Jeg afholdte min 60 års fødselsdag, hvilken en dejlig oplevelse, der var lækkert mad, samt en væld af oplevelser for en hver smag, alle mine gæster synes det var allertiders oplevelse. vi overnatte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk aften! Vi afholdte vores firma sommerfest hos Bournonvilles Wild West og det var en super fed og hyggelig aften. God mad, sjov underholdning, gennemført tema og værterne var behjælpeli... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
” Cowboys and Cowgirls… ”Væk din indre cowboy & smag på det vilde vesten – YEEHAW. En anderledes og gennemført oplevelse for virksomheder og private der ønsker en sjovere og uforglemmelig fest Vi har travlt på Prærien, i det vilde vesten , Men frygt ikke, vi har stadig ledige pladser til årets sommerfester, runde fødselsdage, polterabend og andre mærkedage der skal fejres… Forkæl dine ansatte og kig på vores ” Teambuilding” pakker… Har du husket at booke årets Julefrokost ?…. Inden det er tooo late Cowboy Vi har Åbent Find inspiration her på siden eller ring til telegrafen på 88 826 926 – Vi sidder klar alle dage fra 10 – 17
Dänemark
- bournonvilles.dk
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk 🤠
Fantastisk sted med super dejlig og…
Fantastisk sted med super dejlig og festlig stemning ❤️❤️❤️❤️
Jeg synes det fantastisk sted
Jeg synes det fantastisk sted. Elsker deres stemning, god mad og rigtigt festligt musik🤠 kan klart anbefales🫶🏻
Julefrokost 2025 - spild af tid og penge!
Julefrokost 2025 - ALDRIG IGEN!
De får 2 stjerner fordi temaet i hele hytten trods alt er gennemført.
De lever dog slet ikke op til den pris de tager for deres arrangement.
Vi afholder årets julefrokost i deres lokaler. Det starter fint. Lige inden maden går strømmen, hvilket selvfølgelig er beklageligt. Vi ønsker at bestille drikkevarer i baren, men de vil ikke skænke, når de ikke kan se noget. Fair nok. Vi går ned i baren nedenunder, men bliver bedt om at finde vores pladser da der er mad. Vi ventede dog 35 minutter inden det var vores tur til at tage mad. Maden var forsinket (ikke pga. Strømmen) og den må spises i mørke.
Maden var kold, uden smag og med hår i. Hvidvinen til maden var sur som ..... Og imens skulle man høre på personalet der råbte indover buffeten at der manglede mad. Meget forstyrrende.
Efter maden var der pludselig åben i baren alligevel trods manglende strøm. Vi bestilte shots, det kunne ikke lade sig gøre fordi der manglede rene bakker. Så bestille jeg champagne brus , det kunne jeg ikke få fordi sodavands maskinen var tom. Mojito beder jeg om, men det skal man gå i baren nedenunder og få. Vi dropper det bare siger jeg.
Strømmen er retur efter 2 timers afbrydelse og festen kan begynde igen. Dog er musikken meget trist og vi spørger om vi kan høre noget med mere tempo for at få folk igang igen. Det kan vi ikke og vi må vente til dj kommer på kl. 22. Altså om 1 time.
Der bliver serveret dessert (ris a la mande) og da vi ikke troede mere kunne gå galt, så blev der så serveret ris a la mande, hvor flødeskummen var skilt og smagte af mælk med ris. Føj!
Vi vil forsøge at løfte humøret ved at
gå nedenunder og prøve aktiviteterne. Vi bliver bedt om at forlade området , da der er undervisning i square dance kl. 21.30. her er klokken 21.35 og undervisningen starter så først kl. 22.
Dansegulvet er smalt og der er + 50 gæster der gerne vil deltage. Men det er umuligt at få en god oplevelse da pladsen er så trang så man ikke kan bevæge sig. De lover Dj kl. 22, men der var så square dance i stedet.
Herefter vælger vi simpelthen at gå fra festen. Så mange penge for så dårligt et arrangement.
Og så undrer det mig at man har helt unge piger til at stå i baren , med brysterne helt op under hagen, som en del af deres "uniform". Mon forældrene er bevidste om det.
Selve lokalerne er flot indrettet rent tema mæssigt men sindsygt upraktisk med alle de trapper og trin, her tænker jeg især på dem der får en god skid på.
Kan ALDRIG anbefale dette sted til andre!!
En flot og gennemført westernstemning
En flot og gennemført westernstemning, men alt for mange gæster presset ind på ét sted – det føles ikke trygt. Det er også ubehageligt at se de unge ansatte i meget nedringede kostumer, som tiltrækker grænseoverskridende adfærd fra berusede gæster. Det skaber en dårlig stemning og gør oplevelsen mindre behagelig.

Antwort von Bournonvilles Wild West
Det er den fedeste oplevelse i westdoeren stil. Sød personale og 100% gennemført. Viled glæde komme her igen eller arbejde. Det er så hyggeligt
Det er den fedeste oplevelse i wesdon stil
Super godt sted med virkelig god og…
Super godt sted med virkelig god og autentisk westerntema. Gennemførte faciliteter, super fint personale, sjove aktiviteter for alle aldersgrupper. God mad og gode drinks. Helt klart et (eller mange) besøg værd. Yeehaw !!!
Andet år vi er her
Andet år vi er her, super gennemført, lækker mad, super autentisk personale 😍 på alle måder fantastisk. Kan helt bestemt anbefales
Jeg afholdte min 60 års fødselsdag
vi overnattede i telt hvilken jeg kan varmt anbefale, hvorefter der dagen derpå var lækkert brunchens,
Tak for den gode personale der forstår at hygge om gæsterne, Tak til cheif him self.
Et besøg der vil komme igen.
Fantastisk mad!!
Fantastisk mad!!! Altid godt humør, og fantastiske tjenere😄 sheriffen er super sød. Uden tvivl 5 stjerner🤩🤩
Super sted
Super sted
Så professionelt
Engagerede medarbejdere
Super mad
Et sted der virkelig kan anbefales
Konfirmation
Jeg har lige holdt min datters konfirmation på Bournonville Wild West, og hold op en fantastisk fest.
Alt var total gennemført, maden var rigtig god og personalet var så professionelle og hjælpsomme. Dejligt de havde styr på, hvornår taler og underholdning skulle præsenteres, så jeg kunne slappe af i det.
Alle fra 2 år til 86 år hyggede sig, både med aktiviteter, dans og bare at kunne sidde og snakke.
Det er ikke sidste gang jeg besøger Bournonville Wild West.
Top engageret personale
Jeg har lige været til en mægtig fødselsdags cowboyfest. Det var virkelig vellykket og vi blev mødt af et top engageret personale i de flottest udklædninger. Maden var meget lækker og udvalget var stort. Jeg var super godt underholdt af aktiviteter og dans hvor alle kan være med. Kan helt klart anbefales for en sjov og anderledes aften.
God aktiviteter god mad rigtig god…
God aktiviteter god mad rigtig god personale
Bedste sted ever
Bedste sted ever. Fantastisk service!!!! Kom og oplev stemningen.
Vi holdte firma fest Igår
Vi holdte firma fest Igår, og det var bestemt et sted jeg ville anbefale til andre ;) Meget god mad, blev godt underholdt og fedt med alle de lege der er 🤠🤠🤠🤠 Tak for en gennemført aften 🤠🤠
Julefrokost 30-11-2024.
Julefrokost 30-11-2024.
Vi var 7 personer, som havde bestilt "julefrokost i Det vilde vesten", med aktiviteter, square-dans, spisning m.v.
Det positive først:
Maden var god og velopdækket som buffet. 5 stjerner.
Det knap så positive:
Der bliver lovet squaredans m.v. så ALLE kan prøve. det var så her filmen knækkede, maksimalt 1/3 af gæsterne (anslået 3-400) kunne være med til denne del. De øvrige aktiviteter, som er beskrevet i deres fantastiske program til julefrokost, kunne mindre end 1/3 deltage i. Der var skubben/ råben og ingen køkultur, absolut ingen plads til, a stille og rolige gæster kunne have en chance til at prøve på den "korte" tid, som var til rådighed. Igen for mange gæster til at oplevelserne kunne blive positive.
Det absolutte lavpunkt:
Da vi skulle køre derfra, på deres smattede og våde p-plads i græs og mudder, var der absolut ingen tiltag gjort for at modvirke dette, som kunne være afhjulpet nemt med udlægning af noget halm, så almindelige biler havde en chance for at komme derfra uden at køre fast. Når man så var kørt fast, var det bebrejdelser og negative tilkendegivelser af personale, som på ingen måde var løsningorienteret.
Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted til større frokoster omkring jul eller lignende højtider.
Michael Lavlund, CG Jensen A/S

Antwort von Bournonvilles Wild West
Datterens konfirmation 2024
Vi afholdte datterens konfirmation, eller rettere sagt, De afholdte min datters konfirmation. For her finder du et sted der gør det til deres personlige mission at man som gæst får en oplevelse for livet.
Stedet er totalt gennemført, så det er som at være i det vilde vesten. Sheriffen, Mary Lou og alle andre på stedet gør det bestemt ikke mindre autentisk.
Vi kom, vi festede, vi spiste og drak og vi sov i teltene på pladsen. Uden en eneste bekymring.
Og sådan en dag byder på overraskelser og uforudsete ting. Men dine værter tænker kun i løsninger, og gør alt hvad de kan for at tingene bare spiller.
Jeg kan klart anbefale stedet til både Teambuilding, konferencer, fødselsdage, konfirmationer, bryllup osv.
Den fedeste oplevelse vi aldrig glemmer.
Fantastiks mad
Fantastiks mad. Sheriffen er festlig. Virkelig god oplevelse og forlystelserne for konkurrence genet op i en. Kan virkelig anbefales.
Verdensklasse
Verdensklasse. Med 3 børn på 5, 10 og 13 år gav “Sheriffen” og hans fantastiske personale os atter en storslået oplevelse. Ingen steder i DK laver buffet af den kvalitet. Og ungerne var solidt underholdt hele aftenen med rodeo ridning, hestesko kast, bueskydning og tonsvis af sjove aktiviteter for alle aldre. Vi kommer snart igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.