Celestnordic Bewertungen 54

TrustScore 1.5 von 5

1,4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fik først mine varer efter 3 uger men de ankom direkte fra Kina - dropshipping varerne er som forventet men kunne lige så godt have bestilt dem på TEMU til halv pris

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sto på nettsiden at de hadde 4-7 dagers levering, dette stemmer da ikke! Det står at de har norsk support, har ikke kontaktet de. Men ser på posten appen at det er sendt i fra Kina så jeg har fått r... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

HOLD JER VÆK!!

HOLD JER VÆK!!
De angiver, skohornet skal være egetræ - det har ALDRIG været i nærheden af et træ! Det er plastik og ikke særlig pænt.
Ydermere svarer de ikke på mine mails - har ikke hørt fra dem i en måned. Jeg har skrevet, jeg ønsker pengene retur, men får intet hjælp. Køb aldrig her!!!

1. Januar 2026

Temu varer

Temu varer, svarer ikke på mail. Selv om du bestiller fra ett svensk firma får du toll siden varen er fra kina.

6. Februar 2026

Hold dere unna disse

Først tok det halvannnen måned å få varene. Og når de kom så de brukte ut. Rett og slett ødelagte. Så jeg klagde og varslet også Mastercard som jeg (heldigvis) hadde brukt på handelen. De har nå pingponget frem og tilbake i flere uker med svar som virker KI-genererte. I tillegg går svarene litt i loop og jeg får aldri den hjelpen jeg har krav på.
Uansett hvor fin og billig varen du ønsker å kjøpe er: hold deg unna. Dette er scam

28. Januar 2026

Dårligste service

Præcis som andre, magnet er for svag i skohorn, og det falder ned. De kryber udenom hver gang man skriver, og er ikke til at få returlabel fra. Har skrevet med dem siden midt dec 25, og nu har de gostet mig tror jeg, De svarer bare ikke.
De overholder på ingen måde ikke deres 90 dages returret, som de reklamerer med.
Virkelig dårlig service, lad være at handle med dem!!!!

10. November 2025

Temu varer til overpris

Jeg har gentagne gange forsøgt at komme i kontakt med virksomheden - dog uden held.
Skohornet jeg har bestilt har en virkelig svag magnet og virker derfor ikke efter hensigten. Ydermere har magnetskiven og skohornet to forskellige farver, skønt det er bestilt som samme farve.
Kunne ligeså godt have bestilt varen på Temu - hvilket jeg bevidst ikke gjorde.

22. Dezember 2025

Har aldrig modtaget skohorn

Har aldrig modtaget skohorn, men modtager bekræftelse på bestilling og at varen sendes fra Kina, på trods af navnet “Nordic”! Penge trækkes med det samme. Super fin hjemmeside og svar på mail, så længe det drejer sig om forventet leverings tid! Da jeg bad om at få pengene retur fik jeg intet svar! Antaget at dette produkt og hjemmeside er snyd!

10. Dezember 2025

TEMU til overpris

Bestilte knager med sugekop.
Fik varen efter 30-40 dage (fra Kina)

Firmaet bestiller alt gennem Temu og du betaler 4 gange prisen.

Da jeg opdagede det, forsøgte jeg at skrive til deres kundeservice for at returnere. De svarer ikke.

lad være med at købe noget fra dette fup-firma!!

15. Januar 2026

Kinasøppel

Halvparten av varene er langt fra som beskrevet. Søppel fra Kina. Kundeservice svarer ikke på oppfordring om retur. Får vel tollfaktura også nå.

15. Januar 2026

Laaaaaang leveringstid ☹️

Hold jer væk her fra, bestilte en vare hos dem, den 17/12-25. Der stod 5-9 dages levering,,, der gik 30 dage før varen kom,,,
Så hvis du vil vente i en evighed, eller risikere den ikke kommer, så er det her stedet at handle for dig

13. Januar 2026

Dropshipping

Leveringstiden var mye lenger enn de oppgav, antakelig fordi det er et dropshippingselskap. De hevder å ha norsk kundeservice, det har de ikke. Jeg tok kontakt for å etterlyse varene siden pakkesporingen ikke fungerte. De svarte at varene var på vei. Jeg måtte varsle toll for å få ut pakken min, har bedt om at de betaler tilbake pengene for toll da de ikke opplyste om at det ville bli flere gebyrer. Det svarer de ikke på. Varene er helt ok, men det er som sagt dropshipping fra Temu eller noe. Styr unna.

11. Dezember 2025

This is a fraud

This is a fraud: Goods is sent from China several weeks after you would expect it to arrive. No response from customer service. STAY AWAY!

9. Januar 2026

ADVARSEL !

ADVARSEL !! Kina / Fup firma.
Har ikke modtaget mine varer. Bestilte 1/12 og pengene er trukket 3/12. Har skrevet til Support 3 gange. Intet svar.

1. Dezember 2025

STØRSTE FUP FIRMA.

Vare bestilt 3 Dec for mere end 400kr- er ikke kommet endnu.
Support siger hele tiden vare er på vej. Jeg har bedt dem om at slette min ordre gentagne gange og returnerer penge. Men det kan de ikke da den er afsendt. Største fup firma. SÅ BRUG ENDELIG IKKE DINE PENGE HER. Mine er mistet og håber ikke andre følger trop.

5. Januar 2026

Styr unna!

Dropshipping fra Kina. Fikk tilsendt et produkt som både var skadet og ikke i nærheten av hverken bilder eller beskrivelse på nettsiden. Styr unna!

2. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr