Sinds half jaar een Comate Elite fiets. Top fiets, lekker licht, 100km actie radius haalt deze makkelijk! Service van dit bedrijf is top. Afdekkapje van de accu aansluiting verloren.(1 van... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fiets rijdt fantastisch en het zijn de kleine dingen die portief opvallen en de kwaliteit hoog maken: handvaten, zadelvering (optioneel), nauwelijks naden. De service en support is voor Nederlandse... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De fiets (CC2 cruiser) fietst heerlijk. Rijdt fantastisch en licht. Krijg veel complimenten over mooie design. Echt aanrader! Enige minpuntje voor mij is dat de app geen verbinding maakt met de fiet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Comate is een jong en eigenzinnig e-bikemerk uit Baarle-Nassau/Tilburg dat staat voor betrouwbaar, comfortabel en verantwoord fietsen. Onze e-bikes combineren een strak design met een natuurlijke en comfortabele rijervaring en hoogwaardige techniek. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om fietsen comfortabeler, leuker en slimmer te maken. De eerste Comfort-serie liet zien dat kwaliteit en comfort hand in hand kunnen gaan. Met de nieuwe Smart-serie zetten we die lijn voort: een minimalistische e-bike met slimme functies, stille ondersteuning en een afwerking die tot in detail klopt. Betrouwbaarheid is bij Comate de basis. We werken alleen met kwaliteitsonderdelen die zich hebben bewezen in gebruik en onderhoud. Comfort ervaar je in de houding, de soepele ondersteuning en het stille rijgevoel. Benaderbaarheid betekent dat we altijd dichtbij blijven – in prijs, service en contact. We doen dingen graag op onze eigenzinnige manier: nuchter, eerlijk en zonder onnodige complexiteit. En we nemen onze verantwoordelijkheid – voor kwaliteit, duurzaamheid en tevreden klanten. Met ongeveer 25 dealers in Nederland en onderhoud aan huis bieden we zekerheid en gemak voor elke fietser. Comate, Comfort all the Way
Smederijstraat 37, 5111 PT, Baarle-Nassau, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
De service en support is voor Nederlandse begrippen enorm hoog: zeer snelle reactie en er komt dag er op iemand bij je thuis langs.

Antwort von Comate Motion
Ik gebruik de fiets nu bijna 3 jaar en ik geniet er elke dag van. Alles werkt nog prima en hij fiets geweldig.

Antwort von Comate Motion
Sinds half jaar een Comate Elite fiets.
Top fiets, lekker licht, 100km actie radius haalt deze makkelijk!
Service van dit bedrijf is top.
Afdekkapje van de accu aansluiting verloren.(1 van de mindere dingen van de fiets, misschien iets bedenken dat dit kapje vast blijft zitten) Comate gebeld en kreeg gratis 2 kapjes door gestuurd.
Tevens mag de dealer Fietsmannetje in Noordwijk ook wel genoemd worden.
Geven goede service.
Gr Frank

Antwort von Comate Motion
Responsive and helpful service! I have a bike from the first batch and Comate has been helpful with resolving issues.

Antwort von Comate Motion
Zochten urban ebike voor onze zoon. Hij heeft diverse merken getest en in de prijsklasse was dit de duidelijke winnaar. Hij was meteen verkocht. Ik was ook zo zeer onder de indruk van design en afmontage dat ik gelijk zelf een refurbished versie bij comate heb gekocht. Het valt op hoe zeer deze fietsen de duurdere gazelle middenmoterfiets van mn vrouw stof doet happen in de stad. Deze fietsen trekken single speed zo veel sneller op! Mijn fiets werd snel thuis gemonteerd afgeleverd, mooi linnen comate tasje erbij met de accessoires. De after sales service van dit bedrijf is geweldig goed. Zeer snelle en oplossingsgerichte after sales. Petje af! In de schuur staan twee mooie ct cruisers en in huis twee blije gebruikers.

Antwort von Comate Motion
Geweldige fiets en klantenservice! Ik ben zwaar onder de indruk.

