Jeg har stadig penge tilgode for varer De ikke havde, men hvor pengene blev trukket alligevel. Jeg har skrevet til support senest 29/8 og den 1/7 og ingen af mailsene har de svaret på. Der... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Superbra service! Jag missade lägga in en rabattkod i köpet och skrev ett mail och frågade om det gick att göra det efteråt. Jag fick svar dagen efter mailet med "inga problem" och en återbetalning li... Mehr ansehen
Bestilte en varer den 27. Januar. Efter to dage uden faktura eller nærmere information bad jeg om mit køb annuleret samt pengene refunderet. Jeg fik at vide jeg blot skulle afvise ordren ved modtage... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Havde et langvarigt udestående med de gamle ejere af Cillo (tilbagebetaling for en vare jeg aldrig modtog), hvilket antog hysterisk frustrende højder for mit vedkommende. Efter en rum tid uden resulta... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Det var ok
Bestilte min vare på 27 Januar og modtog den den 10 Februar.
Support var hurtig til at svare. min grund til 3 Stjerner er meget lang levering, også mere en 10 dage, og penge bliver trukket før pakken bliver sende.

Antwort von Cillo
Ingen faktura / varer efter 15 dage - Penge trukket.
Bestilte en varer den 27. Januar. Efter to dage uden faktura eller nærmere information bad jeg om mit køb annuleret samt pengene refunderet. Jeg fik at vide jeg blot skulle afvise ordren ved modtagelse.
Det er nu den 11. Feb og jeg har stadig ingen faktura eller ordre modtaget. Samtidig er jeg 2400kr fattigere da de på førstedagen træk pengene fra min konto.
Kan kun opfordre folk til at holde sig væk, da denne side tilsyneladende er fuldstændig ligeglad med kundeservice.

Antwort von Cillo
Jeg har nu ventet i én måned på at få…
Jeg har nu ventet i én måned på at få penge retur for nogle sokker/sko, som jeg har sendt retur. Jeg har kontaktet firmaet pr. mail 3 gange og 2 gange på deres chatfunktion. Har ikke hørt fra dem.
Jeg er ikke tilfreds og handler der ikke igen.

Antwort von Cillo
Bestilte et tv den 27 januar og har…
Bestilte et tv den 27 januar og har stadig ikke fået det hjem og har skrevet med den op til flere gange og fået af vide at min vare er på vej og har nu siddet hjemme i flere dage for at vente på mit nye tv da jeg skrev med dem sidst var det 2 til 10 hverdage og de er sku snart gået første og sidste gang jeg handler der

God pris, lang leveringstid
Jeg bestilte en vare d. 25/1 (Lørdag), og fik øjeblikkeligt en ordrebekræftelse. Mandagen kom og gik uden information og om tirsdagen var der blevet hævet penge på min konto - Stadig ingen information. Ud af nervøsitet og utålmodighed skrev jeg en mail til support om fredagen d. 31 (de svarer i øvrigt rimeligt hurtigt) og bedte dem om i det mindste at bekræfte afsendelse ellers ville jeg gerne have mine penge tilbage. Jeg fik et lidt defensivt svar tilbage (Forståeligt nok) uden bekræftelse. Dog ca. en time efter fik jeg endelig et track and trace nummer og senere blev varen er blevet overbragt til GLS. Varen bliver leveret den d 5/2 ifølge GLS.
Jeg vil gøre fremtidige kunder opmærksom på dette: Du kan få produkter til meget gode priser, men de bliver sendt fra Spanien, og måske ikke med det samme. Opvej med dig selv om den ekstra ventetid er det værd (Jeg sparede ca 700kr ned fra andre butikkers tilbudspriser på omkring 6600kr ) :)
Jeg ville have givet 4 stjerner, hvis jeg var blevet opdateret på ordrens status inden der var gået så lang tid.
Utroværdigt
Jeg har bestilt et hårprodukt for 9 dage siden. Pengene blev trukket med det samme, men jeg har endnu ikke hørt noget om at produktet skulle være på vej. Har kontaktet kundeservice for 4 dage siden, men de reagerer ikke på min henvendelse, selv om de påstår at svare inden for 48 timer i hverdagen. Det er meget utroværdigt og har ikke lyst til at handle her igen.
Er det svindel og humbug?!?
Jeg har d.15 jan. bestilt nogle parfumer.
Fik ordrebekræftelse tilsendt med det samme og d. 20. jan. bliver pengene trukket på min konto...stadigvæk ingen faktura og parfumer...!
Har nu henvendt mig til kundeservice på mail, men intet svar fået.
Er det hele mon et svindel og humbug firma?!?
Info: Pengene blev senere sendt retur, med en søforklaring om at de havde lavet en fejl og givet information på en forkert maliadr.
Jeg vil ikke handle på den side igen, og anbefaler den ikke til nogen.
Øv øv
Øv øv. Jeg bestilte en vare d 14-12 og fik svar, tak for køb. Hørte ikke noget , så d 19 skrev og fik svar der var sket fejl. Jeg afbestiller men d 23-12 bliver pengene trukket. Jeg skriver det må være fejl og får besked varen vil blive annulleret og hvis den kommer skal jeg sende den retur. Det gør jeg så d 6-1 og kan se den er fremme d 9-1. Har stadig ikke d 16-1 hørt noget eller fået pengene retur. Svar på det får jeg heller ikke. Jeg er virkelig træt af det firma 😟

