conscious.dk Bewertungen 264

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Shampooen er overraskende nem at bruge. Jeg valgte den med tea tree oil, og var ærlig talt lidt bekymret for duften, men fordi jeg døjer med skæl, var jeg nødt til at prøve den. Jeg er overrasket over... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde længe ledt efter en ekstra god termo drikkedunk og fandt den hos dette firma. Bestilte og ordre leveret efter kun to dage. Den var pakket super lækkert og med personlig hilsen, ekstra plus at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Total wellness og selvforkælelse! Og produkter med miljøet i fokus - whats not to like? :-D Jeg fik min ordre leveret på under et døgn, alt var forsvarligt og miljøbevidst indpakket, og alle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg synes de sender hurtig og hvis jeg har spørgsmål eller råd ift et produkt, så svare de hurtig på fx Instagram. Jeg har købt kaffefilter som jeg er meget tilfreds med, deres deo på dåse med bomuld... Mehr ansehen

1. Internetladen

Vom Unternehmen geschrieben

Vi hjælper dig med at vælge mere bevidst. conscious.dk er en dansk web shop der forhandler produkter indenfor personlig pleje, rengøring og køkkenartikler, med fokus på mindre plastik, mere genbrug og kvalitet over kvantitet. Mindre plastik er kernen i vores mission. Ved at tilbyde lækre alternativer, kan man minimerer brugen af engangsplastik. Vi stræber efter at fremme genbrug ved at tilbyde produkter, der kan genanvendes eller genbruges, hvilket bidrager til en mere cirkulær økonomi. Vi tilbyder produkter, der ikke kun er holdbare, men også skaber en bevidst forbrugeroplevelse, hvor kvalitet prioriteres over masseproduktion.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Hej Seyed,

Tusind tak! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både vores service og produkter. Vi sætter stor pris på din støtte 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amazing products delivered with care ❤️

I ordered for the second and not the last time! Here’s a bit about my experience & products.

Service: 10/10 💚
Packaging: 10/10 📦

Laundry detergent sheets: 10/10 (cherry blossom)
Wool & Silk detergent sheets: 10/10
Floor cleaner sheets: 10/10
Toilet cleaner sheets: 10/10 🤯
Deodorant: 10/10

11. Februar 2025

Hi Vanesa,

Oh my gosh, this made my day! ❤️ Thank you so much for your kind words and for taking the time to share your experience. It truly means the world to us! 🌿 We’re so happy to hear that you love the products (and wow – straight 10/10s! 🤩).

Knowing that you've come back for a second order—and not the last—makes us feel incredibly grateful. If you ever need anything or have any questions, we're always here. Happy washing, cleaning, and deodorizing! 😍✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig forsendelse og et rigtig godt…

Hurtig forsendelse og et rigtig godt sæbe produkt , der vasker lige så godt som andet sæbe men fylder ikke noget, ingen plastik dunke . Sæbeskuffen skal hun rengøres en gang imellem , der er ikke noget sæbe der sidder fast 😄

6. Februar 2025

Hej Anette,

Tak for din anmeldelse! 😊 Det er dejligt at høre, at du er glad for vaskearkene– og ja, det er virkelig en fordel, at den ikke fylder noget og slipper for plastikdunke! Vores vaskeark til tøj, opvaskemaskine og toilet er blevet meget populære af den årsag! Tak fordi du deler din erfaring! 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bæredygtighed og god service!

Dejligt at virksomheden giver mulighed for at træffe mere bæredygtige valg, tak!

10. Februar 2025

Hej Camilla,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💚 Det betyder meget for os, at du sætter pris på vores produkter og service. Vi er glade for at kunne gøre det nemmere at vælge løsninger, der giver mening i hverdagen. Tak fordi du støtter os, det betyder så meget! 😊✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg elsker mine nye vaskeark

Jeg elsker mine nye vaskeark. Tøjet bliver fint rent og dufter dejligt af forår.
Der er god service og så elsker jeg conceptet og at alting er så gennemtænkt

5. Februar 2025

Hej Helle,

Hvor er det skønt at høre! 💚 Vi elsker også, hvor nemme vaskearkene er at bruge – og at de stadig giver rent tøj med en dejlig duft. Tak fordi du deler din oplevelse, og fordi du sætter pris på konceptet! ✨

Total wellness og selvforkælelse

Total wellness og selvforkælelse!
Og produkter med miljøet i fokus - whats not to like? :-D

Jeg fik min ordre leveret på under et døgn, alt var forsvarligt og miljøbevidst indpakket, og alle produkter har overrasket mig virkelig positivt!
Det er virkelig lækre produkter med gode ingredienser for både krop og miljø.

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler her! Tværtimod, har jeg allerede lagt nogle flere ting i kurven 🥹

29. Januar 2025

Hej Annica,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🥰 Det betyder virkelig meget at høre, at du føler dig forkælet og er så glad for produkterne. Vi elsker at kunne sende små hverdagsluksus-oplevelser afsted, og det er fantastisk at vide, at de har overrasket dig positivt!

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det gør os virkelig glade! 💛

Tiril / conscious.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og sikker levering.

Hurtig og sikker levering.

