conscious.dk Bewertungen 264

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Shampooen er overraskende nem at bruge. Jeg valgte den med tea tree oil, og var ærlig talt lidt bekymret for duften, men fordi jeg døjer med skæl, var jeg nødt til at prøve den. Jeg er overrasket over... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde længe ledt efter en ekstra god termo drikkedunk og fandt den hos dette firma. Bestilte og ordre leveret efter kun to dage. Den var pakket super lækkert og med personlig hilsen, ekstra plus at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Total wellness og selvforkælelse! Og produkter med miljøet i fokus - whats not to like? :-D Jeg fik min ordre leveret på under et døgn, alt var forsvarligt og miljøbevidst indpakket, og alle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg synes de sender hurtig og hvis jeg har spørgsmål eller råd ift et produkt, så svare de hurtig på fx Instagram. Jeg har købt kaffefilter som jeg er meget tilfreds med, deres deo på dåse med bomuld... Mehr ansehen

1. Internetladen

Vom Unternehmen geschrieben

Vi hjælper dig med at vælge mere bevidst. conscious.dk er en dansk web shop der forhandler produkter indenfor personlig pleje, rengøring og køkkenartikler, med fokus på mindre plastik, mere genbrug og kvalitet over kvantitet. Mindre plastik er kernen i vores mission. Ved at tilbyde lækre alternativer, kan man minimerer brugen af engangsplastik. Vi stræber efter at fremme genbrug ved at tilbyde produkter, der kan genanvendes eller genbruges, hvilket bidrager til en mere cirkulær økonomi. Vi tilbyder produkter, der ikke kun er holdbare, men også skaber en bevidst forbrugeroplevelse, hvor kvalitet prioriteres over masseproduktion.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Hurtig pakning af produkter

Hurtig pakning af produkter!
Super fine produkter

13. November 2024

Hej Ninna,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med både levering og vores produkter. Det betyder meget for os at levere en god oplevelse fra start til slut.

De bedste hilsner,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og god service med en…

Hurtig levering og god service med en sød hilsen og ekstra lille gave i leveringen.

14. November 2024

Hej Signe,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med både levering og service. Vi elsker at tilføje en lille ekstra detalje som tak for din støtte.

Vi håber, du bliver glad for dine produkter, og vi glæder os til at se dig igen!

De bedste hilsner,

🙏🏻så fin service

🙏🏻så fin service

14. November 2024

Hej Maja,

Tak for de fine ord! 🙏🏻 Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi håber at se dig igen!

Super fast!

11. November 2024

Hi Laura,

Thank you so much for your 5-star review! 🌟 We're thrilled to hear that you were happy with the fast delivery, that means a lot to us!

Tiril, founder of conscious.dk

Super tilfreds⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super tilfreds⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rigtig fint med lille prøve på andet produkt

12. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Stine,

Mange gange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! Det betyder enormt meget for os at høre at du er tilfreds ❤️

God sæbe

God sæbe! Lidt dyr men holder nok oss i lang tid

18. Oktober 2024

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du sætter pris på kvaliteten af sæben – ingredienserne er nøje udvalgt og af høj kvalitet. En fast sæbebar holder, som du siger, i længere tid, da man ikke behøver at bruge store mængder, da den er koncentreret.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele vejen igennem en rigtig god oplevelse.

Super god kontakt. Lækre produkter og hele vejen igennem, en virkelig god oplevelse. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller der.

20. Oktober 2024

Hej,

Tusind tak for din skønne anmeldelse, det gør os rigtig glad at høre! Det betyder meget for os at høre, at både kontakten og produkterne levede op til dine forventninger. Vi håber at se dig igen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gode produkter og god service

Hurtigt levering, produkter pakke fin ind. Kan lide det er uden plastik og kemi. Er mest begejstret for fast makeup fjerner bar, den giver super skøn hud 😊

10. Oktober 2024

Hej Malou,

Tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os virkelig, at du sætter pris på vores plastikfri indpakning, og især at makeupfjerner-baren har gjort en forskel for din hud – lige præcis den slags feedback vi elsker at høre 😊

Hurtig ekspedition

Jeg havde et spørgsmål, som hurtigt blev besvaret. Jeg lagde en ordre til afhentning og max. to timer senere, kunne jeg afhente mine varer. Super service.

10. Oktober 2024

Hej Betina,

Tusind tak for din super fine anmeldelse! Vi gør alt vi kan for både at svare hurtigt på mails og klargøre bestillinger til afhentning! Vi håber, du bliver glad for dine varer, og du skal endelig sige til, hvis du har spørgsmål igen! 😊

Tiril

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I have had a wonderful experience shopping at Conscious.dk!

I have had a wonderful experience shopping at Conscious.dk! While my first order was delayed due to issues with the delivery company (not their fault), I contacted customer service, and Tiril, the founder, responded immediately. She tracked my order and kept me updated throughout the process, which was very reassuring. When I placed another order later, I received a thoughtful, personal note hoping that the delivery would be faster this time—and it was! It's the little touches like this that show how much they truly care about their customers. I highly recommend Conscious.dk for their excellent customer service and eco-friendly products.

6. Oktober 2024

Hi Gabriela,

Thank you so much for your kind words! It truly means a lot to hear that you’ve had a wonderful experience!

We're so glad that our follow-up and personal touch made a difference. We loved preparing your second order and were just as hopeful for a speedy delivery this time around!

This wonderful review, made my week! Thanks again for your recommendation and support! 🌱

Tiril

Gode produkter

Gode produkter, der virker - uden kemi, jeg ikke kan tåle - og uden plastic, så jeg bidrager til at mindske plasticaffald - ren win win!

26. September 2024

Hej,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er glad for vores produkter og samtidig kan være med til at mindske plastik affald. Win-win, lige præcis! 😊 Vi glæder os til at fortsætte med at levere gode løsninger uden unødvendig kemi og plastik. 🌿💚

Fast and efficient service

Fast & efficient service

20. September 2024

Hi Noris,

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you are happy about the fast and efficient experience with us. We look forward to see you again soon! 😊

Tiril, founder of conscious.dk

Virkelig god service

Virkelig god og personlig service og ekspeditionen gik super hurtigt. Jeg kan varmt anbefale denne lille fine forretning.

15. September 2024

Hej Kristina,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os, at du har haft en god oplevelse med både vores service og hurtige ekspedition. Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at betjene dig igen snart! 😊

outdoor 24

Mega fin stand ved outdoor 24 og lækre produkter

31. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Laila,

Tusind tak for at du kiggede forbi os til Outdoor Festivalen, det er vi rigtig glade for! Dejligt at du synes godt om vores produkter 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pålidelig og ansvarsfuld, når fejl sku ske

Pålidelig og ansvarsfuld, når fejl sku ske. Aver mig næsten, at de ikke har et større udvalg, så jeg kan komme tilbage en anden gang

25. August 2024

Hej Sebastian,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at blive set som pålidelige, også når der sker fejl. Der kan en gang imellem ske menneskelige fejl, når vi pakker, og derfor er vi rigtig glade for, at du kontaktede os så hurtigt, så vi kunne rette det op.

Vi forstår godt, at du gerne vil se et større udvalg, og det er noget, vi løbende arbejder på. Vi håber, du alligevel får lyst til at besøge os igen i fremtiden! 🌿😊

Super hurtig levering

Super hurtig levering, sød hilsen, skønne varer med dyb respekt for vores planet🌿🙏. En dejlig oplevelse. Kan varmt anbefales❤️.

23. August 2024

Hej,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🌿 Vi er glade for, at du havde en dejlig oplevelse, og at vores produkter lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at vi kan bidrage til at gøre det lidt nemmere for folk at vælge bevidst. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen! 🙏❤️

Vare af god kvalitet.

15. August 2024

Hej Jesper,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at betjene dig igen! 😊

Alt vel

Har endnu ikke taget produkterne i brug, men de virker gode og indbydende.
Varerne kom hurtigt frem og i god behold. Hyggeligt med håndskrevne beskeder og vareprøver i form af vaskeark.

4. August 2024

Hej Henrik,

Tusind tak for, at du tog dig tid til at skrive sådan en fin anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os, og vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

Nemt og hurtig levering

Nemt og hurtig levering, produkter lever op til forventninger ig sendte en lille prøve med.

30. Juli 2024

Hej Pernille,

Tusind tak for den fine anmeldelse med de 5 stjerner! Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med det vi leverer, det betyder meget for os :)

Tiril, stifter conscious.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr