min dotter råkade blanda ihop era paket så som jag nämnde och trodde att det saknades ett par. Nästa dag så fort jag hittade felet kontaktade jag er att allting stämmer men att jag vill returnera. Parfymerna är tills idag orörda.Jag har inte kontaktat klarna och sagt att jag har returnerat varorna utan återbetalning. Jag ringde in och sa att jag önskar retur men blir nekad pga ingen anledning alls. Jag har ringt till klarna och frågat ifall dom kanske råkat skriva in fel i anteckningarna men där berättade dom att när man önskar en retur så pausas beställningen och det står att en ”retur pågår”. Men det betyder inte att jag har returnerat. Folket adora har valt att neka min retur för ingen anledning alls och slutar svara på mina mail. När jag kontaktade dem från ett annat bad dom mig sluta skriva till dom. Först när jag ville returnera sa dem att de inte alls tar emot returer, sen sa dom att jag har använt parfymerna vilket jag inte alls har gjort. Jag har även screenshots på alla mail vilket jag får ta vidare med klarna för man värkar inte komma fram till något med adora. Beställ inte härifrån!!!

Antwort von ADORA
Era perfume kan sitta kvar länge på…
Era perfume kan sitta kvar länge på kläder och den är ju inte så stark lukt. Helt enkelt era perfume luktar gott

Doftar underbart
Enkelt & smidigt
2 flaskor av 3 saknar etikett
2 flaskor av 3 saknar etikett
Enbart en av flaskorna doftar något liknande som det beskrivs på hemsidan.
Är besviken tyvärr
den är mycket dåligt parfym som har …
den är mycket dåligt parfym som har mycket dåligt lukt samt har inga broschyrer på flaskan som berättar om innehållit jag hämtade den och kastade den direkt i soppor .. jag kan inte använda nånting som inte känner till vilka ämne som inne i flaskan faktiskt jag är mycket besviken det är första och sista gången köper med fusk reklam

Antwort von ADORA
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.