Chorines kom med nogle fantastiske Pintxos og andre lækre retter til min 40 års fødselsdag. Irene og hendes kollega anrettede maden på flot vis og lavede en fantastisk sangria. Alt praktik i for... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Chorines betyder menneskelig kontakt, ydmyghed og arbejds-somme mennesker. Navnet hentyder til en familie i en lille lands-by ved Ávila i Spanien, hvor flere generationer har lavet områdets bedste chorizos. Som en hyldest til familien i Ávila har...
Peter Bangs Vej 103, 2000, Frederiksberg, Dänemark
- 42462001
- info@chorines.dk
- chorines.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Paella party
I had a small dinner party and needed a caterer last minute. It was so easy to talk to Michael and coordinate it (a week before!). We ordered paella. It was incredibly special. Irene and her mom (visiting from Avila) came over to make authentic Spanish Paella. It was an experience to have it done in our home. It was incredibly delicious and we were quite happy that they added bread and salad (even if we didn't order). I would highly recommend this to anyone and hire them again for a special occasion :D
Bestilt den store til 13 personer og…
Bestilte den store menu til 13 personer og hentede selv, men en enkelt bakke blev overset, men Chorines tilkaldte hurtigt en Taxa og bragte den oversete bakke ud til vores adresse. Det var fin service og maden var fantastisk og flere af gæsterne har bedt om navn og adresse på Chorines. Kan stærkt anbefales.
Havde bestilt tapas m.v
Havde bestilt tapas m.v. til 30 kuverter i forbindelse med min 70-års fødselsdag. Det smagte forrygende og flere af gæsterne roste af egen drift maden. Nok så vigtigt, det kom til den aftalte tid trods lidt vanskelige adgangsforhold tll festlokalet.
Fantastisk lækker tapas
Vi havde bestilt tapas med 5 pintxos til 10 personer. Alt klappede perfekt: Fin kommunikation med Michael, stor venlighed og hjælpsomhed ved afhentning og ikke mindst den lækreste tapas. Det hele var smukt og indbydende anrettet og smagte fantastisk. Og mængden var lige tilpas. Vi kunne ikke have ønsket noget bedre og vil helt sikkert bruge Chorines en anden gang. Bedste anbefalinger herfra.
Delikat og lækker tapas
Meget delikat og lækker tapas til 4-års fødselsdag, alle gæsterne var meget glade for pintxos, skinke, ost mm. Mængden var helt perfekt (12 personer). God kommunikation med Michael og meget sød og serviceminded ved afhentning på Fasanvej. Kan klart anbefales.
Super super lækker tapas
Super super lækker tapas
Kan varmt anbefales til alle lejligheder. Personalet er søde og hjælpsomme.
Mine gæster var alle vildt begejstret og intet manglede.
Vi er meget tilfredse med den lækre og…
Vi er meget tilfredse med den lækre og meget kvalitets- velsmagende juletapas, vi fik til vores julefrokost. Ingen gik sultne fra bordet, og vi har mange lækre rester tilbage. Vi siger tak for mad og giver den bedste anbefaling herfra! Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal holde noget, så vi kan få den lækreste tapas ud af huset.
Den bedste ægte Tapas
Vi har prøvet tapas fra andre caterings firmaer
Det har som regel bestået af skinke, pølser, pate og andet liggende på en tallerken og der spiser man som regel baguette til
Her vil jeg påstå at du kommer ikke det ægte spanske tapas nærmere end det Chorines tilbyder
Her er pintxos som er en delikatesse, som består af små stykker brød med lækkert topping.
Og der er ægte udskæringer fra sortfodsgris
Dertil oliven, ost, brød og dip
Alt i alt et udsøgt fornøjelse som vores gæster roste og de sagde også at de ikke har fået noget bedre
Fantastisk mad
Fantastisk mad. Virkelig lækker spansk tapas. Smagene er rigtig gode. Helt i top service. Så imødekommende og hjælpsom. Kan klart anbefale stedet.
bedste catering ever
Sådan! aldrig fået bedre catering. Maden oversteg alle forventninger og alle gæster var begejstrede.
Det er en sikker gentagelse næste gang 😊
Kan varmt anbefales!
Kan varmt anbefales!
Vi startede festen (konfirmation med 45 gæster) med lækker sangria og virkelig god sortfodsskinke, efterfulgt af meget lækker tapas! Smukt serveret af glade (og effektive) ansigter. Bestemt ikke sidste gang vi bruger Chorines (Michael)
Super gode tapas! Prøv dem før din nabo :-)
Helt fantastiske tapas, bestilte til levering til 12 personer - men fik 4 afbud. Fik tilbageført pengene for de 4 kuverter. Rigeligt med mad og fantastiske tapas.
Vi fik tapas til 45 mennesker
Vi fik tapas til 45 mennesker. Alle incl. os selv syntes maden var fantastisk. Indbydende, velsmagende og flot anrettet. Det ikke sidste gang vi har brugt Chorines tapas.
Fantastisk tapas
Super lækker og meget delikat anrettet. Bestilte tapas til 30 mennesker, og alle var enige om at, det var meget delikat. Vi fik både til “kød spisere” og vegetarer . Skønne oste og lækker pesto. Vores største anbefaling herfra.
Kan klart anbefales
Vi fik super mad til vores bryllup og kommunikationen med Michael gik gnidningsfrit og let.
Empanadas var et kæmpe hit hos alle.
Mængden af mad passede helt perfekt, så vi stod hverken med for lidt eller for meget tilovers.
Hvis der var en eneste lille detalje, så havde det været lækkert hvis gazpacho havde været portionsanrettet på en eller anden måde, men det er jo svært med suppe.
Alt i alt super tilfreds og kan klart anbefales.
Super lækker mad
Super lækker mad, god pris og hurtig service. Anbefalet med 5 stjerner!
Truly good quality Spanish food.
I love Irene and the products she has in chorines. Truly good quality Spanish food.
Fantastisk mad til god pris
Fantastisk mad til god pris. Som at være i Spanien...
Meget lækker, autentisk mad
Meget lækker mad & råvarer, autentisk - og nok af den. Vi bestilte mad fra Chorines til vores sommerfest på arbejdet. Irene kom ud med de lækreste tapas og pintxos og imens vi havde teambuilding lavede hun den skønnese paella. Klar anbefaling, hvis du vil have smagen og duften af Spanien til din fest, middag eller arrangement. PS. prøv sortfodsskinken, den smelter på tungen!
STOR ros til tapas fra Chorines
STOR ros til det tapas, jeg fik leveret til min fødselsdag. Det var utrolig lækkert og delikat.
Der var rigeligt af det. Fin levering til tiden.
Nemt at servere.
Virkelig en succes, og gæsterne var meget imponerede.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.