Chique Happens Boutique Bewertungen 215

TrustScore 5 von 5

4,9

Ik ben heel tevreden met de jurk die ik kocht, die is beeldig! De levering verliep ook heel vlot. Bij mijn bestelling ontving ik ook een persoonlijk kaartje en alles was ook heel netjes ingepakt.

Ik had per ongeluk mijn e-mailadres verkeerd gespeld, waardoor ik geen track en tracecode ontving. Elise heeft voor me uitgezocht waar mijn pakket lag. Heel fijn! Het pakketje was duidelijk zorgvuldig... Mehr ansehen

Super lieve eigenares! Heeft een echte passie voor mode, dit uit zich in de keer op keer prachtig uitgekozen collecties. Snelle verzending en heel netjes verpakt. Dankjewel voor de kleine attentie en... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft

Online fashion boutique for us girls that deserve a little chique ✨ Our pieces are for those who love elegance with a twist—styles that stand out without being over-the-top. We don’t do boring, and we don’t do predictable. Instead, we curate unique, wearable fashion that you won’t find just anywhere. Dare to be different. Dress with confidence. Order before 8PM, sent the same working day 🚀

4,9

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Bittet Kunden um Bewertungen

Enkel positiefs!

26. Mai 2026

Top...

Hoe leuk is het om zo een leuk verpakt pakje te ontvangen! Ik voelde me net jarig. Ook hele snelle levering, en heel blij met de kleding!

28. Mai 2026

Waaw!

Waaw! Dit was mijn eerste ervaring met Chique Happens en ik ben super enthousiast. Persoonlijk vind ik dat de huidige mode in veel winkels nogal ruim valt en vaak weinig vorm heeft. Bij Chique Happens vind je gelukkig kleding die je echt vrouw laat voelen. Ik ben super blij met mijn aankoop! Alles was zeer netjes verpakt en er zat zelf een kleine attentie bij. De bezorgdienst was ook heel snel.

13. Mai 2026

Hoi Elise

Hoi Elise, zoals steeds blij met mijn bestelling. De collectie is weer prachtig! Vrouwelijk, romantisch en toch net dat tikkeltje specialer 🩷. Netjes ingepakt en steeds een leuke attentie en kaartje erbij 🤗. Liefs, Sofie

12. April 2026