Antwort von Comate Motion
Super tevreden met de CT-Cruiser en de geweldige service!
Ik rij nu al ruim twee jaar op mijn e-bike (CT Cruiser) en ik ben nog steeds ontzettend blij met mijn aankoop. Vanaf de eerste meters viel het me al op hoe comfortabel de zithouding is.
Wat deze fabrikant écht onderscheidt, is de zeer goede after-sales service. Je merkt dat de klant hier na de aankoop niet vergeten wordt. Mocht je zelf eens iets willen vervangen of aanpassen: je kunt super makkelijk e-mailen en losse onderdelen bestellen.
Na 2 jaar gaf de temperatuursensor in de motor plotseling een error. De monteur is gratis bij mij thuis langsgekomen om de sensor te repareren. Als kers op de taart kreeg de fiets ter plekke ook nog een extra onderhoudsbeurt.
Dit is hoe service hoort te zijn! Een absolute aanrader voor iedereen die een betrouwbare e-bike zoekt met een service die écht voor je klaarstaat wanneer je dat nodig hebt.

Antwort von Comate Motion
de accu van onze Comate CC2 Elite bevatte n foutje in de software; de engineer van Comate komt dat aan huis even fixen met een update; mooie service en probleem opgelost!

Antwort von Comate Motion
Enige minpuntje voor mij is dat de app geen verbinding maakt met de fiets. Bepaalde functies zijn dus niet beschikbaar. Bovendien krijg ik iedere 15 min een foutmelding in de app. Bij klantenservice helaas radiostilte.

Antwort von Comate Motion
Ik heb inmiddels 12000 km gefietst. De fiets doet het altijd en is erg comfortabel. Helaas raakt de lak gemakkelijk beschadigd en hebben sommige boutjes wat roestvorming ( anders hadden jullie 5 sterren gekregen).
Ik raad deze fiets een ieder aan voor dagelijks gebruik.

Antwort von Comate Motion
Very good bikes and service. I own 4!
Would recommend to have easy option on web side to switch to English.

Antwort von Comate Motion
Het belangrijkste is natuurijk de fiets en die rijdt na wat kleine kinderziektes perfect,de fiets bestaat uit bekende en kwalitatief gekozen onderdelen. Ik rijdt vooral woon/werkverkeer dus zaken als batterijduur zijn voor mij minder belangrijk.Wat vooral op valt is het lage gewicht, kunnnen al die dames ebikes met middenmotor niet tegenop.Vanaf het begin leuk contact gehad met een van eigenaren Adam die altijd snel en accuraat reageerde en ik heb me daardoor altijd serieus behandeld gevoeld.Prijs kwaliteit na een jaartje, wat voor mij vaak een belangrijk keuze argument is voor een aankoop 9.Ik zou zeggen maak eens een proefrit .

Antwort von Comate Motion
Nette service mbt de aanschaf/proefritten.
De fiets heeft een keurige aanschafprijs en fietst heerlijk. Bijna 3800 km gefietst inmiddels en bevalt nog uitstekend.
De volgende fiets wordt weer een Comate en ik heb de fiets al flink gepromoot in de buurt.

Antwort von Comate Motion
Heb n Comate CC2 Elite (cream) gekocht; slim concept; zoals n super laag gewicht; stabiel alu-frame 6061 T6👌; en toepassing van vele goede kwaliteitscomponenten; eenvoudige bediening met of zonder app en incl navi; kortom: prima ebike -))

Antwort von Comate Motion
Great product and great service !
De fiets van comate fietst fantastisch. Goede prijs kwaliteit verhouding. De klantenservice was na aankoop erg behulpzaam

Antwort von Comate Motion
Wat een fijne fiets! Ik heb sinds vorig jaar een Comate fiets en al veel plezierige kilometers gemaakt! Goede accu, mooi design (al veel positieve opmerkingen over gekregen!). De Comate fiets is echt een aanrader!

Antwort von Comate Motion
Hebben nu bijna 2 jaar de fietsen in gebruik, en nog geen seconde spijt. Naast dat het prachtige fietsen (CC elite) zijn, rijden ze ook super.. Ook de service vanuit Comate hebben we als uitstekend ervaren, zowel bij de aanschaf als bij een klein probleempje met het voorwiel. Nieuw wiel werd direct kosteloos opgestuurd. Nu na 2 jaar en veel kilometers verder, nog steeds super tevreden.

Antwort von Comate Motion
Mooie fiets maar de communicatie is slecht en beloftes worden niet waargemaakt. Levertijden worden doorlopend aangepast. Ook de beloofde app nodig voor bediening en navigatie op de fiets wordt op de site al lang en nog steeds aangekondigd in februari en inmiddels is het echt maart. Zorg dat je eerlijke verwachtingen schept Comate of zet de datum verder zodat je de verwachting kan overtreffen. Dan win je sympathie van je klant. Groeipijn? Wees eerlijk en leer hiervan en laat dit weten aan je klant.

Antwort von Comate Motion
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.