Ik had per ongeluk mijn e-mailadres verkeerd gespeld, waardoor ik geen track en tracecode ontving. Elise heeft voor me uitgezocht waar mijn pakket lag. Heel fijn! Het pakketje was duidelijk zorgvuldig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super lieve eigenares! Heeft een echte passie voor mode, dit uit zich in de keer op keer prachtig uitgekozen collecties. Snelle verzending en heel netjes verpakt. Dankjewel voor de kleine attentie en... Mehr ansehen
Ik heb al een aantal keren gekocht bij Chique Happens. Vandaag heb ik een prachtige set ontvangen uit de nieuwste collectie. De kleding matcht exact met de foto’s en de beschrijving op de website. Het... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hoi Elise, zoals steeds blij met mijn bestelling. De collectie is weer prachtig! Vrouwelijk, romantisch en toch net dat tikkeltje specialer 🩷. Netjes ingepakt en steeds een leuke attentie en kaartje... Mehr ansehen
Online fashion boutique for us girls that deserve a little chique ✨ Our pieces are for those who love elegance with a twist—styles that stand out without being over-the-top. We don’t do boring, and we don’t do predictable. Instead, we curate unique, wearable fashion that you won’t find just anywhere. Dare to be different. Dress with confidence. Order before 8PM, sent the same working day 🚀
, , , Belgien
Bittet Kunden um Bewertungen
Wat een mooie collectie elke keer! Mijn pakje kwam supersnel, heel mooie en duidelijke webshop <3

Antwort von Chique Happens Boutique
Snelle levering en super vriendelijke service

Antwort von Chique Happens Boutique
Mooie collectie, klassevol en draagbaar.
Snelle opvolging van je aankoop en zeer snelle levering met een persoonlijke boodschap en een leuk geschenk! Prima 👌

Antwort von Chique Happens Boutique
Steeds een goede ervaring, vlotte verzending en steeds topkwaliteit, een aanrader!

Antwort von Chique Happens Boutique
Kwaliteit overtreft de prijs. Correcte, snelle levering. Leuk verpakt met heel leuke extra's(waarvoor dank).
Aangename ervaring!!!

Antwort von Chique Happens Boutique
Langs geweest in de pop up winkel in Aarschot en echt een top service, dwingen je tot niks en geven eerlijke mening. Ik heb een blouse en kleedje meegenomen en echt super kwaliteit! Ook veel complimenten gekregen over de kleding. Ook elke keer weer opnieuw een prachtige collectie! Zeker een aanrader!

Antwort von Chique Happens Boutique
Heel mooie en kwalitatieve stuks geleverd gekregen, met een heel lief handgeschreven kaartje en een kleine attentie erbij. Super! Hier ga ik zeker nog kledij bestellen in de toekomst!

Antwort von Chique Happens Boutique
Prachtige rok en van goede kwaliteit. Het pakje werd heel snel geleverd en het was zeer fijn dat er een persoonlijk geschreven kaartje bij zat. Top!!

Antwort von Chique Happens Boutique
Je krijgt waar voor je geld. De kleren zijn zo’n goede kwaliteit. Nog nooit teleurgesteld geweest en altijd prachtige kleren. Dat gezegd zijnde zijn ze ook super lief en staan ze altijd klaar voor je het juiste advies te geven. Een grote aanrader!

Antwort von Chique Happens Boutique
Weer een prachtige nieuwe collectie! Top service: snel geleverd, persoonlijk kaartje, snoepjes en de kleding piekfijn verzorgd en mooi ingepakt!

Antwort von Chique Happens Boutique
Ik kocht een kleedje op deze website voor mijn vriendin. Ze is een fan van unieke en originele kleren en daarom dacht ik dat een kleedje van deze site weleens een voltreffer zou kunnen zijn. Mijn idee bleek effectief ook een voltreffer te zijn! Ze is zeer blij met dit cadeautje EN ook met de mooie attentie dat bij het pakketje zat.

Antwort von Chique Happens Boutique
Een prachtig kleed zoals de omschrijving ook zei, en bovendien een leuk persoonlijk kaartje erbij wat je dag meteen goed maakt 😍 doe zo verder 😘

Antwort von Chique Happens Boutique
Bij Chique Happens kan je altijd rekenen op een vlotte service, eerlijk advies en goede kwaliteit van materialen. Elise heeft een oog voor mode en leeft voor haar passie, dat enthousiasme werkt aanstekelijk. Ik heb nog nooit iets geretourneerd, altijd tevreden van de bestelde kleding! De foto's op de website weerspiegelen de realiteit, wat ik ook belangrijk vind.

Antwort von Chique Happens Boutique
Super mooi 'kleedje' zoals ze in België zeggen. Heel erg blij met het jurkje en ook met het fijne contact! Ik kreeg super snel een reactie op mijn berichtje en werd heel snel geholpen. Ook ontving ik een handgeschreven kaartje en een kleine verassing bij het pakketje, super leuk!

Antwort von Chique Happens Boutique
Snel ontvangen, lief kaartje erbij. Het paste perfect, mijn eigen maat. Helemaal top!

Antwort von Chique Happens Boutique
Zeer tevreden van mijn aankopen! Hele goeie service ontvangen.

Antwort von Chique Happens Boutique
De collecties van Chique Happens Boutique zijn keer op keer prachtig en uniek. Het fantastische stijladvies van Elise krijg je er zowel in de pop-up winkel in Aarschot als bij aankopen in de webshop gratis bij. De service is TOP! De leveringen zijn steeds tijdig. Deze webshop is een absolute aanrader!

Antwort von Chique Happens Boutique
Ik leerde Elise en Chique Happens vorig jaar voor het eerst kennen op een evenement in Aarschot waar we beiden aanwezig waren met ons bedrijfje... ik was meteen verkocht aan de leuke, hippe kledingstijl die ze representeerde met haar Webshop. Uiteraard ging ik die dag naar huis met een aantal kledingstukken die ik op de dag van vandaag nog steeds graag draag en waarover ik nog steeds complimentjes krijg! Ondertussen zijn we een kledingkast vol prachtige "chique-waardige outfits" en een vriendschap later... Daarom vind ik Elise en Chique happens zo speciaal, Elise kiest ieder kledingstuk met de hand uit en creeërt zulke mooie collecties voor elke leeftijd! Ze pakt je pakjes met veel liefde in, een snoepje en een lief kaartje bij elke bestelling die ik tot nu toe heb mogen ontvangen! Ze leeft voor haar zaak en dat merk je! Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar, ze is eerlijk en echt een topvrouw met het hart en vooral het gevoel voor mode op de juiste plek! Bij deze hippe kledingwebshop moet je zeker zijn en het is absoluut de moeite om haar socials te volgen zodat je op de hoogte bent wanneer ze een volgende pop-up organiseert, daar krijg je de mogelijkheid om alles eerst eens in het "echt" te bewonderen en passen! 🌸

Antwort von Chique Happens Boutique
Al 2 x een bestelling geplaatst! Wat een mooie collectie! Snelle levering en telkens heel mooi ingepakt met iets lekkers en een persoonlijke boodschap, maakt het helemaal af! Ook op vragen kreeg ik snel een antwoord. Ik ben heel tevreden en kijk al uit naar de volgende collectie(s)!

Antwort von Chique Happens Boutique
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.