Het retouren kostte me uiteindelijk 16,- ipv 12,-. Erg teleurstellend. Gelukkig nooit eerder een online winkel ervaren die zo'n bedrag in rekening brengt mocht je iets willen retouren. Bijzonder!
Unternehmen hat geantwortet
Eigenlijk geen eens 1 ster verdiend, online 2 jassen besteld, 1 jas was niet geleverd/ kwijt geraakt tijdens bezorging. Postbezorger zette zomaar pakje voor de deur!! Cotton club was niet bereid om te... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ben al diverse malen bij de cotton club Zaandam binnen geweest en verbaas me elke keer hoe vriendelijk, lief en behulpzaam het personeel is. Niets is ze teveel en komen zelf met hele leuke ideetjes aa... Mehr ansehen
Postbus 910, 5000 AX, Tilburg, Niederlande
Hat 78 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Het retouren kostte me uiteindelijk 16,- ipv 12,-. Erg teleurstellend.

Antwort von Cotton Club
Dit was mijn laatste bestelling bij Cotton Club. Niet alleen was de kwaliteit van de producten al teleurstellend, maar de klantenservice blijkt nóg erger te zijn. Ik ontving een artikel in de verkeerde maat, meldde dit keurig via hun eigen Returnista‑portaal, stuurde alles retour — en toch beweren ze dat het artikel “niet in het pakket zat”.
Ze verschuilen zich achter interne onderzoeken, leveren geen enkel bewijs en schuiven de verantwoordelijkheid volledig af op de klant. Dit is niet de eerste keer dat er iets misgaat met een bestelling of een retour bij hen, maar wel de laatste keer dat ik dit gedoe accepteer.
Kortom: slechte kwaliteit, onbetrouwbare verwerking van retouren en een klantenservice die structureel tekortschiet. Ik raad Cotton Club absoluut niet aan.
Beste Cotton Club,
Het artikel is conform jullie retourprocedure teruggestuurd en ik beschik over bewijs van verzending. Daarmee heb ik aan mijn verplichting als consument voldaan.
De stelling dat het artikel niet in de retourzending zou hebben gezeten, uitsluitend gebaseerd op een (vermeend) pakketgewicht, is geen deugdelijk bewijs. Gewichtsregistraties bij vervoerders zijn indicatief en kunnen variëren door afronding, sorteerprocessen en verpakkingsmateriaal. Op basis daarvan concluderen dat een artikel niet is geretourneerd, is dan ook zeer discutabel.
Volgens de Europese consumentenregels uit de EU Consumer Rights Directive moet een consument kunnen aantonen dat een retourzending is verzonden. Aan die verplichting heb ik voldaan. Het zonder sluitend bewijs weigeren van een retour is daarom niet in lijn met de geldende consumentenwetgeving.
Ik verzoek jullie nogmaals om deze retour correct te verwerken en het aankoopbedrag terug te betalen. Mocht dit niet gebeuren, dan zal ik de kwestie voorleggen aan ACM ConsuWijzer en overwegen verdere stappen te ondernemen.
Het zou Cotton Club sieren om dit netjes op te lossen in plaats van zich te baseren op aannames over pakketgewichten.

Antwort von Cotton Club
Bestel niet online bij de Cotton Club, zeer slechte service. Jaren lang was ik klant van Cotton Club, ik heb bestelling geplaatst en ik zou 02-02 pakket ontvangen. Helaas PostNL heeft nooit pakket bij me aangeboden, maar kreeg ik melding dat die naar de pakket punt gaat, maar daar kwam die ook niet aan , 2 weken lang was pakket gescand zo 2x per dag, ik heb dat vermeld bij ze en ipv aktie ondernemen gingen ze track & trace met me mee lezen. Na 2 weken had ik geen track & trace meer dus gevraagd aan Cotton Club hebben jullie pakket retour ontvangen? Pas toen gingen ze onderzoek starten , pakket gevonden , dat die retour naar hun gaat. Ondanks slechte service wilde ik die pakket hebben , maar ik vertrouwde niet meer dat bezorger nu opeens gaat pakket wel bij me leveren,dus gevraagd laat me het ophalen bij jullie magazijn of stuur de pakket naar jullie winkel in Hoofddorp. Maar niks was mogelijk!!! Totaal niet mee denken, niet klant gericht , helemaal niks. Ik moest opnieuw bestellen! Wat is dit voor onzin? Cotton club kies om zaken te doen met PostNL en mijn pakket is nooit aangekomen, weken lang scans gehad daarna retour en ik moet opnieuw bestellen? Ik heb wel mijn geld terug gehad dat is enige positieve wat ik kan zeggen maar ik ga nooit meer bij ze bestellen. Ze zijn trouwe klant kwijt.

Antwort von Cotton Club
Ik woon in Spanje en helaas, daar bezorgen jullie niet. Als ik in Nederland ben dan bezoek ik altijd één van jullie winkels en kom meestal met verschillende items weer thuis. Vol verbazing was ik in A'dam, waar ik als geboren en getogen A'damse de stad in ging! Dus Cotton Club Kalverstraat! Ben ik in Nederland waar ik mijn eigen taal weer kan spreken, spreekt het grootste deel van het personeel geen Nederlands en begint in het Engels een heel verhaal!! Huh....vraag dan op zijn minst op ik Engels spreek. Maar wat is er mis met de taal leren en spreken. Daar slaan jullie de plank wel mis...Wel weer een tas vol mee terug naar Spanje, maar ik irriteer me hier wel aan en ga niet meer naar de Kalverstraat om te shoppen.

Antwort von Cotton Club
Geweldig mooie kleding! Ik heb er al een hele garderobe van. Love it.

Schandalig slechte service.
Ik heb een pakket ontvangen met een groot gat erin, waardoor een artikel ontbrak. Omdat PostNL hier met neerlegtoestemming bezorgt, word ik nu verantwoordelijk gehouden voor iets wat ik nooit heb ontvangen.
Ik heb videobeelden aangeleverd waarop duidelijk te zien is dat het pakket al beschadigd was bij levering. Normaal plakt PostNL in zo’n geval oranje tape op het pakket , dit ontbrak volledig. Daarom heb ik de bezorger nog gevraagd of het truitje misschien in zijn bus lag, maar het was hem niet opgevallen dat het pakket kapot was.
Conclusie: geen oranje tape, geen hulp. En Cotton Club lijkt daar totaal niet van onder de indruk. De klantenservice weigert elke vorm van verantwoordelijkheid of hulp. Ik moet betalen voor een product dat ik nooit heb ontvangen.
Onacceptabel en ronduit belachelijk. Nooit meer.

Antwort von Cotton Club
Ik bestel al jaren bij Cotton Club en ben een groot afnemer. Ook nooit klachten gehad. Woensdag deed ik een grote bestelling online van circa 550 euro. Donderdag dezelfde week kwam de bestelling al binnen. Er ontbrak helaas een shirtje. Van de 13 bestelde items, zijn er maar 12 geleverd. Dus ik berichtte direct de klantenservice. Na een snelle reactie is het antwoord dat er geen voorraadverschil is geconstateerd in het magazijn dus dat er vanuit hen niks mis is. Daarop heb ik vervolgens weer gereageerd. De tweede reactie was hetzelfde, maar dan aangevuld met dat er ook bij post nl geen gewichtsverschil was.
Op de snelle reactie na en vanwege mijn goede ervaringen met Cotton Club, verbaasd me dit. Ik verwacht een compensatie tenminste in de vorm van dat het product alsnog wordt nageleverd of dat dit product wordt terugbetaald. Heel erg jammer dat ik zo wordt afgewimpeld en niet serieus word genomen. Hierdoor twijfel ik nog wel of ik klant wil blijven..
Update 24-12
Mailtje teruggekregen dat er eenmalig een uitzondering wordt gemaakt en ik het ontbrekende item toegestuurd krijg. Hartelijk dank Cotton Club, fijn dat het is opgepakt!

Antwort von Cotton Club
Twee truitjes gekocht van 40 euro per stuk. 1 keer gewassen en al helemaal een waas op de truitjes en allerlei draadjes. Het ziet eruit alsof ik de truitjes al jaren heb.
Terug gegaan naar de winkel en daar werd gezegd: 'te heet gewassen' 40 graden ipv 30 graden.
Niet tevreden over de producten, de kwaliteit is slecht en ik vind het vreemd dat de producten na 1 keer wassen al beschadigd zijn. Daarnaast vind ik de klantvriendelijkheid en de mate van het meedenken met de klant, ook erg slecht.
Ik liep de winkel uit met het gevoel dat ik niet snel meer iets zou kopen bij de Cotton Club. De kleding ziet er mooi uit, maar is van slechte kwaliteit in verhouding met de prijs. Daarnaast word je als klant niet vriendelijk geholpen.

Antwort von Cotton Club
Een jas besteld bij cotton club voor €100. Bij het uitpakken schiet de derde knoop van boven er meteen af. Contact gehad met de klantenservice, mocht hierbij een nieuwe jas bestellen voor 10 procent korting ( waarbij je toch ook de verzendkosten moet betalen maar oke) + de jas gratis mag retourneren. Nouja prima zou je denken.
2 de jas besteld. Bij het openmaken ja hoor! De 1 ste knoop van onderen schiet los! Waardeloze kwaliteit wat ik niet ben gewend van de Cotton Club. Contact gehad met cotton club telefonisch. Aangegeven dat als ik deze moet retourneren ik bij elkaar 200 euro tijdelijk kwijt ben. Nu zou ik dit bij een kledingmaker gerust willen laten maken( heb ik in ieder geval een jas die ik deze week echt nodig had) dit wel voor een compensatie. Nu was dit zeker niet mogelijk voor cotton club. Ze konden niet meer korting bieden en het maakt ze geen zak uit dat ik hierdoor door HUN FOUT! Nu tijdelijk €200 euro armer ben door dit. Geen compensatie mijn geld krijg ik over 2 weken een keer terug en heb nu nog niks! Belachelijk! Ga hier niet bestellen! Echt een afrader!!!!!

Antwort von Cotton Club
Waardeloos!! Weken terug bestelling gedaan online , nooit ontvangen!
Ze komen niet met een oplossing en reageren vervolgens nergens meer op!
Echt waardeloos , oplichterij !

Antwort von Cotton Club
Ik ben nu in cotton club Haarlem .
de winkel l is zo vreselijk vies .
Loopt genieg personeel om de winkel schoon te maken.

Antwort von Cotton Club
Niet hier bestellen!!!!! Je bestelling wordt niet geleverd en ze doen ook moeilijk voor een terugbetaling.
Ik heb een online bestelling gedaan met 20% korting. Mijn bestelling heb ik af laten leveren in de winkel. Bij afhalen heb ik de jurk meteen gepast, helaas was de jurk te groot. Ik vroeg in de winkel naar een andere maat, maar deze was er niet meer. Ze adviseerde het artikel online te bestellen. Omdat ik hem met 20% had gekocht en ik het artikel puur wil omruilen had ik verwacht dat ik op de andere maat ook 20% zou krijgen. Ik had namelijk met de klantenservice gechat, maar daar gaf de medewerkers aan dat dat niet ging. Daarom heb ik het artikel niet in een andere maat besteld en vind het ook niet klantvriendelijk.
Leuke winkel en kleding, behulpzaam personeel als je iets niet kan vinden. Ook internetbestellingen altijd snel in de winkel af te halen.

Antwort von Cotton Club
Ik kocht een prachtig gebreid topje. Op 30 graden gewassen en nu heb ik een crop top. Slechte kwaliteit dus.
De prijzen zijn naar mening te hoog in vergelijking met andere winkels.

Antwort von Cotton Club
Ik heb laatst een super mooie top hier besteld. Helaas bleek er een gat in de top te zitten.
Ik heb het artikel dus moeten retourneren.
Ik kreeg netjes mijn geld teruggestort echter moest ik wel retourkosten betalen. Dat vind ik eigenlijk maar raar aangezien ik het artikel beschadigd binnen kreeg. Was de beschadiging er niet dan had ik de top zeker gehouden.

Antwort von Cotton Club
Bestelling geplaatst, geen bevestiging met factuur of ordernummer. Bestelde item onder de maat, matige kwaliteit. Moet retour, kan alleen met ordernummer, dat duurt een paar dagen. Het lijkt lijkt erg op traineren tot de bedenktijd verstreken is. Bestellen betalen gaat snel genoeg . Slechte service

Antwort von Cotton Club
Koop altijd in de winkel , maar de prijzen zijn ontzettend gestegen.
Koop en toe een leuke blouse maar daar blijft het ook bij . Spijkerbroek kost 70 euro , die koop ik wel bij h@m voor 25 @ 30 euro.

Antwort von Cotton Club
Belachelijk gestegen prijzen en een steeds slechtere kwaliteit. Truitjes zien er eerst heel mooi uit maar pillen na twee keer dragen. Alles steeds meer polyester.. Voor veel minder geld kun je bij de Zara of Mango kwalitatief veel betere kleding kopen. Jammer want de collectie is vaak leuk. Maar wat een prijzen..

Antwort von Cotton Club
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.