Personalet er venligt og fokuseret på opgaverne og kunderne Maden og drikkevarerne er pæne og smagen god men rugbrødet intetsigende. Sad nær dør som konstant blæste op grundet vind. Vi ønskede and... Mehr ansehen
Det var som altid en behagelig og god oplevelse, fra vi trådte ind ad døren, til den skønne mad vi fik serveret og til vi gik igen. Vi har før rost Manageren for hans dejlige positive energi, lige... Mehr ansehen
Mega hyggeligt sted. Søde og rart personale. Deres brunch var lækker og mættende. Ville helt klart komme der igen.
Baryl Frederiksberg - stedet og betjeningen fin. Konceptet i maden fin, men alt for meget eddike/syre i gazpacho´en - min ledsager lod sin stå. Limonaden var tynd i smagen. Dejligt stort krus te.
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Baryl er en økologisk cafe på Østerbro hvor hjemmelavet mad er i centrum. Vi tilbyder god mad og drikke af gode råvarer. Vi tilbyder vegansk, glutenfri og laktosefri mad som en del af menukortet.
Hans Tavsens Gade, 2200, København N, Dänemark
- baryl.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg er glad for at komme på baryl der…
Jeg er glad for at komme på baryl der er selvfølgelig mange mennesker men på trods af det er service altid i top
Mega hyggeligt sted, med lidt lækkert mad.
Det var som altid en behagelig og god…
Vi har før rost Manageren for hans dejlige positive energi, lige fra man træder ind ad døren - altid med er smil og imødekommenhed.
Maden er altid klasse og vi jar nydt den hver gang vi har været på Baryl.
Vi kommer som altid helt sikkert igen!
Lækker mad og sødt personale
Lækker mad og sødt personale
Personalet er venligt og fokuseret
Personalet er venligt og fokuseret på opgaverne og kunderne
Maden og drikkevarerne er pæne og smagen god men rugbrødet intetsigende.
Sad nær dør som konstant blæste op grundet vind. Vi ønskede andet bord uden at ønsket blev grebet.
Akustikken var dårlig. Vi kunne ikke høre hvad hinanden sagde.
Vi elsker at komme på Baryl
Vi elsker at komme på Baryl på Frederiksberg- hyggelig lille oase🩵 Servicen er altid i top og ejerne er super nærværende og kan huske én. Maden er lækker og frisk. Og ungerne er helt vilde med double-trouble😂
Rigtig god service
Rigtig god service. Lækkert og meget farverig mad. Vil gerne komme igen
Baryl Østerbro- fantastisk mad og…
Baryl Østerbro- fantastisk mad og virkelig flot anrettet. Måske lidt for mange borde, så det bliver en smule tæt. Vi fik heldigvis lov til at rykke til et andet bord med mere luft.
Maden og drikkevarer virkelig noget af…
Maden og drikkevarer virkelig noget af det bedste jeg har smagt (morgenmad/ brunch på Frederiksberg). Jeg ville have givet 5 stjerner og dette kunne snildt have været DET sted jeg kom fast med venner og familie...MEN der er desværre det at stedet prioriterer at tjene så mange penge ind de kan fremfor også at prioritere serviceniveauet så man som gæst føler sig ønsket fremfor blot at være endnu en pengepung. Det starter med at man skal scanne menuen ind for at se det og derefter stille sig i kø ved baren for at skulle bestille. Det er selvfølgelig super tidsbesparende og godt for miljøet ift. Mindre papir men man kan ikke lade være med at føle sig ikke så velkommen. Dertil kommer at tiden man kan booke kun er 1.5 time hvilket desværre er lige til den korte side når man en gang imellem er ude og skal mødes med veninder man ikke har set længe. Jeg havde derfor booket af 2 omgange for at få noget mere tid.
15 min før vores 1 tid løb ud kom der en relativ agressiv tjener/ manager og anklagede os for at ville snyde og fortalte om at han jo skulle bruge bordet til spisende. Vi foreslog at vi gerne ville købe både mere mad og drikke men dette blev afvist og vi fik pænt af vide at vores tid udløb snart. Derudover fortalte han mig flere gange (i små truende tone) at jeg jo havde skrevet under på at vi kun holdt bordet i 1.5 time, hvorpå jeg fortalte at det jo var derfor jeg bookede 2 tider for at respektere den regel. Men igen desværre ikke nogen rar samtale, ingen dialog der kunne komme med et kompromis eller andet.
Det gør desværre det at både min veninde og jeg ikke rigtig har lyst til at komme der selvom maden og indretning spillede. Særligt ærgerligt fordi man jo taber kunder på den måde. Hvis man havde håndteret situationen bedre og fundet en fælles løsning så havde man fået nogle meget faste kunder. Min veninde har selv familiemedlem som har mange kostrestriktioner, og hun havde bestemt tænkt at komme her igen hvis ikke den sidste del var sket.
Så regnestykket bliver jo desværre ikke til restaurantens fordel. Virkelig en skam!

Antwort von Baryl
Baryl Frederiksberg

Antwort von Baryl
En virkelig dårlig oplevelse
En virkelig dårlig oplevelse! Først afviste tjeneren en mor med to børn der skulle låne deres toilet. Det var tydeligt, at børnene var trængende. Men næh nej, de måtte ikke låne Baryls toilet, kun hvis de købte noget. Efter en time, kom en anden tjener og bad os om at gå, da bordet skulle bruges til andre gæster, der havde reserveret bord til 6. Vi var ikke blevet informeret forinden, at der ville være en risiko for at vores bord skulle bruges senere. Vi gentog overfor tjeneren, om han virkelig mente, at vi skulle forlade Caféen, hvortil han sagde ja det mente han. Der var andre ledige borde også uden reservation, kunne vi se, som han kunne have flyttet os til. Inden vi gik lånte vi toilettet. Det var tydeligt, at der ikke var blevet gjort rent i længere tid. Øv for en oplevelse, som kunne være have været god, hvis tjenerne viste mere omsorg for deres kunder.
Skøn mad, men vildt dårlig service og atmosfære
(Baryl Århusgade) Virkelig dejlig mad, men total ringe service med fokus på kvantitet over kvalitet.
Vi havde bestilt bord til 4 personer, hvoraf de to kom for sent. Vi ku ikke få fat på dem, men de var selvfølgelig på vej. Da vi ikke kunne sige præcis tidspunkt til personalet for, hvornår de dukkede op, blev vi bedt om at flytte til et to-personer bord, da der var kommet tre gæster ind fra gaden, der ikke havde reserveret bord (som vi havde), og derfor ville de give vores bord til dem. Vi forklarede, at der jo kom to mere, og i øvrigt at det to-mands bord, de henviste os til, var LIGE foran døren, hvor der konstant kom gæster ind og ud. Vi fik så af vide, at når de to øvrige personer kom, kunne vi rykke over til et tredje bord et andet sted. Dvs. vi skulle rykke bord TO gange med mad og drikkevarer, selvom vi havde reserveret et bord. Det var vi bestemt ikke særlig glade for, og vi endte med at foreslå, om dem der kom ind fra gaden uden reservation ikke lige kunne vente til der blev et bord ledigt. Jeg ved ikke, hvad tjeneren endte med af løsning, men der var ret dårlig stemning over, at vi ikke bare ville flyttes rundt på - igen, vi havde jo sådan set reserveret bord. Det er selvfølgelig træls, at de to andre ikke nåede det - vi endte med bare at mødes med dem et andet sted, da reservationerne på Baryl kun varer 1,5 time, så de ku ikke nå at få maden med - men at blive jaget sådan rundt med, fordi der kommer tre personer ind fra gaden uden reservation, og tjeneren siger “jamen jeg kan jo ikke bare sige nej til tre personer”. Det kan man da godt, hvis de ikke har reserveret og man som café er fuldt booket?
Jeg har været gæst på Baryl en gang før, hvor vi, to personer, også blev bedt om at rykke bord, MIDT i maden, da vi havde fået tildelt 4mands bord. Der endte vi med at rykke rundt på det hele og sidde ved et bord lige ved baren, nærmest i selve køen, da vi ikke havde reserveret bordet. Det var også virkelig træls at blive sådan rykket rundt på under selve maden. Men denne gang havde vi trods alt bestilt på forhånd. Det virker total penge-fokuseret fremfor et fokus på kundens oplevelse, og vi følte os helt vildt meget til besvær selvom vi havde reserveret og lige købt morgenmad for 700kr. Det gider vi sgu ikke igen.
Endnu en fantastisk oplevelse og…
Endnu en fantastisk oplevelse og seriøst det bedste mad, jeg har fået længe. Havde en veninde med som aldrig havde prøvet deres mad, hun var meget begejstret især Udvalget i glutenfrie retter er stort, og det ses bare så sjældent. Der er mange afstemte smagsnuancer, flotte farver og smagen af gode råvarer. Kaffen og juicen er lækker, og der er et spændende udvalg af øvrige drikkevarer.
Personalet så søde og imødekommende, chefen var der, og han er altid smilene og i godt humør. Kan varmt anbefale det her sted. På Frederiksberg 🥰
Helt fantastisk sted på Østerbro
Helt fantastisk sted på Østerbro! Vi fik bord lige da vi kom ind! Og sikke nogle sympatiske tjenere og dejlig mad! Vil gerne fremhæve riza og Jakob, for deres altid gode humør! Kommer helt sikkert igen 😍
Lækker brunch
Flot, smagfuld og lækker brunch. Herudover havde vi bestilt matcha og friskpresset juice. Servicen var god og der var en god stemning i restauranten.
En rigtig god oplevelse
Waow en god avocadomad. Ægget var dejlig smilende
Uprætentiøs kvalitet
Et sted jeg er så glad for, at jeg har været der med venner, kæreste, svigerfamilie og alene. Både Baryl på Frederiksberg og på Østerbro leverer god service, friske råvarer og afslappende omgivelser.
Kommer altid igen.
Min yndlingscafé i København! ⭐⭐⭐⭐⭐
Altid lækker, frisklavet mad med kreative smagssammensætninger og perfekte smilende æg. Hyggelig stemning, sødt personale og kaffe i topklasse. Et sted man altid glæder sig til at komme tilbage til!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.