19. Januar 2025

Hej Lisette,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at leveringen var hurtig og sikker. Vi er glade for, at du er tilfreds med din bestilling. ✨

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Hurtig levering, fin indpakning med en personlig hilsen og vigtigst af alt - gode produkter. Kommer helt sikkert til at købe fra conscious igen 😊

12. Januar 2025

Hej Ronja,

Hvor er det skønt at høre, at du er tilfreds med det hele – fra levering til produkterne. Tusind tak for din søde anmeldelse, og vi er glade for, at du har fundet noget, du kan bruge, og for at du ønsker at komme tilbage til os igen! 🌿

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Fin kvalitet. Nem bestilling og hurtig levering.

12. Januar 2025

Hej Anne Grethe,

Mange tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både kvalitet, bestilling og levering, det betyder virkelig meget for os!

Mega god kundeservice

Mega god kundeservice - jeg havde bestilt 7 sugerør i glas, men de havde kun 5, så de kontaktede mig og spurgte hvad jeg havde lyst til at gøre. Jeg fik to grønne istedet OG to ekstra sugerør i rabat til næste ordre. Super god, hurtig og flink service. Og selvfølgelig gode produkter - er fast køber af vaske ark, toilet ark. Og skal snart prøve flere ting

7. Januar 2025

Hej Natasha,

Tak for din søde anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne finde en god løsning for dig med sugerørene. Det betyder super meget for os at give en god oplevelse – og det lyder, som om de ekstra sugerør kom i god brug. Vi håber, du bliver lige så glad for de nye produkter, du skal prøve. ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

A company with a personal touch 👌🏾😊

Great service. Quick delivery and a lovely personalised package.
Highly recommend this company for the more conscious mind :)

10. Januar 2025

Hi Jodie,

Thank you so much for your kind words! 😊 We're thrilled to hear you enjoyed the quick delivery and the personal touch in your package—it means the world to us. 💌 Thank you for your support and recommendation! 🌿✨

Det rigtige koncept

Rigtig lækre produkter
Skridt mod et bedre miljø

5. Januar 2025

Hej Iben,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟 Det betyder rigtig meget for os at høre, at du synes godt om vores koncept og produkter. Vi arbejder hårdt for at tilbyde kvalitetsprodukter, som vores kunder virkelig kan få glæde af.

Vi håber, du fortsat bliver glad for dine køb – og husk, vi er altid her, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Kærlig hilsen,

Super fede varer og fantastisk service

Super fede varer og fantastisk service

18. Dezember 2024

Hej,

Tusind tak for dine søde ord! Det varmer at høre, at både vores produkter og service lever op til dine forventninger 💚

God deo uden aluminium

God deo😊 og uden aluminium

15. Dezember 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse! 🙏 Det glæder os, at du er glad for deodoranten – vi synes også, det er skønt med en effektiv deo uden unødvendige ingredienser. 😊

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Lækre varer.!

21. Dezember 2024

Hej Julie,

Hvor er det dejligt at høre! Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Vi går op i både kvaliteten af vores varer og en hurtig levering, så det gør os glade, at du er tilfreds. 😊

Produkter fra Conscious

Dejligt at modtage pakken fra conscious!
For mig nye produkter, som jeg dels er igang med at prøve, og prøver! Hurtig bestilling og modtagelse!!

12. Dezember 2024

Hej Anett,

Tusind tak for din søde anmeldelse! 🌸 Vi håber, du bliver glad for at prøve produkterne – skriv endelig, hvis du har spørgsmål undervejs. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både bestilling og levering. 💌

Skønne produkter.

Skønne produkter.
Hjertevarm og personlig service. Hyggeligt med den lille personlige hilsen i leveringen.

Hej Lykke,

Tak for din dejlige anmeldelse! 🌸 Det varmer vores hjerter at høre, at du er glad for både produkterne og vores service. Vi elsker at gøre lidt ekstra ud af hver pakke, og det betyder meget for os, at det bliver værdsat. 💌 Tusind tak for dine søde ord – vi håber at se dig igen!

Great product

Great product, good delivery, nice packaging!

28. November 2024

Hi Andrea,

Thank you so much for your review, it is highly appreciated! We are happy to hear that you are satisfied with everything :)

Hurtig og venlig betjening

Hurtig og venlig betjening. Der er nok lidt juletravlt for min brødkurv havde det forkerte stof og der manglede en lille ting. Men den blev eftersendt samme dag og farven var ikke så vigtig for mig. Begge forsendelser kom med lille gave og sød hilsen.

Hej Tatiana,

Tusind tak for din anmeldelse og din forståelse! 😊 Vi beklager fejlen med den manglende ting rigtig meget, men vi er glade for at du tog kontakt, og at vi hurtigt kunne få det rettet.

Så vidt jeg kan se har vi ikke haft andre farver af brødkurven på lager i et stykke tid. Da vores brødkurve er lavet af reststof, kan de variere lidt i farve, hvilket gør hver kurv unik. Har du dog modtaget en, der slet ikke passer til det, du forventede, er du altid velkommen til at kontakte os – vi vil selvfølgelig finde en løsning.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og håber, du blev glad for de små gaver som beklagelse for det manglende produkt. Tak fordi du handlede hos os – vi håber at se dig igen! ☺️

nemt og hurtigt

som titlen siger nemt og hurtigt, alt er som det skal være og så med et lille takkekort med i :) kan klart anbefales.

Hej Richard,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Det glæder os, at alt levede op til dine forventninger, og at du satte pris på det lille håndlavede takkekort.

Vi er så glade for din anbefaling og håber at se dig igen en anden gang!

Tiril, stifter conscious.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr