Cotton Club Bewertungen 95

TrustScore 2 von 5

2,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het retouren kostte me uiteindelijk 16,- ipv 12,-. Erg teleurstellend. Gelukkig nooit eerder een online winkel ervaren die zo'n bedrag in rekening brengt mocht je iets willen retouren. Bijzonder!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eigenlijk geen eens 1 ster verdiend, online 2 jassen besteld, 1 jas was niet geleverd/ kwijt geraakt tijdens bezorging. Postbezorger zette zomaar pakje voor de deur!! Cotton club was niet bereid om te... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ben al diverse malen bij de cotton club Zaandam binnen geweest en verbaas me elke keer hoe vriendelijk, lief en behulpzaam het personeel is. Niets is ze teveel en komen zelf met hele leuke ideetjes aa... Mehr ansehen

2,1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 78 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Let op wanneer je iets retourt en opnieuw wilt bestellen

Het retouren kostte me uiteindelijk 16,- ipv 12,-. Erg teleurstellend.

8. April 2026

Antwort von Cotton Club

Zoals wij gisteren ook hebben uitgelegd, brengen wij per retourzending éénmalig €3,95 in rekening per order.

We begrijpen dat extra kosten vervelend kunnen zijn en vinden het jammer om te horen dat dit voor teleurstelling heeft gezorgd.
Mocht er iets niet duidelijk zijn, kun je ons altijd even bellen.
Liefs, Puk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte kwaliteit, dramatische service en fouten die telkens terugkomente bestelling bij…

Dit was mijn laatste bestelling bij Cotton Club. Niet alleen was de kwaliteit van de producten al teleurstellend, maar de klantenservice blijkt nóg erger te zijn. Ik ontving een artikel in de verkeerde maat, meldde dit keurig via hun eigen Returnista‑portaal, stuurde alles retour — en toch beweren ze dat het artikel “niet in het pakket zat”.
Ze verschuilen zich achter interne onderzoeken, leveren geen enkel bewijs en schuiven de verantwoordelijkheid volledig af op de klant. Dit is niet de eerste keer dat er iets misgaat met een bestelling of een retour bij hen, maar wel de laatste keer dat ik dit gedoe accepteer.
Kortom: slechte kwaliteit, onbetrouwbare verwerking van retouren en een klantenservice die structureel tekortschiet. Ik raad Cotton Club absoluut niet aan.

Beste Cotton Club,
Het artikel is conform jullie retourprocedure teruggestuurd en ik beschik over bewijs van verzending. Daarmee heb ik aan mijn verplichting als consument voldaan.
De stelling dat het artikel niet in de retourzending zou hebben gezeten, uitsluitend gebaseerd op een (vermeend) pakketgewicht, is geen deugdelijk bewijs. Gewichtsregistraties bij vervoerders zijn indicatief en kunnen variëren door afronding, sorteerprocessen en verpakkingsmateriaal. Op basis daarvan concluderen dat een artikel niet is geretourneerd, is dan ook zeer discutabel.
Volgens de Europese consumentenregels uit de EU Consumer Rights Directive moet een consument kunnen aantonen dat een retourzending is verzonden. Aan die verplichting heb ik voldaan. Het zonder sluitend bewijs weigeren van een retour is daarom niet in lijn met de geldende consumentenwetgeving.
Ik verzoek jullie nogmaals om deze retour correct te verwerken en het aankoopbedrag terug te betalen. Mocht dit niet gebeuren, dan zal ik de kwestie voorleggen aan ACM ConsuWijzer en overwegen verdere stappen te ondernemen.
Het zou Cotton Club sieren om dit netjes op te lossen in plaats van zich te baseren op aannames over pakketgewichten.

3. März 2026

Hi,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Naar aanleiding van je melding hebben wij deze situatie grondig onderzocht. Daaruit gebleken dat onze webshop het betreffende artikel niet retour heeft ontvangen. Omdat wij het artikel niet hebben ontvangen, kunnen wij de retour helaas niet verwerken. ^Rob