Antwort von Cillo
Useriøst selskab der trækker penge på…
Useriøst selskab der trækker penge på min konto uden i virkeligheden at have den vare jeg har bestilt og samtidig må jeg selv rykke for et svar om hvorfor der ikke sker noget. Bestilte varen d. 22. december, de trækker pengene d. 30. december og efter at have rykket på mail får jeg d. 9.januar at vide at de alligevel ikke har min vare på lager.
Super god service
Super god service , intet problem - Jeg fatter ikke Hvorfor nogle er så urimelige med deres anmeldelser. De skulle prøve at bo i Somalia og få noget perspektiv i deres liv!
Jeg har været utrolig tilfreds med alt…
Jeg har været utrolig tilfreds med alt det jeg har bestilt og købt . Ingen problemer overhovedet og derfor 5 stjerner.
Super service
Super service, gode produkter og hurtig levering.
De har trukket penge for min ordrer for…
De har trukket penge for min ordrer for 5 dage siden og jeg hører intet om at varen er på vej. Har ikke hørt fra dem siden de skrev Tak for dit køb den 7. december
Ordrer nr 2467 -
Jeg har intet at klage over
Jeg har intet at klage over, jeg fik min vare til den lovede tid, og produktet lever fuldt op til det lovede .. Kan kun være tilfreds ..
Fin og hurtig betjening og er meget…
Fin og hurtig betjening og er meget glad for mit krøllejern
Bestil en krøllejern ,helt fantastisk…
Bestil en krøllejern ,helt fantastisk produkt .
Levering’s tid stået på ca 10 dage pga af travlhed ,på trods af jeg var indforstået bliv alligevel konkret via mail flere gange af kundeservice hvor de gjort mig opmærksom på forsinkelsen .
Rigtig god stil .
Jeg anbefaler helt sikret til andre .
Bestilte en vare Black friday og fik…
Bestilte en vare Black friday og fik straks bekræftelse. Penge blev trukket et par dage senere, men ellers ikke hørt noget derfra overhovedet. Skrev en mail i går uden svar.
Kan så også se at varen koster det samme i dag, men der er fragten gratis hvis man tilmelder sig nyhedsbrev.

Antwort von Cillo
Black Friday bestilte jeg en vare hos…
Black Friday bestilte jeg en vare hos Cillo, Efter 1 uge havde jeg ikke modtaget noget. Skrev til Cillo men blev vippet af med et svar på, at jeg pga Black Friday ville der være ventetid. Nu er der snart gået 14 dg og har intet hørt endnu. De kunne i det mindste svare om varen overhovedet er på lager eller ej..såhhh...
Nent og hurtigt levering
Nent og hurtigt levering, indpakning super. Top karakter her fra.
Føler mig lidt snyd
Føler mig lidt snyd, så samme vare til 99 kr i Bilka

Antwort von Cillo
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.