Eerste keer retourde ik 2 artikelen, 1 kreeg ik terug gestuurd en de andere terug betaald. Maar ze negeerde me 2 aeken lang en kreeg de broek niet terug gestuurd. Op geef moment gaven ze mij een code... Mehr ansehen
Echt zo,n super winkel. Verschillende artikelen bij jullie besteld. Bijna altijd goed. Als het niet helemaal perfect past gewoon retour, nooit problemen mee gehad. Altijd heel snel, vriendelijk en co... Mehr ansehen
Mijn zoon van 15 jaar koopt regelmatig broeken bij cotton district. Verschillende modellen die hem perfect zitten. Tot nu toe altijd geheel naar wens. Goede pasvorm en heel comfortabel. Helaas was een... Mehr ansehen
Echt een geweldige online store. Heldere e-mails met bevestiging en track & tracé en zeer snelle bezorging. Prijs/kwaliteit is ook top. Ik ga snel weer bestellen, dank jullie wel cotton district!
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik heb 2 broeken besteld echt top…
Ik heb 2 broeken besteld echt top kwaliteit ben zeer tevreden ik ga hier zeker vaker bestellen.
gratis verzending bij een positieve recensie vooraf
Waarom negatief: wilde schoenen bestellen van €69.50. Bij €70 behoef je geen verzendkosten te betalen. Gevraagd om €70 te betalen en dan is het gratis verzending. Kreeg een mail terug, "bij een leuk en positief recensie vooraf, krijg je gratis verzending. Dus mensen, door het afgeven van een positieve recensie, ongeacht of je al dan niet tevreden bent wordt je beloond. Hiermee kan het postorderbedrijf een positieve indruk achterlaten en mogelijk is het niet zo positief. Hieraan werk ik niet aan mee. Ben gewaarschuwd voor al te optimistische recensies

Goede kwaliteit kleding
Goede kwaliteit kleding, snelle levering en zeer klantvriendelijk. Bestel al jaren bij cotton district en nooit geen klachten gehad. Zeker een aanrader!
Mvg Ramon
Matige kwaliteit en slechte communicatie
Het bestellen bij Cotton District ging zonder problemen. Bij aankomst van de producten was ik niet tevreden over de kwaliteit van de producten en heb dit voorgelegd. In reactie werd aangegeven dat de producten waren zoals deze behoorden te zijn. Na mijn reactie hierop is er geen moeite meer genomen om hierop te reageren. Daarom besloten de producten welke ik nog niet gedragen had te retourneren. Gelukkig verliep dit zonder problemen.
Uiteindelijk is er contact opgenomen en een kortingscode aangeboden, deze is verrekend met de broek die ik gehouden heb.
Geen service
2 broeken in november besteld en 2 in maart. Waarvan beide bestellingen een kapot op met dezelfde klacht. Stof snel heel dun en scheurt bij de achterzakken op 4 plaatsen. Een mail gestuurd, kreeg ik een kortingscode en de info dat ze niks kunnen doen zonder informatie en het zien van de klacht. Foto’s en aankoop bewijs gestuurd maar krijg nogmaals de kortingscode en de boodschap niks te doen aan de klacht. 1,5 maand met een broek doen is slecht maar de service nog slechter. Hier nooit meer bestellen ook niet met een kortingscode!!!
Broek overigens niet heter dan 30 graden gewassen en max 7x aangehad. Ik doe met broeken van de Sting etc al jaren. En dan zou het daaraan moeten liggen. Laat me niet lachen.

Vaker besteld, maar..
Ik heb hier vaker besteld. Eerste 2 keer heb ik coltruien en een zipper gehaald. Aan het begin helemaal prima, maar had uiteindelijk al wel door dat de kwaliteit niet goed was. Zipper was veelste dun, coltruien gaan niet langer dan 2 maanden goed mee. Nu heb ik 2x nette broeken besteld (Chino) voor €40 per stuk. Deze zijn 1,5 maand meegegaan. Kwaliteit is echt chinees. Ik heb ze een mail over de broeken gestuurd, daarop hebben ze mij (nog niet, soort van) een nieuwe broek aangeboden (als ik mijn oude kappote terugstuur). Wat moet ik hiermee? Nog een broek die maar 1,5 maand meegaat? Geen passende oplossing. Konden heel snel reageren, tot ik zei dat het geen passende oplossing was. Daarom dan toch deze review. Kwaliteit is niet goed, dus niet bestellen! Zij pakken een goede winstmarge vanuit China.

Antwort von Cottondistrict
Kleinste maat van chino shorts is…
Kleinste maat van chino shorts is lubberig aan achterzijde, ziet er gewoon lelijk uit. Retouren kost je 4,95 uit eigen zak. Zijn zat online winkels die betere fit aanbieden en gratis retourneren.

Super bedrijf
Super bedrijf! Al enige tijd ben ik hier vaste klant voor mijn broeken. Altijd naar wens en snel geleverd. Laatst een klein service dingetje, maar ook dit is meteen opgelost.
Perfecte spijkerbroeken
Perfecte spijkerbroeken, en daarnaast ook een fijne klantenservice.
Snel geleverd en top kwaliteit broeken!

Niet bestellen hier
Broek gaat na 5 maanden op meerdere plekken stuk, na reviews te lezen is dat bij meerdere mensen op dezelfde plekken. Oftewel hele goedkope kwaliteit, terwijl er word geadverteerd met goede kwaliteit. Voor mij eens en nooit weer want 5 maanden met een broek doen is niet normaal.
Na dit aan te geven te hebben bij de klantenservice word er een kortingscode van 10% gedeeld, waar natuurlijk niemand iets mee gaat doen. Slechte kwaliteit en slechte klantenservice, ik zou je afraden te bestellen.

Antwort von Cottondistrict
Mijn ervaring was simpelweg…
Mijn ervaring was simpelweg fantastisch! Alles was tot in de puntjes verzorgd, van begin tot eind. De service was professioneel en vriendelijk, de kwaliteit was uitstekend, en alles verliep vlot en probleemloos. Ik voelde me echt gewaardeerd als klant en zou dit zonder twijfel aan iedereen aanbevelen.
Snelle levering! Super blij met de broeken :)
Goede ervaring met dit bedrijf👌
Geweldige shop: Cottondistrict !
Geweldige webshop! De kleding is van goede kwaliteit en wordt snel verzonden. Ik ga hier zeker vaker bestellen en kan het iedereen aanraden!
Conform de verwachting
Conform de verwachting, goede kwaliteit en snelle service. Ik zal veel vaker bestellen!
Topservice en topbedrijf
Dit is echt een topbedrijf. Vaker al kleding bij hun besteld. Gisteren weer, fijne korting gekregen. Bleek achteraf dat ik een foutje had gemaakt bij mijn bestelling, dus snel een mailtje erachteraan gestuurd. Binnen 45 min antwoord gekregen en mijn fout hersteld. Echt een vriendelijke topservice! Vandaag de kleding al geleverd gekregen.
Zeer tevreden
Onlangs 2 broeken besteld en enorm tevreden. Met de kwaliteit en de snelheid van het verzenden
Super service
Super snelle service.
Erg behulpzaam en vriendelijk!
Fijne jeans!
Ik heb meerdere broeken hier gekocht en ben zeer tevreden met de prijs-kwaliteit verhouding! De jean stof voelt erg fijn aan op de benen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.