Bestel niet online bij de Cotton Club

Bestel niet online bij de Cotton Club, zeer slechte service. Jaren lang was ik klant van Cotton Club, ik heb bestelling geplaatst en ik zou 02-02 pakket ontvangen. Helaas PostNL heeft nooit pakket bij me aangeboden, maar kreeg ik melding dat die naar de pakket punt gaat, maar daar kwam die ook niet aan , 2 weken lang was pakket gescand zo 2x per dag, ik heb dat vermeld bij ze en ipv aktie ondernemen gingen ze track & trace met me mee lezen. Na 2 weken had ik geen track & trace meer dus gevraagd aan Cotton Club hebben jullie pakket retour ontvangen? Pas toen gingen ze onderzoek starten , pakket gevonden , dat die retour naar hun gaat. Ondanks slechte service wilde ik die pakket hebben , maar ik vertrouwde niet meer dat bezorger nu opeens gaat pakket wel bij me leveren,dus gevraagd laat me het ophalen bij jullie magazijn of stuur de pakket naar jullie winkel in Hoofddorp. Maar niks was mogelijk!!! Totaal niet mee denken, niet klant gericht , helemaal niks. Ik moest opnieuw bestellen! Wat is dit voor onzin? Cotton club kies om zaken te doen met PostNL en mijn pakket is nooit aangekomen, weken lang scans gehad daarna retour en ik moet opnieuw bestellen? Ik heb wel mijn geld terug gehad dat is enige positieve wat ik kan zeggen maar ik ga nooit meer bij ze bestellen. Ze zijn trouwe klant kwijt.

23. Februar 2026

Antwort von Cotton Club

Wat vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad. Wij vinden het uiteraard ook heel jammer dat het pakket zo lang onderweg is geweest. Zoals je zelf ook aangaf, is het PostNL-punt gestopt, waardoor dit misverstand is ontstaan.

Na meerdere onderzoeken door PostNL hebben we het pakket uiteindelijk terug kunnen halen. We hebben er alles aan gedaan om het pakket alsnog naar je toe te kunnen sturen (dit is afgeslagen), alleen is winkellevering in zo'n geval logistiek niet mogelijk.

Wij als Cotton Club staan bekend om onze behulpzaamheid en het meedenken in oplossingen. We doen altijd alles wat binnen onze macht ligt om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vinden we het ook erg jammer om te lezen dat wij hierin niet meer veel goeds voor je kunnen betekenen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Alleen Engels sprekend personeel

Ik woon in Spanje en helaas, daar bezorgen jullie niet. Als ik in Nederland ben dan bezoek ik altijd één van jullie winkels en kom meestal met verschillende items weer thuis. Vol verbazing was ik in A'dam, waar ik als geboren en getogen A'damse de stad in ging! Dus Cotton Club Kalverstraat! Ben ik in Nederland waar ik mijn eigen taal weer kan spreken, spreekt het grootste deel van het personeel geen Nederlands en begint in het Engels een heel verhaal!! Huh....vraag dan op zijn minst op ik Engels spreek. Maar wat is er mis met de taal leren en spreken. Daar slaan jullie de plank wel mis...Wel weer een tas vol mee terug naar Spanje, maar ik irriteer me hier wel aan en ga niet meer naar de Kalverstraat om te shoppen.

29. Dezember 2025

Antwort von Cotton Club

Hoi Jolanda, Bedankt voor het delen van je ervaring en je eerlijke feedback. Fijn om te lezen dat je ondanks alles, weer met een tas vol items naar Spanje bent vertrokken dat waarderen we enorm!

We snappen je irritatie heel goed. Zeker als geboren en getogen Amsterdamse verwacht je in Nederland gewoon in het Nederlands aangesproken te worden. Het is jammer dat dit bij je bezoek aan onze winkel in de Kalverstraat niet zo is gegaan.

Amsterdam is natuurlijk een echte wereldstad met veel internationale bezoekers. Daarom werken er bij ons ook collega’s die (nog) geen Nederlands spreken. Het kan inderdaad zo zijn dat je die dag toevallig vooral door Engelssprekend personeel bent geholpen. Dat neemt niet weg dat we het met je eens zijn: het zou netjes zijn om eerst in het Nederlands te beginnen, of in ieder geval te vragen welke taal iemand spreekt.

We vinden het echt vervelend dat deze ervaring zo is blijven hangen en dat je aangeeft niet meer in de Kalverstraat te willen shoppen. Dat is absoluut niet de bedoeling en niet de ervaring die we willen meegeven.We nemen deze feedback serieus. Fijn weekend alvast gewenst! ^June

Geweldig mooie kleding

Geweldig mooie kleding! Ik heb er al een hele garderobe van. Love it.

6. Januar 2026

Antwort von Cotton Club

Wat fijn om te horen, bedankt voor je leuke berichtje.
^Loes

Nooit meer

Schandalig slechte service.
Ik heb een pakket ontvangen met een groot gat erin, waardoor een artikel ontbrak. Omdat PostNL hier met neerlegtoestemming bezorgt, word ik nu verantwoordelijk gehouden voor iets wat ik nooit heb ontvangen.

Ik heb videobeelden aangeleverd waarop duidelijk te zien is dat het pakket al beschadigd was bij levering. Normaal plakt PostNL in zo’n geval oranje tape op het pakket , dit ontbrak volledig. Daarom heb ik de bezorger nog gevraagd of het truitje misschien in zijn bus lag, maar het was hem niet opgevallen dat het pakket kapot was.

Conclusie: geen oranje tape, geen hulp. En Cotton Club lijkt daar totaal niet van onder de indruk. De klantenservice weigert elke vorm van verantwoordelijkheid of hulp. Ik moet betalen voor een product dat ik nooit heb ontvangen.

Onacceptabel en ronduit belachelijk. Nooit meer.

24. Dezember 2025

Antwort von Cotton Club

Hi Anouk, we vinden het vervelend om te horen dat je dit zo ervaren hebt. Zoals uitgelegd heb je toestemming gegeven voor levering op een afgesproken plek. Voor dit pakket kunnen we dus helaas geen verder onderzoek starten, omdat je bij de keuze van deze afgesproken plek hebt bevestigd dat PostNL niet aansprakelijk is bij schade, verlies of diefstal. We begrijpen dat dit niet het antwoord is waarop je had gehoopt en we vinden het erg vervelend dat we je hierin niet verder kunnen helpen.
^Loes

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jaren goede ervaring, maar dat is nu anders..

Ik bestel al jaren bij Cotton Club en ben een groot afnemer. Ook nooit klachten gehad. Woensdag deed ik een grote bestelling online van circa 550 euro. Donderdag dezelfde week kwam de bestelling al binnen. Er ontbrak helaas een shirtje. Van de 13 bestelde items, zijn er maar 12 geleverd. Dus ik berichtte direct de klantenservice. Na een snelle reactie is het antwoord dat er geen voorraadverschil is geconstateerd in het magazijn dus dat er vanuit hen niks mis is. Daarop heb ik vervolgens weer gereageerd. De tweede reactie was hetzelfde, maar dan aangevuld met dat er ook bij post nl geen gewichtsverschil was.

Op de snelle reactie na en vanwege mijn goede ervaringen met Cotton Club, verbaasd me dit. Ik verwacht een compensatie tenminste in de vorm van dat het product alsnog wordt nageleverd of dat dit product wordt terugbetaald. Heel erg jammer dat ik zo wordt afgewimpeld en niet serieus word genomen. Hierdoor twijfel ik nog wel of ik klant wil blijven..

Update 24-12
Mailtje teruggekregen dat er eenmalig een uitzondering wordt gemaakt en ik het ontbrekende item toegestuurd krijg. Hartelijk dank Cotton Club, fijn dat het is opgepakt!

19. Dezember 2025

Antwort von Cotton Club

Hi, wij gaan altijd van de onderzoeken die wij op de webshop en bij PostNL doen. Het is nooit onze bedoeling geweest de klant niet serieus te nemen.

Excuses voor het ongemak en fijne dagen gewenst.

Slechte kwaliteit producten

Twee truitjes gekocht van 40 euro per stuk. 1 keer gewassen en al helemaal een waas op de truitjes en allerlei draadjes. Het ziet eruit alsof ik de truitjes al jaren heb.
Terug gegaan naar de winkel en daar werd gezegd: 'te heet gewassen' 40 graden ipv 30 graden.

Niet tevreden over de producten, de kwaliteit is slecht en ik vind het vreemd dat de producten na 1 keer wassen al beschadigd zijn. Daarnaast vind ik de klantvriendelijkheid en de mate van het meedenken met de klant, ook erg slecht.
Ik liep de winkel uit met het gevoel dat ik niet snel meer iets zou kopen bij de Cotton Club. De kleding ziet er mooi uit, maar is van slechte kwaliteit in verhouding met de prijs. Daarnaast word je als klant niet vriendelijk geholpen.

7. Oktober 2025

Antwort von Cotton Club

Wat vervelend om te horen dat je ervaring met onze truitjes en de service in de winkel niet naar wens is verlopen. Dat spijt ons enorm. We begrijpen goed dat het teleurstellend is wanneer een product niet de kwaliteit behoudt die je ervan mag verwachten.

