Ché Fè Bewertungen 16

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Unternehmensdetails

1. Restaurant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Velkommen hjem til Danmarks mest økologiske trattoria – og velsagtens mest italienske spisested. For her smager maden vitterligt som i Støvlelandet, med alt hvad det betyder af humor, anarki og respekt for råvarerne. Vi elsker traditionerne men hylder l...

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super arrangement

Super arrangement. Spot deal og tilvalgt vinmenu. Maden var fremragende og betjeningen i top. Vinene blev skænket rundhåndet. Vi fik mere end dobbelt op på vinene. Kan på det varmeste anbefales.

26. Mai 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

næste år er det tre gamberi!

Igen en fantastisk oplevelse, med en fuldendt menu.
Teamet i køkkenet kan bare deres håndværk, og læg dertil kreativiteten i de enkle retter med et twist. Fremragende!
Og super betjening, der har tid til en uformel snak - sommerhus i Sverige. Tak til dig, du ved hvem det er.

10. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik bord kl 18 uden at have…

Vi fik bord kl 18 uden at have reserveret. Vi fik rigtig gode drinks, god service og da vi skulle bestille mad, nævner jeg at jeg gerne vil undgå brød og pasta (på en italiensk restaurent ha ha ) fordi jeg prøver at undgå gluten INTET PROBLEM - vi kan lave en glutefri menu siger tjeneren med et smil! Vi fik dejlig velsmagende mad, og god, smilende og hurtig service.

2. Oktober 2021

Virkelig lækkert

Vi fik deres 12-retters servering og 4-glas vin-menu, samt en fantastisk dessertvin.
Rigtig god oplevelse med spændende og lækre retter. En dejlig vin-menu, som passede rigtig godt til.
Udover lækker mad og vin var personalet meget behagelige og tog sig god tid til at svare på vores spørgsmål om både mad og vin.

13. September 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker italiensk mad og god service

Lækker italiensk mad som blev fortolket i 9 små retter. Det smagte så fantastisk og med en god italiensk vin til blev hele oplevelsen bare perfekt. Super service. Tjenerne var hele tiden opmærksom på gæsterne og de havde enda tid til en lille snak. Ingen stress og det gav en god og behagelig stemning. Vi skal helt sikkert der hen igen. Tak for en super aften.

28. August 2021

Suveræn oplevelse

Vi fik C'era Una Volta med vinmenu.
Suveræn oplevelse med spændende og velsmagende retter og dejlige vine. Nærværende, sød og afslappet betjening.
Vi har været der flere gange før og kommer helt sikkert igen.

4. Juli 2021

Fænomenalt smags eventyr!

Fænomenalt smags eventyr! Første gang, men bestemt ikke sidste gang vi besøger Ché Fè. Absolut bedste service - høflige, opmærksomme og super søde tjenere, som sørger for at alt er som det skal være. Kæmpe anbefaling herfra!!!

2. Oktober 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste italienske restaurant uden for…

Bedste italienske restaurant uden for italien.
Jeg har periodevis boet og arbejde i italien i de sidste 17 år. Jeg besøgte Ché Fé i København den 03.08.20 sammen med 3 venner, primært fordi vi var tiltrukket af økologien - og så fik vi en kæmpe positiv overraskelse. ALT var suverænt: mad, drikke og den søde og venlige betjening fra samtlige tjenere. Jeg følte det fuldkommen som sad jeg på en af mine yndlingsrestauranter - i Italien, vel at mærke. Mange små lækre retter, som ikke så ud af noget (størrelsesmæssigt), men som fyldte alle smagsløg ud. Og da aftenen var gået var vi alle fuldkommen mætte, både i maven og i sanserne. Skulle man sætte en finger på noget, så var desserterne velsmagende, men ikke så ambitiøse som resten af menuen. Det er dog ikke nok til at give mindre end 5 stjerner. Det blev 2850 kr i alt for 4 personer - og vi lagde endda ud med en økologisk prosecco til 750 kr. Bedste Prosecco jeg nogensinde har fået. Når man tænker på at alt er økologisk, er det et fund til prisen. Min varmeste anbefaling herfra.

4. August 2020

Kun ros herfra :)

Jeg er ovenud imponeret over lørdag aftens menu og servicen fra hele personalet! Jeg går tit ud og prøver forskellige restauranter med henblik på en god og anderledes smagsoplevelse, og jeg blev meget begejstret over alt ved denne aften. Min kæreste og jeg valgte jeres 12-retters tasting menu og sad fra kl. 20.00 til 23.00, Jeg fik virkelig oplevelsen af det autentiske italien. Samtidig går jeg meget op i økologi, som jeg kunne se viste sig i både maden, vinen, servietterne og sugerøret i min drink. Jeg kommer 110% igen :) Stor ros herfra!

29. Oktober 2019

Skøn aften

Vi har her til aften været inde og spise på Che Fe - og vi er stadigvæk meget begejstrede.

Maden og vinen er virkelig god, og dertil kommer nærværende, autentisk og varmt værtsskab af Alessandro og Katrine.

Tak for endnu en dejlig aften.

2. Mai 2019

Dejligt sted!

Dejligt sted!

Vi har idag været på Ché Fé for anden gang og det levede fuldt op til vores høje forventninger. Stemningen er dejlig, betjeningen afslappet og grundig, og maden er virkelig god. Vi talte om bagefter at vi lidt havde følelsen af at her ville vi gerne bo.

15. Mai 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Under middel

Maden er under middel og enorm skuffende!

26. Oktober 2017
Ché Fè-Logo

Antwort von Ché Fè

Hej Mads, jeg ser først nu dine kommentar. Det ville være et stor hjælp om du kunne skrive til os hvad var skuffende for dig.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr