Charma Bewertungen 396

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En smidig och professionell upplevelse från början till slut. Processen var enkel, tydlig och effektiv, och allt fungerade precis som utlovat. Uppskattades verkligen av mottagarna och gjorde det lätt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi på RWS Sweden har, när det kommer till julgåvor till våra anställda, använt oss av Charma i ett par år nu och våra anställda älskar dessa gåvokort! De tycker om att det finns så mycket att välja me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ibland får man riktigt bra idéer, men så brukar det antingen bli alldeles för dyrt eller så hinner man inte lösa det i tid. Vi fick en bra idé som en företagspresent, dock med väldigt kort varsel.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ringer alltid upp och påminner när det är dags för beställning, skickar ut länk så man kan se vad som ingår. Bra varor att välja på och perfekt gåva till anställda som kan välja efter behov. Trevlig b... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Anbieter von Werbegeschenken
  2. Werbeartikelanbieter

Über Charma

Vom Unternehmen geschrieben

Charma hjälper företag att sprida glädje!
Det ska vara roligt och enkelt att visa uppskattning till sina medarbetare, samarbetspartners och kunder! Hos Charma är en gåva alltid synonymt med kvalitet, något du med stolthet kan ge bort till medarbetare och kunder, och som är lika lätt att beställa som att distribuera. Läs mer..

Marknadens största gåvoutbud
Gåvokort för alla tillfällen, profilprodukter, julgåva, påskgåvor, sommargåva, födelsedagspresent, avtackningsgåva, digitala gåvor eller något helt annat. Med marknadens största utbud av gåvor hjälper Charma dig att visa uppskattning till medarbetare och kunder.

Fler än 4000 företag har valt Charma
Vår snabba och personliga service har gett oss många nöjda kunder och några exempel på detta hittar du här.

Sveriges charmigaste gåvokort
Charmas gåvokort är en perfekt gåva till medarbetare, kunder och samarbetspartners. Med ett gåvokort i handen får mottagaren välja sin gåva på egen hand ur vårt stora sortiment med högkvalitativa produkter från välkända varumärken såsom Rörstrand, Le Creuset, Skeppshult, Solstickan, Rituals, SF Anytime, Vargen & Thor, Orrefors, Kosta Boda, Global, Lily & Rose, Fiskars mfl. Läs mer..

Kontakta oss

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det skulle vara trevligt med en liten…

Det skulle vara trevligt med en liten presentbox till kortet eller i alla fall ett fint kuvert.

3. Dezember 2024

Antwort von Charma

Tack för att du tar dig tid att ge oss feedback. Vi beklagar att förpackningen av gåvokorten inte motsvarade dina förväntningar. Vi uppskattar dock att du uppmärksammade oss på detta då dina synpunkter hjälper oss att utvecklas.

För framtiden vill vi lyfta fram att vi alltid erbjuder möjligheten att få gåvokorten kuverterade och levererade i eleganta kuvert, men ska självklart se över hur vi kan göra detta tydligare på vår hemsida.

Återigen, tack för att du tog dig tid att ge oss feedback. Om du har ytterligare förslag på hur vi kan utvecklas, är vi alltid öppna för att höra dina idéer. Feedback är ju den finaste av julklappar för oss på Charma! Tveka inte att höra dig!

Ha nu en riktigt god jul!

Karin på Charma.

Antwort von Charma

Stort tack för ditt fina omdöme och för att ni valde Charma!

Vårt mål är att alltid leverera snabb och personlig service, så dina ord gläder oss verkligen.

Ha en riktigt go dag!
Karin på Charma

snabbt o smidigt

2. Dezember 2024

Antwort von Charma

Stort tack för ditt omdöme!

Vårt största mål är att det ska vara enkelt, smidigt och roligt att visa uppskattning via gåvor - så vi blir extra glada när vi läser dina ord om din upplevelse av Charma. Tack för att ni valde oss!

Ha en härlig dag!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Enkel och smidigt lösning på ett…

Enkel och smidigt lösning på ett julklappsbestyr

Tack för ditt omdöme! 🌟

Vi är så glada att höra att du upplevde vår lösning som enkel och smidig. Det är precis vad vi strävar efter – att göra julklappsbestyren lite lättare och mer glädjefyllda. God jul i förskott och varmt välkommen tillbaka!

Jättefina kort

Jättefina kort - men vi har inte hunnit beställa något än på korten, dock.

Antwort von Charma

Tack för din feedback och för att ni valde Charma!

Vad roligt att höra att ni tycker korten är fina! Vi har jobbat stenhårt för att skapa ett brett gåvoutbud så att alla mottagare ska hitta sin drömjulklapp när det blir dags att lösa in gåvokorten 🎁

Ha en finfin dag!

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi älskar att leverera både snabbhet och ett leende – det är liksom vårt recept på toppservice 😉 Hör av dig om vi kan hjälpa till med något mer!

Ha en riktigt go måndag, hälsningar Karin på Charma.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lätt att beställa och alltid trevligt…

Lätt att beställa och alltid trevligt bemötande

25. November 2024

Antwort von Charma

Tusen tack för ditt fina omdöme! 🌟

Vi strävar alltid efter att göra upplevelsen så enkel och smidig som möjligt för våra kunder, så dina ord gläder oss verkligen.

Tack för att ni valde Charma!

Ha nu en riktigt go dag! Hälsningar Karin på Charma

Super bemötande i chatten🙏

Super bemötande i chatten🙏
Smidigt och lätt att beställa

5. Dezember 2024

Antwort von Charma

Tack för ditt fina omdöme!

Vi blir så glada att höra att du är nöjd med bemötandet och att du upplevde beställningen som smidig och enkel. Det är precis den upplevelsen vi strävar efter att ge våra kunder. 🌟 Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med!

Ha en härlig måndag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid bra hjälp och olika förslag

Alltid bra hjälp och olika förslag. Ibland flera gånger om, men alltid med ett bra bemötande och snabba svar!
Tilda är klippa:)

5. Dezember 2024

Antwort von Charma

Stort tack för ditt omdöme!

Ja, visst är hon en riktigt klippa, den där Tilda? ⭐😉

Tack för att ni väljer Charma och vi ser fram emot att hjälpa er om och om igen i framtiden!

Ha en riktigt go måndag!
Hälsningar Karin på Charma.

Antwort von Charma

Tack för ditt fina omdöme och för att ni valde Charma!

Ett av våra största mål är att alltid leverera snabb, personlig och flexibel service - så det gläder oss verkligen att du nämner just detta 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Betyg

Enkelt att förstå vad ni erbjuder

24. November 2024

Antwort von Charma

Tack för ditt omdöme och för att ni väljer Charma!

Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er med gåvor i framtiden!

Ha en riktigt go dag,
hälsningar Karin på Charma.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anton är bra och trevlig.

Anton är bra och trevlig.
Ni har bra saker. Därför återkommer vi.

God Jul

Antwort von Charma

Stort tack för ert omdöme och för att ni väljer Charma!

Ja, visst är han en stjärna vår Anton? ⭐Vi tror stenhårt på att personlig service och ett högkvalitativt gåvoutbud är avgörande i valet av gåvoleverantör, så det är extra kul att läsa att det är detta som gör att ni återkommer!

Vi, och speciellt Anton, står redo att hjälpa er med gåvor när behovet uppstår i framtiden!

Ha en riktigt härlig dag och en god, god jul! Hälsningar Karin på Charma

Antwort von Charma

Tack för ditt fina omdöme!

Visst är det extra kul att ge bort en personlig gåva? 😊Det är just därför vi har satsat på att göra det så enkelt som möjligt för er att sätta er prägel på era gåvor. Så kul att ni uppskattar det!

Ha en riktigt go måndag nu!

Unika i sitt slag

Unika i sitt slag, kan varmt rekommendera Charma till alla som vill ge det lilla extra till de sina. Otroligt trevlig personal och bemötande också.
Varma hälsningar till alla på Charma från Eva

28. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Charma

Wow, stort tack för ditt omdöme!

Vårt tankesätt är att varje unik kund alltid förtjänar det lilla extra, så att de i sin tur kan ge det vidare till sina medarbetare eller samarbetspartners. Tillsammans sprider vi värme och glädje!

Ha nu en riktigt fin dag, Eva!

Fantastisk kundservice

Fantastisk kundservice, speciellt en tjej som heter Tilda som både tog sig tid att åtgärda och återkoppla om ärendet jag hade. Snabbt och smidigt

21. November 2024

Stort tack för ditt fina omdöme!

Ja, visst är hon otrolig den där Tilda? ⭐Ett av våra största mål är att alltid leverera snabb och personlig service som gör det enkelt för er, så det värmer våra Charma-hjärtan när vi läser dina ord!

Ha en härlig måndag!

Otroligt enkelt att beställa

Otroligt enkelt att beställa, snabba leveranser, bra utbud av gåvor och fint att man kan lägga till personliga hälsningar. Jättenöjd!

27. November 2024

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vårt största mål är att göra det enkelt och smidigt att visa uppskattning med gåvor av högkvalitet, så det värmer verkligen våra Charma-hjärtan när vi läser dina ord 😊

Tack för att ni valde Charma och vi hoppas att vi får chansen att hjälpa er fler gånger.

Jag önskar dig en riktigt härlig torsdag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service och stor flexibilitet

Fantastisk service och stor flexibilitet!
Jag beställde presentkort som gåvor till mina anställda och är otroligt nöjd med hela processen. Servicen var på topp – personalen var väldigt tillmötesgående, lyhörda och gjorde allt för att säkerställa att beställningen gick smidigt. De svarade snabbt på mina frågor och var väldigt hjälpsamma med att anpassa lösningar efter mina behov.

Presentkorten var av hög kvalitet och leveransen var snabb och smidig. Jag kan varmt rekommendera detta företag till alla som letar efter en pålitlig partner för liknande behov. Tack för ett fantastiskt samarbete!

19. November 2024

Antwort von Charma

Vad kan man säga mer än: WOW och TACK för ditt fina omdöme!

Vi är oerhört glada att höra att du är nöjd med vår service och att vi kunde möta dina behov på ett smidigt och flexibelt sätt. Det är precis så vi vill att våra kunder ska uppleva oss!

Tack för att vi fick chansen att samarbeta med er och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi ser fram emot att få samarbeta med dig igen i framtiden! 😊

Snabbt enkelt och bra

Snabbt, enkelt och bra

15. November 2024

Antwort von Charma

Tack för ditt fina omdöme och för att ni valde Charma!

Det värmer våra Charma-hjärtan att läsa dina ord, då vårt stora mål är att göra det enkelt och smidigt att visa uppskattning.

Snabbt

Snabbt, smidigt och enkelt. Och bra urval på gåvor

24. November 2024

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi finns för att göra det just enkelt och smidigt att visa uppskattning så vi blir extra glada över att detta är din upplevelse av Charma. Och vad kul att du gillar vårt gåvosortiment, vi jobbar stenhårt för att skapa ett utbud av gåvor som passar alla smaker.

Tack för att ni valde Charma och ha en riktigt härlig dag nu!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superbra produkter och trevligt…

Superbra produkter och trevligt bemötande. Smidigt, snabbt och prisvärt!

14. November 2024

Antwort von Charma

Wow, tack för ditt omdöme! Vårt största mål är att göra det enkelt och smidigt för er att visa uppskattning, så det värmer verkligen i våra Charma-hjärtan när vi läser dina ord.

Och vad härligt att du gillar våra produkter! Vi jobbar stenhårt för att skapa ett gåvosortiment där alla hittar något de gillar, behöver eller VILLhöver 😉

Ha nu en fin fredag! Hälsningar Karin på Charma.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr