Comate Motion Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sinds half jaar een Comate Elite fiets. Top fiets, lekker licht, 100km actie radius haalt deze makkelijk! Service van dit bedrijf is top. Afdekkapje van de accu aansluiting verloren.(1 van... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fiets rijdt fantastisch en het zijn de kleine dingen die portief opvallen en de kwaliteit hoog maken: handvaten, zadelvering (optioneel), nauwelijks naden. De service en support is voor Nederlandse... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De fiets (CC2 cruiser) fietst heerlijk. Rijdt fantastisch en licht. Krijg veel complimenten over mooie design. Echt aanrader! Enige minpuntje voor mij is dat de app geen verbinding maakt met de fiet... Mehr ansehen

1. Fahrradgeschäft
  2. Fahrradwerkstatt
  3. Fahrrad-Großhändler
  4. Geschäft für Fahrradzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Comate is een jong en eigenzinnig e-bikemerk uit Baarle-Nassau/Tilburg dat staat voor betrouwbaar, comfortabel en verantwoord fietsen. Onze e-bikes combineren een strak design met een natuurlijke en comfortabele rijervaring en hoogwaardige techniek. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om fietsen comfortabeler, leuker en slimmer te maken. De eerste Comfort-serie liet zien dat kwaliteit en comfort hand in hand kunnen gaan. Met de nieuwe Smart-serie zetten we die lijn voort: een minimalistische e-bike met slimme functies, stille ondersteuning en een afwerking die tot in detail klopt. Betrouwbaarheid is bij Comate de basis. We werken alleen met kwaliteitsonderdelen die zich hebben bewezen in gebruik en onderhoud. Comfort ervaar je in de houding, de soepele ondersteuning en het stille rijgevoel. Benaderbaarheid betekent dat we altijd dichtbij blijven – in prijs, service en contact. We doen dingen graag op onze eigenzinnige manier: nuchter, eerlijk en zonder onnodige complexiteit. En we nemen onze verantwoordelijkheid – voor kwaliteit, duurzaamheid en tevreden klanten. Met ongeveer 25 dealers in Nederland en onderhoud aan huis bieden we zekerheid en gemak voor elke fietser. Comate, Comfort all the Way

Hervorragend

Alle Bewertungen

20 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fiets rijdt fantastisch en uitmuntende support

De service en support is voor Nederlandse begrippen enorm hoog: zeer snelle reactie en er komt dag er op iemand bij je thuis langs.

9. Juli 2026

Hoi Paul,
Wat een mooie review, dank je wel!
Heel fijn om te horen dat je Comate zo fantastisch rijdt en dat juist de kleine details voor jou het verschil maken. Daar besteden we veel aandacht aan, dus het is extra mooi als dat ook echt wordt opgemerkt.
Ook je compliment over onze service en support waarderen we enorm. We vinden het belangrijk dat je snel geholpen wordt en dat we, waar nodig, gewoon bij je thuis langskomen om iets goed op te lossen.
Namens Team Comate: dank voor je vertrouwen en nog heel veel fijne kilometers gewenst!

Een top fiets

Ik gebruik de fiets nu bijna 3 jaar en ik geniet er elke dag van. Alles werkt nog prima en hij fiets geweldig.

7. Juli 2026

Antwort von Comate Motion

Hoi Robert, Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review!
Super dat je na bijna drie jaar nog steeds elke dag geniet van je Comate en dat alles nog prima werkt. Dat horen we natuurlijk ontzettend graag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sinds half jaar een Comate Elite fiets.

Sinds half jaar een Comate Elite fiets.
Top fiets, lekker licht, 100km actie radius haalt deze makkelijk!

Service van dit bedrijf is top.
Afdekkapje van de accu aansluiting verloren.(1 van de mindere dingen van de fiets, misschien iets bedenken dat dit kapje vast blijft zitten) Comate gebeld en kreeg gratis 2 kapjes door gestuurd.

Tevens mag de dealer Fietsmannetje in Noordwijk ook wel genoemd worden.
Geven goede service.

Gr Frank

7. Juli 2026

Hoi Frank,
Wat een mooie review, dank je wel!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je Comate Elite en dat de actieradius in de praktijk zo goed bevalt. Ook mooi dat je onze service én de service van Fietsmannetje in Noordwijk zo waardeert. We geven het compliment graag door.
En dank ook voor je opmerking over het afdekkapje van de accu-aansluiting. Goed dat je dit benoemt; dat soort feedback helpt ons om onze fietsen steeds verder te verbeteren. Fijn dat we je snel konden helpen met twee nieuwe kapjes.
Namens Team Comate: veel plezier met je Elite en nog heel veel fijne kilometers gewenst!

Mooie fiets

Mooie, snelle, degelijke en betrouwbare fiets

6. Juli 2026

Hoi Paul,
Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie 5-sterrenreview!
Mooi dat je je Comate ervaart als mooi, snel, degelijk én betrouwbaar. Precies de combinatie waar we als Team Comate veel waarde aan hechten.
Veel plezier met je fiets en nog heel veel fijne kilometers gewenst!

Responsive and helpful service

Responsive and helpful service! I have a bike from the first batch and Comate has been helpful with resolving issues.

6. Juli 2026

Antwort von Comate Motion

Thank you so much for your 5-star review!
It’s great to hear that you’ve experienced our service as responsive and helpful. As one of the early Comate riders from our first batch, your feedback and trust mean a lot to us.
We’re glad we could help resolve the issues and really appreciate your support. From all of us at Team Comate: thank you, and we wish you many more enjoyable rides!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Best urban ebike in zn klasse van zeer klantgericht bedrijf

Zochten urban ebike voor onze zoon. Hij heeft diverse merken getest en in de prijsklasse was dit de duidelijke winnaar. Hij was meteen verkocht. Ik was ook zo zeer onder de indruk van design en afmontage dat ik gelijk zelf een refurbished versie bij comate heb gekocht. Het valt op hoe zeer deze fietsen de duurdere gazelle middenmoterfiets van mn vrouw stof doet happen in de stad. Deze fietsen trekken single speed zo veel sneller op! Mijn fiets werd snel thuis gemonteerd afgeleverd, mooi linnen comate tasje erbij met de accessoires. De after sales service van dit bedrijf is geweldig goed. Zeer snelle en oplossingsgerichte after sales. Petje af! In de schuur staan twee mooie ct cruisers en in huis twee blije gebruikers.

1. Juli 2026

Beste Kurt,
Wat een ontzettend mooie review om te lezen, dank je wel!

Hier worden we oprecht blij van. Precies dit is waar we het voor doen: fietsen ontwikkelen die er goed uitzien, prettig rijden en in het dagelijks gebruik gewoon kloppen. Mooi om te horen dat jullie zoon na het testen van verschillende merken meteen overtuigd was, en extra bijzonder dat je daarna zelf ook voor een refurbished Comate hebt gekozen.
Dat er nu twee CT Cruisers in de schuur staan én twee blije gebruikers in huis zijn, is misschien wel het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. Ook fijn dat je de snelle aflevering, de afmontage en de after-sales service zo waardeert. We vinden het belangrijk dat klanten niet alleen bij aankoop goed geholpen worden, maar ook daarna op ons kunnen rekenen.

Namens Team Comate: dank voor het vertrouwen, de mooie woorden en samen heel veel fijne kilometers gewenst!

Geweldige fiets en klantenservice

Geweldige fiets en klantenservice! Ik ben zwaar onder de indruk.

18. April 2026

Hi Suzanna,
Wat ontzettend fijn om je review te lezen, dank je wel hiervoor!
Super dat je zo tevreden bent over zowel de fiets als onze klantenservice. Daar doen we het als Team Comate voor. We wensen je heel veel fijne kilometers toe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tevreden met de CT-Cruiser en de…

Super tevreden met de CT-Cruiser en de geweldige service!
Ik rij nu al ruim twee jaar op mijn e-bike (CT Cruiser) en ik ben nog steeds ontzettend blij met mijn aankoop. Vanaf de eerste meters viel het me al op hoe comfortabel de zithouding is.

Wat deze fabrikant écht onderscheidt, is de zeer goede after-sales service. Je merkt dat de klant hier na de aankoop niet vergeten wordt. Mocht je zelf eens iets willen vervangen of aanpassen: je kunt super makkelijk e-mailen en losse onderdelen bestellen.
Na 2 jaar gaf de temperatuursensor in de motor plotseling een error. De monteur is gratis bij mij thuis langsgekomen om de sensor te repareren. Als kers op de taart kreeg de fiets ter plekke ook nog een extra onderhoudsbeurt.

Dit is hoe service hoort te zijn! Een absolute aanrader voor iedereen die een betrouwbare e-bike zoekt met een service die écht voor je klaarstaat wanneer je dat nodig hebt.

20. Juni 2026

Dag Gerrel,

Wat een fijne review om te lezen, dank je wel!
Het is voor ons echt mooi om te horen dat je na ruim twee jaar nog steeds zo blij bent met je CT Cruiser. Zeker omdat comfort, betrouwbaarheid en goede service precies de dingen zijn waar we veel aandacht aan besteden.
Ook heel fijn dat je onze service zo benoemt. We vinden het belangrijk dat je niet alleen bij de aankoop goed geholpen wordt, maar ook daarna gewoon bij ons terechtkunt. Of het nu gaat om een onderdeel, een vraag of — zoals in dit geval — een technisch probleem dat opgelost moet worden.
Goed om te horen dat onze monteur de temperatuursensor bij je thuis heeft kunnen repareren en meteen nog even extra naar de fiets heeft kunnen kijken. Zo hoort service wat ons betreft ook te zijn.
Namens Team Comate: dank voor je vertrouwen, je mooie woorden en je aanbeveling. We wensen je nog heel veel fijne kilometers toe op je CT Cruiser!

Comate CC2 Elite

de accu van onze Comate CC2 Elite bevatte n foutje in de software; de engineer van Comate komt dat aan huis even fixen met een update; mooie service en probleem opgelost!

20. Juni 2026

Dag Gerard
Dank voor deze mooie review. Een goed service vinden we erg belangrijk, dus we zijn erg blij dat je dat ook zo ervaren hebt en aan ons terug koppelt. Dank daarvoor en fijn dat we je probleem hebben kunnen oplossen natuurlijk. Heel veel fietsplezier gewenst!

Hartelijke groet, Team Comate

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De fiets (CC2 cruiser) fietst heerlijk, maar…

Enige minpuntje voor mij is dat de app geen verbinding maakt met de fiets. Bepaalde functies zijn dus niet beschikbaar. Bovendien krijg ik iedere 15 min een foutmelding in de app. Bij klantenservice helaas radiostilte.

8. Juni 2026

Antwort von Comate Motion

Bedankt voor je mooie 4-sterrenreview en voor je eerlijke feedback. Fijn om te lezen dat je CC2 Cruiser zo heerlijk fietst, fantastisch en licht rijdt, en dat je veel complimenten krijgt over het design. Dat je de fiets zelfs een aanrader noemt, waarderen we enorm.
Tegelijkertijd willen we ook erkennen dat onze reactie op je vragen over de app en de slimme functies langer heeft geduurd dan wenselijk. Sommige technische vragen of specifieke problemen, bijvoorbeeld rondom de verbinding tussen app en fiets, zijn niet altijd direct eenvoudig te beoordelen. Daardoor hebben we soms iets meer tijd nodig om zorgvuldig uit te zoeken wat de beste oplossing is. Dat neemt niet weg dat we dit ook sneller en duidelijker hadden kunnen communiceren.
Inmiddels hebben we contact gehad en gereageerd op je punten. We hopen oprecht dat de problemen met de app en de foutmeldingen inmiddels naar tevredenheid zijn opgelost. Mocht er toch nog iets openstaan, laat het ons dan vooral weten in een persoonlijk bericht.
Feedback zoals deze helpt ons echt om iedere dag beter te worden. Als merk willen we benaderbaar en verantwoordelijk zijn, dus we waarderen het oprecht dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. En goed om te weten: we blijven onze app en de algemene gebruikerservaring continu verbeteren, inclusief nieuwe functionaliteiten.
Tot slot wensen we je nog heel veel fijne ritten toe!

Ik heb inmiddels 12000 km gefietst

Ik heb inmiddels 12000 km gefietst. De fiets doet het altijd en is erg comfortabel. Helaas raakt de lak gemakkelijk beschadigd en hebben sommige boutjes wat roestvorming ( anders hadden jullie 5 sterren gekregen).
Ik raad deze fiets een ieder aan voor dagelijks gebruik.

11. Mai 2026

Beste Ben,
Dank voor je mooie review en het delen van je ervaring na inmiddels 12.000 km — dat is een indrukwekkende afstand!

Geweldig om te horen dat de fiets betrouwbaar is en comfortabel rijdt in dagelijks gebruik. Tegelijkertijd waarderen we je eerlijke feedback over de lak en de roestvorming op sommige boutjes. Mede dankzij dit soort feedback hebben we hierin inmiddels belangrijke verbeteringen doorgevoerd, waaronder een aangepaste lakafwerking en het gebruik van betere boutjes. Als je wil kunnen we je andere boutjes toesturen. Zou je ons in dat geval een mailtje (service@comatebikes.com)willen sturen met het model wat je hebt? We sturen je dan nieuwe boutjes toe.

En ondanks deze punten toch de fiets aanraden aan anderen vinden we natuurlijk fantastisch om te lezen. Dank voor het vertrouwen en nog heel veel veilige kilometers gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very good bikes and service

Very good bikes and service. I own 4!

Would recommend to have easy option on web side to switch to English.

Hi Joseph,
Thank you so much for your amazing review — and wow, owning 4 Comate bikes is truly special to hear!
We’re very happy that you’re enjoying both the bikes and our service. Thank you as well for the helpful feedback regarding the English language option on our website. We actually do have an English language switch available at the bottom of the website, but your comment shows us that we can make this more visible and easier to find.
Thanks again for your support and for being part of the Comate community!

COMATE CT ELITE

Het belangrijkste is natuurijk de fiets en die rijdt na wat kleine kinderziektes perfect,de fiets bestaat uit bekende en kwalitatief gekozen onderdelen. Ik rijdt vooral woon/werkverkeer dus zaken als batterijduur zijn voor mij minder belangrijk.Wat vooral op valt is het lage gewicht, kunnnen al die dames ebikes met middenmotor niet tegenop.Vanaf het begin leuk contact gehad met een van eigenaren Adam die altijd snel en accuraat reageerde en ik heb me daardoor altijd serieus behandeld gevoeld.Prijs kwaliteit na een jaartje, wat voor mij vaak een belangrijk keuze argument is voor een aankoop 9.Ik zou zeggen maak eens een proefrit .

Hoi Harold,
Dank voor je mooie en eerlijke review! Fijn om te horen dat de fiets na de eerste kleine kinderziektes perfect rijdt en zo goed bevalt voor je woon-werkverkeer.
Bij Comate hebben we bewust gekozen voor kwalitatieve, bewezen onderdelen en een lichtgewicht ontwerp, dus mooi dat juist dat zo positief opvalt.
Ook bedankt voor je fijne woorden over het contact met Adam. Persoonlijke en snelle communicatie vinden we erg belangrijk.
Veel veilige kilometers gewenst en bedankt dat je jouw ervaring deelt!

Superfiets en superservice

Nette service mbt de aanschaf/proefritten.
De fiets heeft een keurige aanschafprijs en fietst heerlijk. Bijna 3800 km gefietst inmiddels en bevalt nog uitstekend.
De volgende fiets wordt weer een Comate en ik heb de fiets al flink gepromoot in de buurt.

Antwort von Comate Motion

Hoi Paul, dank voor deze mooie review en je promotie in de buurt. Lekkere afstand afgelegd en goed te lezen dat je fiets nog altijd bevalt! We wensen je veel fietsplezier toe.

Comate CC2 Elite

Heb n Comate CC2 Elite (cream) gekocht; slim concept; zoals n super laag gewicht; stabiel alu-frame 6061 T6👌; en toepassing van vele goede kwaliteitscomponenten; eenvoudige bediening met of zonder app en incl navi; kortom: prima ebike -))

23. April 2026

Antwort von Comate Motion

Hoi Gerard, dank voor deze mooie review. Dat horen we graag. Nog heel veel fietsplezier gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great product and great service

Great product and great service !
De fiets van comate fietst fantastisch. Goede prijs kwaliteit verhouding. De klantenservice was na aankoop erg behulpzaam

8. April 2026

Antwort von Comate Motion

Hoi Rene, dank voor deze mooie review. En dat is wat we vaak terughoren: veel fiets voor je geld. En goed om te lezen dat je ook na je aankoop goed bent geholpen. Minstens zo belangrijk wat ons betreft! Nog heel veel fietsplezier gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede kwaliteit fiets met uitstekende…

Goede kwaliteit fiets met uitstekende service

8. April 2026

Antwort von Comate Motion

Goedemorgen, dank voor je mooie woorden en goed om te lezen dat je onze service zo waardeert. Daar doen we het voor. We wensen je nog veel fietsplezier toe!

Een aanrader

Wat een fijne fiets! Ik heb sinds vorig jaar een Comate fiets en al veel plezierige kilometers gemaakt! Goede accu, mooi design (al veel positieve opmerkingen over gekregen!). De Comate fiets is echt een aanrader!

17. März 2026

Hoi Femke,
Dank voor deze mooie review. Daar doen we het voor! We wensen je nog heel veel fietsplezier toe.

Hartelijke groet,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na bijna 2 jaar nog super tevreden.

Hebben nu bijna 2 jaar de fietsen in gebruik, en nog geen seconde spijt. Naast dat het prachtige fietsen (CC elite) zijn, rijden ze ook super.. Ook de service vanuit Comate hebben we als uitstekend ervaren, zowel bij de aanschaf als bij een klein probleempje met het voorwiel. Nieuw wiel werd direct kosteloos opgestuurd. Nu na 2 jaar en veel kilometers verder, nog steeds super tevreden.

18. März 2026

Goedemorgen Arjan,
Dank voor deze mooie review en nog veel fietsplezier gewenst!
Hartelijke groet,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Goede fiets maar beloftes niet waargemaakt

Mooie fiets maar de communicatie is slecht en beloftes worden niet waargemaakt. Levertijden worden doorlopend aangepast. Ook de beloofde app nodig voor bediening en navigatie op de fiets wordt op de site al lang en nog steeds aangekondigd in februari en inmiddels is het echt maart. Zorg dat je eerlijke verwachtingen schept Comate of zet de datum verder zodat je de verwachting kan overtreffen. Dan win je sympathie van je klant. Groeipijn? Wees eerlijk en leer hiervan en laat dit weten aan je klant.

1. März 2026

Beste Jasper,
Dank voor je eerlijke review en dat je de moeite neemt om dit met ons te delen.
Fijn om te horen dat je de fiets zelf mooi vindt. Tegelijkertijd heb je absoluut een punt als het gaat om onze communicatie en het managen van verwachtingen rondom levertijden en de app. Dat had beter gemoeten.
Als jong merk zitten we inderdaad in een fase waarin we groeien en soms tegen zogenaamde “groeipijnen” aanlopen. Dat is geen excuus, maar wel iets waar we van moeten leren. Jouw feedback helpt ons om precies die punten scherper te krijgen waar we moeten verbeteren — vooral op het gebied van transparante communicatie en realistische planning.
Je suggestie om liever ruimere verwachtingen te scheppen en deze vervolgens te overtreffen nemen we zeker ter harte. Dat is precies de manier waarop we het vertrouwen van onze klanten willen verdienen.
Overigens is de app is nu echt bijna klaar en kunnen we vertellen dat die woensdag 11 maart live gaat.
Nogmaals dank voor je feedback. We gebruiken je feedback graag om Comate elke dag een beetje beter te maken.

Team Comate

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr