Charma Bewertungen 396

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En smidig och professionell upplevelse från början till slut. Processen var enkel, tydlig och effektiv, och allt fungerade precis som utlovat. Uppskattades verkligen av mottagarna och gjorde det lätt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi på RWS Sweden har, när det kommer till julgåvor till våra anställda, använt oss av Charma i ett par år nu och våra anställda älskar dessa gåvokort! De tycker om att det finns så mycket att välja me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ibland får man riktigt bra idéer, men så brukar det antingen bli alldeles för dyrt eller så hinner man inte lösa det i tid. Vi fick en bra idé som en företagspresent, dock med väldigt kort varsel.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ringer alltid upp och påminner när det är dags för beställning, skickar ut länk så man kan se vad som ingår. Bra varor att välja på och perfekt gåva till anställda som kan välja efter behov. Trevlig b... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Anbieter von Werbegeschenken
  2. Werbeartikelanbieter

Über Charma

Vom Unternehmen geschrieben

Charma hjälper företag att sprida glädje!
Det ska vara roligt och enkelt att visa uppskattning till sina medarbetare, samarbetspartners och kunder! Hos Charma är en gåva alltid synonymt med kvalitet, något du med stolthet kan ge bort till medarbetare och kunder, och som är lika lätt att beställa som att distribuera. Läs mer..

Marknadens största gåvoutbud
Gåvokort för alla tillfällen, profilprodukter, julgåva, påskgåvor, sommargåva, födelsedagspresent, avtackningsgåva, digitala gåvor eller något helt annat. Med marknadens största utbud av gåvor hjälper Charma dig att visa uppskattning till medarbetare och kunder.

Fler än 4000 företag har valt Charma
Vår snabba och personliga service har gett oss många nöjda kunder och några exempel på detta hittar du här.

Sveriges charmigaste gåvokort
Charmas gåvokort är en perfekt gåva till medarbetare, kunder och samarbetspartners. Med ett gåvokort i handen får mottagaren välja sin gåva på egen hand ur vårt stora sortiment med högkvalitativa produkter från välkända varumärken såsom Rörstrand, Le Creuset, Skeppshult, Solstickan, Rituals, SF Anytime, Vargen & Thor, Orrefors, Kosta Boda, Global, Lily & Rose, Fiskars mfl. Läs mer..

Kontakta oss

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Enkelheten

Enkelheten och bra produkter, gott bemötand

11. Februar 2025

Tack för ditt fina omdöme!

Vårt största mål är att skapa en enkel och rolig gåvoupplevelse kantad av personlig service och ett högkvalitativt sortiment - så det värmer verkligen i våra Charma-hjärtan när vi läser dina ord. Tack för att ni valde Charma!

Ha en fin tisdag,

Servicemind och snabb feedback

Tilda har koll, Och är anledningen att vi handlar på Charma, bra säljare som är lyhörd och inte för "på". Det är ett bra utbud och smidig process från order till vi har varorna hemma.

11. Februar 2025

Stort tack för ditt omdöme!

Tilda är en riktig stjärna och jag vet att hon gör allt för att du ska känna dig väl omhändertagen ⭐ Att ni dessutom gillar vårt sortiment och tycker att allt flyter på bra från beställning till leverans värmer i våra Charma-hjärtan, då vi jobbar stenhårt för att skapa en smidig gåvoupplevelse.

Ha nu en härlig tisdag,

Snabb frakt och bra priser

Snabb frakt och bra priser
På iallafall mössor ,kläder var väll sådär i pris

9. Januar 2025

Antwort von Charma

Stort tack för ditt omdöme och för att ni valde Charma!

Hör gärna av er angående profilkläder så kan vi säkert ta fram ett fint erbjudande till er 😉

Ha en riktigt go dag!

Enkelt och smidig julklapp

Enkelt och smidig julkklapp

16. Dezember 2024

Tack för ditt omdöme!

Vi är glada att vi kunde göra julklappsbeställningen enkel och smidig för dig. Det är precis så vi vill att det ska kännas – mer julglädje, mindre stress!

God fortsättning från teamet på Charma ✨

Snabb och bra service

Beställde på julafton vid lunchtid och bifogade en bild på en handskriven lapp med uppgifter till de som skulle få gåvokorten, ett par timmar senare kom det via Kivra. Grymt snabba och service i överkant!
/Tomas

24. Dezember 2024

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi älskar att höra om när julmirakel händer – även om det ibland är vi som är tomten i kulisserna 😉God fortsättning och varmt välkommen tillbaka!

Hälsningar från Karin på Charma

Den perfekta gåvan.

Gåvokort är en mycket bra gåva i olika sammanhang.
Den är enkel att beställa.
Man kan köpa exakt det antal man behöver.
Det är snabba leveranstider.
Kunden får själv välja gåvan.
Det är alltid nöjda mottagare.

Antwort von Charma

Wow, vilket omdöme! Det värmer i våra Charma-hjärtan!

Vi börjar undra om du smygjobbar på vår kommunikationsavdelning – eller så borde du kanske börja? 😉 Du har ju redan kläm på allt som vi strävar efter!

Stort tack för att ni valde Charma. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er i framtiden!

Ha nu en riktigt god jul,

Enkel och intuitiv hemsida

Enkel och intuitiv hemsida. Enkelt att beställa och ett riktigt fint utbud av gåvor att välja mellan.

18. Dezember 2024

Tack för ditt fina omdöme!

Vårt stora mål är att göra det enkelt och roligt att visa uppskattning via gåvor, så det gläder oss att detta var din upplevelse!

Ha nu en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otroligt snabb service och trevlig…

Otroligt snabb service och trevlig support :)

Stort tack för ditt omdöme!

Vad härligt att läsa dina ord! Snabb och trevlig service - precis som det ska vara 😉 Tack för att ni valde Charma. Vi ser fram emot att hjälpa er i framtiden!

God jul och gott nytt år 🎄

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt att beställa och snabb leverans.

Enkelt att beställa och snabb leverans.

Stort tack för ditt omdöme!

Vårt syfte är att göra det enkelt och roligt att visa uppskattning via gåvor, så dina ord om din upplevelse gläder oss verkligen. Tack för att ni valde Charma och vi hoppas att vi får chansen att hjälpa er i framtiden!

Ha nu en riktigt god jul, hälsningar Karin på Charma.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Charma är verkligen spot on

Charma är verkligen spot on, vänliga, service minded. snabba och proffsiga.
En trevlig reminder i god tid så att vi kunde fundera på hur vi ville göra, lätt att beställa och en otroligt snabb leverans. Mycket glad och nöjd personal.
Rekommenderar varmt

Antwort von Charma

Vad kan vi säga mer än: WOW! Stort tack för dina ord, de värmer gott i våra Charma-hjärtan!

Det viktigaste för oss är att göra det enkelt för er att visa uppskattning till er personal via gåvor. Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår service och att allt har fungerat så smidigt – precis som vi vill att det ska vara.

Tack för att ni valde Charma! Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er i framtiden!

Ha nu en riktigt god jul och ett gott nytt år,

Trevligt bemötande

Tack för ditt fina omdöme!

Vårt största mål är att alltid leverera personlig och flexibel service, så vi blir verkligen glada av att läsa dina ord!

Varma julhälsningar från teamet på Charma.

Nöjd med smidigheten

Stort tack för ditt omdöme!

Vi vill ju göra det just enkelt och smidigt att visa uppskattning via gåvor, så det gläder oss att du är nöjd med hur smidigt allt fungerade.

Tack för att ni valde Charma! Du är varmt välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något i framtiden!

Jag önskar dig en riktigt härlig jul!

Mycket bra service

Snabb återkoppling, bra bemötande och snabb leverans!

12. Dezember 2024

Antwort von Charma

Tack för din fantastiska feedback! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med vår snabba återkoppling, bemötande och leverans. Vi strävar alltid efter att hålla högsta nivå på service och leverans, så dina ord värmer verkligen i våra Charma-hjärtan.

Tack för att ni valde Charma!

Ha nu en riktigt god jul!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service utöver det vanliga!

Service utöver det vanliga!
Extremt nöjda med tjänster och bemötande, flexibla och tillmötesgående. Kan inget annat än varmt rekommendera.

Stort tack för ditt fina omdöme!

Det betyder oerhört mycket för oss att höra att du är nöjd med både vår service och vårt bemötande. Vi strävar alltid efter att vara flexibla och tillmötesgående, så det gläder oss verkligen att det märks.

Tack för din rekommendation – det är den bästa bekräftelsen vi kan få! Du är alltid varmt välkommen tillbaka om det är något vi kan hjälpa till med framöver.

Önskar dig en riktigt god jul!
Varma hälsningar Karin på Charma.

Kanon

Snabbt o enkelt o rätt pengar

Tack för ditt omdöme!

Snabbt, enkelt och rätt pengar – vi kanske ska göra det till vår nya slogan? Vi finns alltid här för att göra det enkelt och smidigt för er som vill visa uppskattning med gåvor - till rätt peng, såklart! 😉

Tack för att ni valde Charma och ha nu en riktigt go fredag!
Hälsningar Karin på Charma.

Superservice av Anton Aamodt

Superservice av Anton Aamodt! Snabb hjälp, trevligt bemötande och han kunde tillgodose våra önskemål!

5. Dezember 2024

Antwort von Charma

Wow, stort tack för ditt omdöme!

Dina ord värmer verkligen då det är precis så som det ska vara hos oss på Charma! Och ja, visst är han en riktig hjälte vår Anton? 🌟

Vi hoppas att vi får chansen att hjälpa er snart igen. Ha nu en riktigt härlig fredag!

bra produkter

bra produkter

4. Dezember 2024

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att du gillar våra produkter! Vi har jobbat stenhårt för att skapa ett exklusivt sortiment av produkter där alla hittar något de gillar, oavsett intresse.

Tack för att ni valde oss!
Ha nu en riktigt god jul!

Snabba

Snabba, effektiva och professionella på Charmas kundtjänst

Stort tack för ditt fina omdöme!

Visst är dom ett gäng riktiga stjärnor där på kundtjänst? De jobbar alltid stenhårt för att leverera snabb och personlig service, så dina ord värmer i våra Charma-hjärtan.

Tack för att ni valde Charma!

Ha nu en härlig torsdag,
hälsningar Karin på Charma.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr