Bournonvilles Wild West Bewertungen 11

4,3

1. Eventmanagement-Firma
  2. Vergnügungszentrum

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi afholder alle arrangementer som sommerfest, julefrokost og events samt private fester som temafest, konfirmation ogfødselsdagsfest i det vilde vestens spændende omgivelser.

4,3

Hervorragend

Fantastisk guldbryllupsfest

Vi kan varmt anbefale jer at holde jeres næste fest på Bournonvilles Wild West. Har lige holdt guldbryllup med 60 gæster. Unge såvel som gamle var begejstrede for mad, underholdning, betjening, musik og ikke mindst Sheriffen og vicesheriffens professionelle styring af aftenens program.
Merete og Axel Dalby

18. Oktober 2025

Jeg fik leveret mad til min søns…

Jeg fik leveret mad til min søns konfirmation, en kæmpe succes! Super lækker mad, kanon service med smilende personale der konstant var opmærksomme på at fylde op, og rydde af samt spørge ind til maden.
Det var overhovedet ikke sidste gang min familie og jeg har fået mad herfra ! Kæmpe thumps up👍👍👍

6. April 2024

Fed oplevelse fantastisk underholdning…

Fed oplevelse fantastisk underholdning lækker mad god betjening god musik og aktiviteter klart værd at deltage kommer gerne igen 😉alt er gennemført i wild west tema både tjenere og vært atmosfære alt er gennemført

15. September 2023

En virkelig god og festlig oplevelse…

En virkelig god og festlig oplevelse med glade og søde medarbejdere. God mad, god musik, fed underholdning, vin øl, drinks og hatte😃 alt var gennemført og vi grinte, spiste, festede, konkurrerede og dansede.

Selv toiletterne var hyggelige og rene, med stemning, stearinlys og duft.

Tak for et fedt sted

17. Juni 2023

Har lige fejret min søns konfirmation…

Har lige fejret min søns konfirmation her. Hele vejen igennem en positiv oplevelse! Mad, service, lokaler, stemning i top! Vi havde i tillæg til aftenfest bestilt overnatning i glamping tipi-telte..Det var så utrolig hyggeligt og ordentligt og gennemført! Kan på det varmeste anbefale stedet og Kristian.

16. Mai 2022

En helt fantastisk oplevelse

En helt fantastisk oplevelse
Har lige været til min første cowboyfest og sikke en fantastisk oplevelse.
Det er som at træde direkte ind i en western film, der er masser af aktiviteter, skøn forplejning og underholdning for enhver - derudover er personalet noget af det mest imødekommende jeg længe har oplevet.
Man kan virkelig mærke, de brænder for stedet. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

21. November 2021

Op karakter !🐎🐎⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alle de 3 gang jeg har været hos wild West.
Har det været en helt fantastisk oplevelse.

Sheriffen Christian og hans fantastisk medarbejder, er med til at skab den helt fantastisk stemning hele aften.

Hvis du skal holde en fest! Enten til fødselsdag eller firmafest, så vil klart gi en kæmp anbefale til vild fest!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

De fortjener mange flere stjerner ind, man kan gi. ⭐️

8. September 2021

❤️🏹🔨🐎Top karakter herfra.

❤️🏹🔨🐎Top karakter herfra.
Vi fik den fedeste rundvisning og info, man kunne tænke sig og cheriffen og teamet er fantastiske, vi skal holde nonfirmation i 2023 og kan varmt anbefale Christian og teamet på dette sted, der er fest til en hver lejlighed og gennemført Tema i bedste western stil
Kæmpe respekt herfra, ❤️🐎🏹🔨
Knus Anja.

22. Mai 2021

Super mad

Det er lææææænge siden vi har hygget os så godt i så flotte gennemførte omgivelser. Og holdt nu kæft man spiser godt

19. September 2019

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen