Vi vil gerne give vores allerbedste anbefalinger til Marianne Staunskær fra Costa Del Sol Buyers
Vi vil gerne give vores allerbedste anbefaling til Marianne Staunskær, som har hjulpet os med at finde og købe vores drømmebolig på Costa del Sol.
Vi fandt hende via anbefalinger i gruppen “Danskere på Costa del Sol” – og vi forstår nu hvorfor hendes navn går igen og igen. Marianne har været fuldstændig uvurderlig gennem hele processen.
Hun har stået for alt – fra udvælgelse af boliger, kontakt til mæglere, advokater og banker, til praktisk hjælp og rådgivning om alt fra internet udbydere, forsikring til restauranter. Hun kørte rundt med os i flere dage og gjorde hele oplevelsen både tryg og overskuelig. Alt var planlagt til mindste detaljer. På intet tidspunkt følte vi "ladt alene". Hun var der og besvarede vores mange hundrede spørgsmål.
Højdepunktet var uden tvivl, da hun tog imod os kl. 01 om natten ved overtagelsen – med nøgler og indkøb klar.
Et serviceniveau langt ud over det sædvanlige.
Vi kan kun give Marianne vores varmeste anbefalinger ❤🙏
P.S. Selv her to måneder efter overtagelsen af lejligheden er Marianne fortsat kun et opkald eller en besked væk. Hun har været fantastisk til at hjælpe os med alt mellem himmel og jord og altid svaret hurtigt og professionelt. Vi er utrolig taknemmelige for, at vi valgte Marianne som vores ejendomsmægler, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse i jagten på vores drømmebolig på Costa del Sol.