We waarderen je feedback over zowel de kwaliteit als de service in de winkel. Deze nemen we serieus zodat we onze service kunnen verbeteren.
^Jade

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een jas besteld bij cotton club voor…

Een jas besteld bij cotton club voor €100. Bij het uitpakken schiet de derde knoop van boven er meteen af. Contact gehad met de klantenservice, mocht hierbij een nieuwe jas bestellen voor 10 procent korting ( waarbij je toch ook de verzendkosten moet betalen maar oke) + de jas gratis mag retourneren. Nouja prima zou je denken.

2 de jas besteld. Bij het openmaken ja hoor! De 1 ste knoop van onderen schiet los! Waardeloze kwaliteit wat ik niet ben gewend van de Cotton Club. Contact gehad met cotton club telefonisch. Aangegeven dat als ik deze moet retourneren ik bij elkaar 200 euro tijdelijk kwijt ben. Nu zou ik dit bij een kledingmaker gerust willen laten maken( heb ik in ieder geval een jas die ik deze week echt nodig had) dit wel voor een compensatie. Nu was dit zeker niet mogelijk voor cotton club. Ze konden niet meer korting bieden en het maakt ze geen zak uit dat ik hierdoor door HUN FOUT! Nu tijdelijk €200 euro armer ben door dit. Geen compensatie mijn geld krijg ik over 2 weken een keer terug en heb nu nog niks! Belachelijk! Ga hier niet bestellen! Echt een afrader!!!!!

1. Oktober 2025

Antwort von Cotton Club

Bedankt voor je review. Wij begrijpen dat het teleurstellend is een artikel te ontvangen, waarvan de knoop al los zit. Onze excuses hiervoor.

Voor de eerste jas hebben wij een gratis retour aangeboden.
Omdat je de jas graag opnieuw wilde hebben, hebben wij je de mogelijkheid gegeven deze met korting opnieuw te bestellen.

Omdat je aangeeft dat deze 2de jas ook niet goed is, hebben wij je ook hiervoor aangegeven deze kosteloos retour te mogen sturen.

Wij begrijpen dat je had gehoopt op een hogere korting, maar daar kunnen wij niet in meegaan.

Waardeloos!

Waardeloos!! Weken terug bestelling gedaan online , nooit ontvangen!
Ze komen niet met een oplossing en reageren vervolgens nergens meer op!
Echt waardeloos , oplichterij !

15. September 2025

Antwort von Cotton Club

Hi Fleur, wij hebben deze situatie meerdere keren onderzocht en daarbij steeds de uitkomst met je gedeeld. PostNL bevestigt dat het pakket correct is afgeleverd op het opgegeven adres. De levering is onderbouwd met een geldig track & trace-nummer.
Daarnaast hebben we je herhaaldelijk uitgenodigd om telefonisch contact op te nemen voor verdere toelichting, maar hier is geen gebruik van gemaakt.
Omdat er geen aanwijzingen zijn dat de bezorging onjuist is verlopen en we alle mogelijkheden tot contact hebben aangeboden, beschouwen wij deze case als afgerond.

Wij doen er alles aan om leveringen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bij vragen of onduidelijkheden onderzoeken we meldingen altijd zorgvuldig in samenwerking met onze bezorgpartner. ^Puk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben nu in cotton club Haarlem .

Ik ben nu in cotton club Haarlem .
de winkel l is zo vreselijk vies .
Loopt genieg personeel om de winkel schoon te maken.

6. August 2025

Hi,
Wat vervelend om te horen dat je winkel ervaring niet goed was.
Wij nemen de feedback zeker mee en hopen je snel weer te verwelkomen! ^Rob

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een online bestelling gedaan met…

Ik heb een online bestelling gedaan met 20% korting. Mijn bestelling heb ik af laten leveren in de winkel. Bij afhalen heb ik de jurk meteen gepast, helaas was de jurk te groot. Ik vroeg in de winkel naar een andere maat, maar deze was er niet meer. Ze adviseerde het artikel online te bestellen. Omdat ik hem met 20% had gekocht en ik het artikel puur wil omruilen had ik verwacht dat ik op de andere maat ook 20% zou krijgen. Ik had namelijk met de klantenservice gechat, maar daar gaf de medewerkers aan dat dat niet ging. Daarom heb ik het artikel niet in een andere maat besteld en vind het ook niet klantvriendelijk.

4. Juni 2025

Leuke winkel en kleding

Leuke winkel en kleding, behulpzaam personeel als je iets niet kan vinden. Ook internetbestellingen altijd snel in de winkel af te halen.

27. Mai 2025

Hi,
Wat fijn om dit te lezen.
Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! ^Jade

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Van prachtig gebreide top naar een crop top

Ik kocht een prachtig gebreid topje. Op 30 graden gewassen en nu heb ik een crop top. Slechte kwaliteit dus.
De prijzen zijn naar mening te hoog in vergelijking met andere winkels.

20. Juli 2024

Hi Loes,
Wat ontzettend jammer om te horen dat de top is gekrompen nadat je deze gewoon op 30 grade hebt gewassen.
Dit is zeker niet de bedoeling en willen altijd kijken naar een passende oplossing.
Ook is het voor ons als bedrijf belangrijk te weten als dit voor komt zodat we dit intern kunnen melden bij onze afdeling Quality control.
Indien het item in de winkel is gekocht wil ik je adviseren om met het item en de aankoopbon terug te gaan naar een store naar keuze.
Vergeet dan niet de eventuele pinpas mee te nemen waar de betaling mee is gedaan.
Mijn collega zal je klacht verder in behandeling nemen en je een passende oplossing bieden.
Mocht je klacht om een online order gaan wil ik je vragen contact op te nemen met onze afdeling Customer Care.
Je kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 18:00
020 - 3412 650
Dan kunnen wij je verder helpen.
Excuses voor het ongemak! Liefs ^Joy

Retourkosten bij beschadigd ontvangen

Ik heb laatst een super mooie top hier besteld. Helaas bleek er een gat in de top te zitten.
Ik heb het artikel dus moeten retourneren.
Ik kreeg netjes mijn geld teruggestort echter moest ik wel retourkosten betalen. Dat vind ik eigenlijk maar raar aangezien ik het artikel beschadigd binnen kreeg. Was de beschadiging er niet dan had ik de top zeker gehouden.

28. April 2025

Antwort von Cotton Club

Hi! Vervelend dat je een beschadigd artikel hebt ontvangen vanuit ons. Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij helpen je hier graag mee verder. Je kunt ons altijd een bericht sturen als dit het geval is, waarop je het artikel kosteloos kan retourneren. Wij kunnen dit ook achteraf nog in orde maken, dus graag horen we nog van je via mail of whatsapp! ^Loes

Traineren

Bestelling geplaatst, geen bevestiging met factuur of ordernummer. Bestelde item onder de maat, matige kwaliteit. Moet retour, kan alleen met ordernummer, dat duurt een paar dagen. Het lijkt lijkt erg op traineren tot de bedenktijd verstreken is. Bestellen betalen gaat snel genoeg . Slechte service

19. April 2025

Antwort von Cotton Club

Bedankt voor je bericht. We begrijpen dat je ontevreden bent over de ervaring, maar we willen je verzekeren dat we geen intentie hebben om het proces te vertragen. Het kan zijn dat er enige vertraging was in de communicatie, maar zodra de retour online wordt aangemeld, krijg je altijd je retourinstructies per e-mail.
Hiervoor heb je inderdaad je ordernummer voor nodig.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Koop altijd in de winkel

Koop altijd in de winkel , maar de prijzen zijn ontzettend gestegen.
Koop en toe een leuke blouse maar daar blijft het ook bij . Spijkerbroek kost 70 euro , die koop ik wel bij h@m voor 25 @ 30 euro.

1. April 2025

Antwort von Cotton Club

Bedankt voor je bericht en dat je regelmatig in onze winkels komt. We begrijpen goed dat prijsstijgingen kunnen opvallen, zeker bij items als spijkerbroeken. We doen ons best om een goede balans te vinden tussen kwaliteit, pasvorm en prijs — al lukt dat natuurlijk niet altijd voor iedereen. Fijn dat je af en toe toch iets leuks vindt in onze collectie.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Belachelijk gestegen prijzen en een…

Belachelijk gestegen prijzen en een steeds slechtere kwaliteit. Truitjes zien er eerst heel mooi uit maar pillen na twee keer dragen. Alles steeds meer polyester.. Voor veel minder geld kun je bij de Zara of Mango kwalitatief veel betere kleding kopen. Jammer want de collectie is vaak leuk. Maar wat een prijzen..

19. April 2025

Antwort von Cotton Club

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit en prijs. We waarderen dat je dit met ons deelt. Mocht je dit verder willen toelichten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via service@cottonclub.nl.

^Liv

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr