Udvalget af bøger ok/fint, men på en app af navnet Chapter må man ironisk konstatere, at der mangler funktionen at kunne springe et kapitel frem eller tilbage. Vil man bruge bjælken til at spole, gør... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Appen virker slet ikke. Der kommer intet frem på forsiden, og heller ikke hvis jeg søger på noget. Kan ingenting gøre.
Har Chapter gennem Telmore, hvor man ganske rigtigt fik frit forbrug da Telmore gik fra Bookmate til Chapter. Fedt! Ganske kort tid herefter kom der begrænsninger FRA Chapter, hvilket gør Chapter t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bogbranchens egen lydbogsapp. Chapter favner bredt på tværs af genrer og sørger for præcis guidning og inspiration inden for medlemmernes foretrukne genrer. Chapter tilbyder det største udvalg af børnebøger, og er for alle jer, som ikke vil nøjes med at læse, hvad forfatterne skriver, men også møde dem og høre, hvad de siger, og hvad der ligger bag fortællingerne.
Dänemark
Kan ikke anbefale Chapter. Ændrer pludselig aftale med Telmore og sætter alle på 20 timer. Dvs 20 timer der tæller dobbelt hvis man spoler tilbage men ikke tæller mindre hvis man sætter hastigheden op. Og ekstra minutter slettes ved månedsskift.
Efter svar - I forholder jer kun til halvdelen af problemet. Både her og når man henvender sig til jer direkte. KAN IKKE ANBEFALE CHAPTER!

Antwort von Chapter A/S
Jeg er faktisk overordnet tilfreds men...
Jeg kunne godt tænke mig det var super nemt at skifte fra et abonnement til et andet, det er faktisk mere eller mindre det eneste, jeg mangler en del bøger jeg gerne ville læse, men sådan er det vel når der findes så mange.

Antwort von Chapter A/S
Jeg er meget nyt medlem, og indtil nu er jeg tilfreds. Jeg synes det er fint, at der er 3 muligheder for "læsetid"
Hilsen Kirsten

Antwort von Chapter A/S
Hvis man vil ind på markedet for lydbøger må man komme med et produkt der er bedre end de andre!
Utrolig dårlig søgeflade, mangler engelsk udvalg, og svært ved at finde genre generelt. Så loader den dårligt og jeg gider ikke når en bog bare stopper og ikke vil begynde igen. Jeg har opgivet og gået tilbage til min gamle app

Antwort von Chapter A/S
Svært at komme ind på Chapter, når du har fået kundenr. og password.
Svært at vende sider i bogen, når du skal til ny sider.
Det forekommer mig, at der er lidt It-problemer.
🤗 Godt udvalg af bøger.

Antwort von Chapter A/S
Super lækker tjeneste nemt at bruge kan varmt anbefales

Antwort von Chapter A/S
Troede ikke jeg var til lydbøger, men det er jeg så alligevel.

Antwort von Chapter A/S
Udover problemet med de 20 timer man får som kunde gennem Telmore og som hverken Chapter eller Telmore vil gøre noget ved uanset hvor mange klager de får, så får man jo reelt heller ikke 20 timer..
Jeg har max læst 20 min. her til morgen og så har jeg lige logget ind og så havde jeg allerede kun 19 timer tilbage.
Tak for svar.

app. Ikke stabil
Forringer pludselig vilkår efter køb uden kompensation.

Antwort von Chapter A/S
Fuldstændig tilfreds jeg finder hurtig de bøger jeg vil læse og lydbøgerne er godt læst og gode at lytte til

Antwort von Chapter A/S
Let at søge og let at finde rundt. Mangler at man let kan skifte mellem lydbog og læsning i samme titel. Viser hvor meget tid man har tilbage i abonnement, hver gang man åbner app.

Antwort von Chapter A/S
jeg synes ikke i har gode ungdomsbøger, e-bøger på engelsk. hvis i havde det vil jeg klart have brugt det mere

Antwort von Chapter A/S
Jeg er så glad. Og læser på livet løs .
Jeg er glad for , jeg tog den beslutning. 🤩🤩🤩

Antwort von Chapter A/S
Indtil videre glad og tilfreds. Har i sinde at fortsætte, så ingen problemer her🌺

Antwort von Chapter A/S
Begrænset udvalg og med x-antal timer pr måned, er det ikke noget jeg vil anbefale andre. Der findes meget bedre alternativer.

Antwort von Chapter A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.